*Még az én kissé sekélyes emócionális képességeimmel is érzékelem, hogy ez most nem annyira vicces helyzet. Rögtön két kézre kapom a párnát és igyekszem védeni nemesebb altesti részeimet a mélynövésű boxoló ellenében.
 Közben amerre lehet hátrálgatok, de mivel olyan precízen sikerült jól bereteszelni az ajtót és még a kulcsot is ráfordítottam magad a szobányi menekülés.*
  Közben amerre lehet hátrálgatok, de mivel olyan precízen sikerült jól bereteszelni az ajtót és még a kulcsot is ráfordítottam magad a szobányi menekülés.*-Nana Kirdoká... khm... Kirdo. Csak vigyázva! Gondolj arra, hogy mennyi mindent megtettem érted. Most ne arra gondolj, hogy ugrattalak, stíröltelek... ööö....
<Hülye állat!

Persze juttasd eszébe a dolgokat.
  Persze juttasd eszébe a dolgokat.  >
 >-... akarom mondani kijuttattalak Tiadlanból és még a tolvaj miatti becsületedet is visszaszerezhetted a csomag jóvoltából, amit együtt hoztunk. Itt is segítettem neked! Már két rend ruhám ázik rajtad és én mégis zokszó nélkül önfeláldozom magam. Erre ezt kapom!

*Mindezt a kis megakadástól eltekintve gyorsan darálom hátha a végére sikerül jutni, mielőtt agyonver egy törpe nő.
 HA nagyon elvakultan vagdalkozna, akkor előre nyújtom a párnát, hogy nyugodtan püfölhesse hátha kiadja a mérgét. (Kocsmai verekedés
  HA nagyon elvakultan vagdalkozna, akkor előre nyújtom a párnát, hogy nyugodtan püfölhesse hátha kiadja a mérgét. (Kocsmai verekedés  )*
 )*//A párna értékeit találja ki a kedves HM.
 //
 //

nem emlékszel hogy mi történt. Az még megvan hogy megakartad verni, és kívételessen csúnyán, hogy még betegen sem hagy aludni, meg hogy mindeféle undorító dologra célozgat és nevezz, de hogy utánna mi történhetett. Biztos valami aljas trükkel kábított el, vagy csak ez is a betegség átka lenne? Sajnos nem tudod a választ, hazádban ez a fajta gyengeség ritka mint a fehér holló. Ahogy lemásznál-mert már csak erre van eröd- az ágyról érzed lábaid remegnek súlyod alatt pedig nem vagy elhízva. A takaró alól kibújva még a hidegrázás is elövett újra pedig úgy érezted még pár perce hogy majd megsülsz. Nagyon fura és zavaró ahogy néha elhomályosodik majd kitisztul a kép, mintha víztükör alól vagy zavaros üvegen át látnád a világot. Érzed hogy nem igazán vagy cselekvöképes,de annál hogy Joffer megint az ágyában találjon bármi jobb még a gyalult padló is. Jelenleg Joffer ágyára támaszkodva állsz remegö térdekkel egy szál ingben, ami szintén Jofferé.
 nem emlékszel hogy mi történt. Az még megvan hogy megakartad verni, és kívételessen csúnyán, hogy még betegen sem hagy aludni, meg hogy mindeféle undorító dologra célozgat és nevezz, de hogy utánna mi történhetett. Biztos valami aljas trükkel kábított el, vagy csak ez is a betegség átka lenne? Sajnos nem tudod a választ, hazádban ez a fajta gyengeség ritka mint a fehér holló. Ahogy lemásznál-mert már csak erre van eröd- az ágyról érzed lábaid remegnek súlyod alatt pedig nem vagy elhízva. A takaró alól kibújva még a hidegrázás is elövett újra pedig úgy érezted még pár perce hogy majd megsülsz. Nagyon fura és zavaró ahogy néha elhomályosodik majd kitisztul a kép, mintha víztükör alól vagy zavaros üvegen át látnád a világot. Érzed hogy nem igazán vagy cselekvöképes,de annál hogy Joffer megint az ágyában találjon bármi jobb még a gyalult padló is. Jelenleg Joffer ágyára támaszkodva állsz remegö térdekkel egy szál ingben, ami szintén Jofferé. Minek nézi maga a Táncoló Medvét ?! Istállónak?!
 Minek nézi maga a Táncoló Medvét ?! Istállónak?!