• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Beszélő Múlt korcsma…

A divat, a szép, a dalnokok, és az íjászok hazája...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 14 / 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Re: Beszélő Múlt korcsma…

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.08.31. 15:20

(Lorin)

Első reakcióként majd szétveti a düh de inkább viszafogja magát.
Amikor látja hogy a lány "távozni" készül.
-A város?.Szerinted a sólymom a városban vadászik? Nem lehetsz valami túl tájékozott ha nem tudod hogy a solymok nem bírnak el egy embert és nem is szivesen falják fel azokat. A vadon alatt nem ezt a kökupacot értettem hanem azt ahova szorgos hangya módjára az ember összehordta ezt a sok követ így elszigetelve magát a a temészettől...
Abba hadja mondókáját mert ahogy a kövekről és az elszigeteltségről beszél feláll a szőr a hátán . eszébe jut az a hegyoldalnak is beillő fal amin ideérkeztekor áttjött.Inkább nem is foglalkozik az amazonnal.
<Azt hiszi hogy a városba készültem??? :shock: .Ha most épp nem szúrtam volna el amit kért tőllem nevethetnékem támadna!.>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.31. 15:57

/ Unnur /

* Távozóban, látod, hogy az arelita mormol valamit orra alatt, de már a tyúkbéllel „felvértezve” indulsz kifele a hátsó ajtón. Kilépsz rajta, s megpillantod a két dartonnitát. A kút kávájára támaszkodva lesik a vizet egymással szemben, s beszélgetnek valmiről. Mikor megpillantanak, elcsendesednek, s feléd fordulnak. Ruel viseletes arcán látszik, hogy igen „keményre sikeredett” az éjszakája. Végigmér a két lovag, s Ruel köszönt téged.*

- Szép, jó reggelt Unnur! Hallom jössz velünk a nagy hajóútra!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 557
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.31. 15:58

/ Lorin /

* Elmormolod az imát Istennődhöz, mellyel mire végzel, csak Unnur hátát látod, amint épp kilép a fogadó hátsó ajtaján. Ott maradsz kettecskén a pult mögött álló Timóval. Még nem hívtad a sólymod, nem mondtad ki utolsó szavaid. Túl sokáig tartott mind ehhez az imádkozás / 40 kör / . Érzed elméd kitisztult, s energiával töltődött fel. Megpillantod magad előtt a friss étket, majd mást is. A lépcsőről lefele „botorkáló” Fileppiót. Nagyon gyűrött az arca. Mikor meglát, kissé „hang vesztve” köszönt titeket.*

- Reggelt Lorin, Timó! * Majd odasétál az asztalodhoz, s leül. A kajára pillant, fancsali képet vág, majd rád.* Hogy telt az éjszakád ifjú barátom?

/ Az előző reagodban leírtakat azért nem tudod teljesen véghez vinni, mert az ima 40 kört vesz igénybe /
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.31. 16:01

(Unnur)

-Várj, Unnur kitalál, Darton monda neked ezt...-de biccentett, hogy a hír igaz. Aztán rámosolygott Aurinra, adott neki egy puszit, aztán a fejébe nyomta a csirkebelet. Úgy, hogy a rongy úgy bomoljon ki, hogy tartalma teljes egészében a férfi fejére kenődjön.
-Gonosz, tapadj a mocsokhoz, aztán pedig távozz ebből a férfiból és költözz a mocsokba!-suttogta meggyőződéssel, hogy ez tuti segít :D
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.08.31. 16:21

(Lorin)

-Neked is jó reggelt.Látom téged sem kimál az alkohol utóhatása.Az éjszakám? Hát az remekül.de ez a reggel annál szörnyúbbre sikeredett! Mire emlékszel az esti tivornyázásból ?-kérdezi az arelitát.
-Vegyél csak- mutat a kajára- a sajt igazán finom -bicennt elismerően timó felé.

//akkor méksem okítom ki Unnurt :lol: //
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.31. 17:00

/ Unnur /

* A két lovag elmosolyodik szavaidon, de mikor Aurinhoz lépsz, s fejére helyezed a „is csomagot” mindketten elképednek először, majd Ruel hangos röhögésbe tör ki. Aurin viszont „ annyira már nem”. Hátralép, gyors előre hajol, lesöpörve fejéről a béllel teli rongyot, majd felemelkedik, s rád néz borús tekintettel. Lecsippenti vállvértjére tapadt béldarabkákat, meg rázza fejét, s kimérten megszólal*

- Unnur! Ne akard kipurgálni belőlem a gonoszt, mert az ellenkezőjét éred el! Kihozod belőlem, s akkor lesz ne mulass! * Ruel még jobban röhögni kezd Aurin szavain, Úgy hogy nekidől a fának a nagy nevetésben, s dadogva a vidámságtól hozzád szól.*

-Hahah… Unnur! Hihihihi.. Te tényleg ki akarod purgálni? Hahaha…. Aurinbol a gonoszt? * Mind e közben Aurin a kút melletti itatóhoz lép, s alaposan lemossa magáról a maradék redvát, majd húz egy vödör vizet, s úgy tesz, mintha az itatóba öntené, de egy hírtelen mozdulattal feléd lendíti azt, s téged beterít a jéghideg víz. Csurom vizes lettél, mindened átázott. Hajad csurom vizesen tapad fejbőrödhöz. Ruel térdeit fogva röhög. Próbál megszólalni, de nem tud. Aurin elmosolyodik sötéten, majd megszólal.*

- Na, te lány! Remélem nekem sikerült eltávolítani belőled a kezdő kuruzslót ezzel a vödör vízzel!?
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.08.31. 17:01

/ Lorin /

* Az arelita legyint, majd csendesen belekezd.*

- Hát barátom én akkor elvesztettem a fonalat már, mikor Aurin, s az amazon leérkeztek az ivóba. Onnatól, mintha elvágták volna a képet. Arra eszméltem reggel, hogy egy vetett ágyban fekszem! * Kivesz egy darabka sajtot és majszolni kezdi.* Neked, hogy hogy szörnyűre sikeredett a reggeled?! Mi történt már megint?
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.08.31. 17:10

(Unnur)

A hideg víz váratlan volt és dermesztő. Prüszköl, de nem kezd el haragos lenni sem pedig Aztán a férfira néz.
-Nem, most jön érvágás mert nincsen...pióca-s kést vesz elő, hogy eret vágjon a férfin...Szeme már a csuklót keresi s azon egy helyes kis pontot. :lol: Ó, nem gyilkolási szándékból kezdi megkörnyékezni a férfit, tényéeg csak eret akar vágni rajta...bár nem biztos, hogy ezt az alany hagyja majd :D
Aztán megáll, keze lehanyatlik s kicsit elsápad, szájához kap. Nem, nem azért mert rosszul lett és hánynia kell. Eszébe jut valami...valami, amit ő nem csinált és valami, amire a férfi bármikor rájöhet.

<Mióta elhagytam a hazám, egyre inkább nem tartom be amit a szokás megkövetel...S ha ez a férfi járt nálunk megjegyezhette ezeket s számon tarthatja, hogy én nem teszek eleget a hagyománynak. Nem tisztelem az ételt és az italt s azt kis áldozattal egyszer sem köszöntem meg a Földanyának. Nem kerestem meg a nagy falu vezetőjét hogy engedélyt kérjek arra, hogy itt járhassak. Ugyan így Szakáll elé sem álltam, mégha furcsa kis férfi is, hogy házában menedéket kérjek...még csak a fátadtságot sem vettem, hogy megkeressem az úrnőjét vagy nőrokonát, hogy esetleg azzal beszéljem ezt meg...Nem tartottam be az illemet...Hová korcsulok én el?! Iszom, mint az eszevesztett, hentergek itt mint a részeg ki a bőségben azt se tudja melyik férfihoz nyúljon...! De hisz akkor ugyan ott fogok kikötni, mint ezek a satnya teremtések, akik nőnek merik magukat hívni! Bűnbocsánatot kell tartanom és vezekelnem. De hisz a Földanya ellen vétettem! Nem hagytam hogy öcsémet neki adják! Biztos nagyon haragszik rám és megpecsételt engem hogy lássa mindenki a bűnömet!>
Homlokához is nyúl félve, mintha attól tartana, lel ott valami forrót ami megégeti ujjait. Hirtelen összetöpörödik az a terv hogy szellemet űzzön Aurinból s a maga baja óriásira hízik. Remegő kézel teszi el a kést, lesunyja fejét.
-Te ismer ez hely. Mutat nekem szent hely. Oda kell mennem-mondta halkan a paplovagnak. Nem néz senkire, csak a füvön tartja szemeit. Ajkait összepréseli.
<Kitől kérjek bűnbocsántot? A Földanyától? Ő úgy is Aurin vérét kérné hogy bűneim lemossam és újra emelt fővel állhassak elé mert ő tudja, hogy vele mésmilyen vagyok mint bármely férfival kivel eddig összefeküdtem életemben. Aztán pedig megparancsolná hogy térjek haza s legyen anyja lányomnak kit edig elhanyagoltam de aki semmit nem mozdított meg bennem, pedig egészséges volt és szép is...Ó, hol van az már, ma már bánom tettem, fiatal voltam és duhaj, ma már nem hagynám őt ott magába'. A többi isten mind csak ködös szellem a Földanya mellett s némelyik férfinak vallja magát ami eleve bűn.>
Unnur rájött, egyedül maradt, istennője elhagyta őt és szeméhez kapott mert szúrni kezdett.
-Nem, nem nem!-a kútkávának támaszkodott. A nem szólt a helyzetnek és szólt annak is hogy nem fog férfiak előtt bőgni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.08.31. 19:45

(Lorin)

-Á ráse ránts mindig szörnyen érzem magam ha kinevetnek legfőképp ha egy nő.Igen már megint az amazon .Látnod kellet volna a kis színjátékot amit az asztal birtoklásért rendeztünk.-Ismét nevetni kezd - Dartonnak jól indulhatott a reggele!
-Megkért hogy hívjam ide a sólymom akkor leülhetek az asztalához . Felajánlottam hogy utánna mehetünk a vadonba és már fel is készültem rá hogy vadászgatok egy kicsit- közben rámutat az ijjára aztán a kezébe is veszi .- de valamit délre érthetett a lány mert aszthitte hogy csak a városba akarok menni. Pusztán ezért van rossz kedvem és tegyük hozzá ezek a vastag falak sem növelik a kedélyem.

Kiürít egy kupányit az asztalra került innivalóból és tovább vizsgálgatja íjját ha már úgyis keze ügyébe akadt.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.03. 17:49

/ Unnur /

* A két lovagok elhűlve követi mozdulataid, mikor a késedhez nyúlsz. Ruelen érzed, hogy ha bármi féle hírtelen mozdulatot tennél Aurin felé, nyomban neked ugrana. Aurin viszont, nyugodtan áll két lábát jól megvetve a földön. A kis közjáték hosszú pillanatokig tart, s néma csend honol a kis udvaron. Szavaidra sem érkezik azonnal válasz. A két férfi figyeli, amint elteszed a tőröd, s a kút kávájához lépsz. Szemed sarkából látod, hogy Aurin egy fejmozdulatára Ruel távozik, s bemegy az ivóba. Miután kettesben maradtok, a lovag melléd lép, s ő is a kútkávára könyököl, majd halkan megszólal.*

- Hmmm… Unnur! Érzem valami nincs rendben veled!? Mintha egy hitében meggyengült lélek állna itt mellettem! * Tekint rád a lovag. * Szent helyet, igazán szent területet egyet ismerek itt Erigowban! A temetőben vagyon, Darton temploma! A halál, túlvilág Istenéé az! Ő, ki mindenek felett áll! Kinek lábai, trónja elé kerül mindenki! Ki elhal a természet, az öregedés végett, ki a betegség fájdalmai után kerül színe elé, s azok is kik mások kardja, pengéje által távoznak az élők sorából! Darton, Istenem az, ki eldönti, hogy melyek azok a lelkek akik részt vehetnek az örök körforgásba, s melyek azok akik nem! Ő hatalmas, s egyedi! Fölötte áll minden Istenség szolgáinak, kik percnyi, vagy hosszabb éltüket eltöltik Yneven! Felettem, feletted , a vadak, fák, növények, azaz mindenek felett! * Tekintetét a tekintetedbe mélyesztve felteszi a kérdést a paplovag. * Meg akarod, meg szeretnéd ismerni Uram hatalmát? Ígérem nem fog csalódást okozni számodra, s talán egy új támaszt nyújthat, nyújthatok lelkednek! Megismertetlek mindennel, mit én tudok, mit én képviselek, s ha később úgy döntesz, szívesen rendem tagjává is fogadlak, miután megismerkedtél hitünkkel, szokásainkkal, s azt magadévá tetted! Ha alá veted magad mind ennek, ígérem hogy új családra lelsz, kik védenek, óvnak téged, kik kiállnak melletted bármi vészben!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.03. 17:59

(Unnur)

Összepréselte ajkait, fülére tapasztotta kezeit és megrázta fejét:
-Nem szolgálok férfit! S te nem látsz belém!-de ez inkább feljajdulás volt, nem durvaság. Korán állt elő a térítési szándékkal a férfi, még ha azt a legjobb indulat és segíteni akarás is vezérelte is.
<Tudja! Tudja, hogy ha nem vagyok nővéreimmel akkor valami vaj van a fülem mögött! Hisz nő, aki élvezi népe bizalmát az nem jár messze, tökegyedül otthonától!>
Unnur megrettent s ki akart futni a hátsó udvarból, elfeledkezve eladandó holmijairól, minden ócskaságától. De maga elől nem tud senki se elfutni...
<Nem őt szállta meg szellem, hanem engem!>S ettől összekoccantak fogai.
-A Földanya a leghatalmasabb, ő mindenek úrnője-suttogta de félve.
<Még meghall engem, megtalál és lesújt!> Unnur babonásan felvinnyogott.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.03. 18:09

/ Lorin /

* Fileppio csendben hallgatja a súlyos szavakat, majd kér két kupát, s egy üveg vöröset amit Timó kissé óckodva, de elétek tesz. Miután a törp vissza tér a pult mögé, hittestvéred önt egy, egy pohárkával az édes nedűből, majd csendesen megszólal.*

- Lorin! Elhiszem, tudom, hisz én is keresztül mentem annak idején ezen a dolgon! Mármint azon, hogy hívott a természet, azon, hogy zavartak a kőfalak, az épületek! Egyetlen dolgot azonban megtanultam jól! Azt, hogy ha most elmenekülsz innen az erdőségekbe, hegyekbe, akkor soha többé nem térsz vissza egyetlen egy városba sem! Pedig úrnőnk nem ezt várja tőlünk! Neki arra van szüksége, hogy híveit erősítsük meg hitükben! Azt szeretné, hogy nyáját terelgessük, az új tagoknak, jövevényeknek utat mutassunk! Ez a mi feladatunk és hát hol máshol tudnánk igazán beteljesíteni az ő akaratát, mint eme számunkra idegen városok falain belül!? Hisz az emberek, s más lények többsége ilyen, vagy ehhez hasonló kőrengetegbe tengetik éltük, s itt várják a mi lelki segítségünk! Ők nem fognak utánunk jönni az elhagyatott helyekre, erdőségekbe! Ha, mi nem jövünk el hozzájuk, Istennőnk feledésbe merül, s új Istenségeket keresve akár rossz útra is térhetnek! Érted Lorin barátom!? Az, hogy te Arel felkentje vagy felelőséggel jár! Áldozatokat kell hozni érte, s hitünkért! Ki más hozzon áldozatot, ha nem mi, hisz mi képviseljük őt, s hatalmát Yneven! Persze nekünk is jár, s neki is tetsző az, hogy papjai néha kikapcsolódnak. Hisz a lényeg, hogy minden kötöttség mellett élvezzük az életet, az Úrnőnk által biztosított csodát! * Mosolyodik el az arelita, majd koccintásra emeli kupáját, de előtte löttyint belőle egy kicsit a földre, Úrnőtöknek felajánlva azt. *

- Arelra! *Majd jót kortyol az italából. Elveszi a kupát ajkától, letörli szája szélét, majd folytatja. *

- Az amazonnal kapcsolatban pedig azt tudom ajánlani, hogy ne úgy tekints rá mint egy nőre! Csináld úgy, mintha férfi lenne! Komolyan mondom, többet érsz el nála azzal , hogy egyenrangú fél ként kezeled, mintha virágözönnel, bókokkal akarnád levenni a lábáról. Légy vele határozott, bánj úgy vele, mint velem, vagy bárki ember fiával! Akkor elnyered bizalmát, s esetleg a barátságát is!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.03. 19:05

/ Unnur /

* A lovag szavaid hallatán, tetteid láttán, megfog maga felé fordít, s jó erősen megfogja vállaid, s közben a szemeidbe fúrja tekintetét. Egy pár pillanatig figyel téged, s halkan megértőn megszólal emrelinül.*

- Unnur! Elmondod nekem mi nyomja lelked? Miért vagy távol népedtől? Ígérem nem élek vissza vele! Nyugodtan mond el nekem! Hidd el, meg fogsz könnyebbülni!
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.09.03. 19:23

(Unnur)

Kapkodja a levegőt idegességében és félelmében. Egy jó ideig nem szól semmit. Aztán ránézett a férfira.
-Te is csak a felszínt osztod meg velem magadról, így én sem tehetek másképp magamról. Most itt vagyok és nem otthon. Szembefordultam a tanításokkal még sem vetem meg istennőm. Elégedj meg ennyivel-aztán elnézett a férfi feje mellett:
-Túl sokat beszélünk, nem könnyed dolgokról, s ezzel megtörik majd kettőnk varázsa egymás iránt. Nem leljük tovább örömünk egymásban, mert megmutatjuk egymásnak az árnyainkat s akkor nem azt kapod amit vársz. Egyszerűt kerestél s lám második nézésre én sem vagyok olyan. Félre fogsz nézni.
Megerőltette magát, ránézett Aurinra:
-Vigyél el arra a helyre, ahol szerinted az istened lakik. Hagyj ott egyedül kicsit. Aztán ha a helyet elhagyam s találkozunk, beszélhetünk ismét.
<Mielőtt új földre teszerm a lábam, meg kell tudnom valamit...>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Erigowi Klavel » 2007.09.03. 19:34

/ Unnur /

* A férfi a szemedbe néz, s bólint.*

- Elviszlek, s egyedül hagylak amíg csak óhajtod! * Mér végig a lovag, majd mielőtt magával vinne megszólal.*

- Szerintem meg pont ellenkezőleg! Minél jobban megismered a másikat annál bensőségesebb viszonyt tudsz, ha akarsz kialakítani! A magam felületességéről meg annyit, hogy te olyan dolgokat is tudsz rólam, mit sok lovagom, kik velem tartottak jó pár évig, jó pár veszélyes küldetésben nem tudnak, s nem is sejtenek! * Mondja mindezt Emrelinül Aurin, majd közelebb lép hozzád, enged vállaid szorításán, s csókot lehel ajkadra.*
Erigowi Klavel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
251 hozzászólás • Oldal: 14 / 17 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Vissza: Erigow