Nem az oldallal kapcsolatos, de hiba és csak itt az OM-en fordul elő és csak Opera böngészővel.
Az oldal szétvan csúszva, a smilik nagyon hülyén néznek ki, a betűtípusok nem egyformák, szaggatottan lehet görgetni és a szerkesztőablak csúszkája nem reagál ha folytonosan nyomom az egeret. Megtaláltam az opera gyorsítótárjának ürítési lehetőségét, meg is csináltam, szépen ki is ürült, de másodszorra megnyitva a böngészőt ugyan ez a helyzet fogadott és ismét tele volt a gyorsítótár, mintha semmit sem csináltam volna.
Valaki kérem segítsen, mert behalok ezen a sz....on már. Hogy kell ebben (az operában) véglegesen üríteni a gyorsítótárat, vagy mit kezdjek vele, hogy normális legyen? Rakjam újra? Vagy szórjak rá sót és ássam el?
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Én is ezt tudnám javasolni Yvett, emlékszem már korábban is volt egy ilyen "operás"-problémád. Ha annyire instabil a böngésző, én is váltanék a helyedben.
Vagy szótlanok a kollégák vagy a PM-eimre küldött válaszok nem érkeznek meg a fiókomba valamiért.Légy oly kedves nézzd meg miért lehet ez.
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Egyéb csatornán kérdezz rá a kollégákra, hogy írtak e...
A másik lehetséges ok: tele van a fiókod, és amíg a régieket nem törlöd, az újak nem fognak beérkezni (vissza vannak tartva). Mutatja is egy kis csíkocska, hogy mennyi %-a telítődött - ha 100% töröld a régieket, frissíts és biztos, hogy befutnak az újak, ha vannak.
UI: már látom Con válaszolt, de azért én is leküldöm
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.