JK: Farro Luma
Helyszín: a Veszett Macskán
Időpont: délben
- Teneked elvette a józan eszed az a nő. Tudom milyen ha az ember szerelmes, és azt is tudom, hogy magadnak kell rájönnöd mindenre, vagy megtapasztalni a történéseket. Más hiába is papol, én sem hallgattam még régen az apámra.
Hát barátom, legyen szerencséd... Csak arra kérlek legyen nyitva a szemed, és ha úgy látod inkább lépj, mintsem megvárd, míg más eltapos. És ez vonatkozik mindenkire.
Ezek szerint nem jössz vissza velünk Erionba...
- Mi ez a henyélés lusta banda?! - *érkezik a kapitán erélyes hangja felétek, majd egy kicsivel enyhültebben folytatja.* - Ja, hogy Farro tart fel benneteket. Vehh... Majd este kibeszélgetitek magatokat, lesz egy kis buli, ha minden igaz Farro és az arája tiszteletére, boldogságára. - *na, erre aztán lett hüledezés, szájtátás, és bámulás rád

*Kiáltja el magát a kapitány, és bár parancs volt, de egy kicsit enyhült arccal mondta mindezt. Azért a matrózok hozzá fogtak a dolguknak, bár morogva.*
- Este még akkor beszélünk. - *búcsúzik el Zak is tőlled és beáll a többiek közé - először a vitorlaköteleket, csomókat, a vásznat ellenőrzik - kedves és szabad emlékek ötlenek fel benned.*