(Kirdo)
*A követelőzős gubóra kicsit morcosan nézek, de azért kiszabadítom azt aki benne van.*
- Vegye le az orrát a magasról... Én sem vagyok akárki!!! Ráadásul köszönettel tartozik, nem ilyen pökhendiséggel... Phhheeeee Ember....
*Aztán szép sorban - a legvégén Joffert szedem ki a burokból.*
- Méghogy a javasasszony!... Meg mit nem! Annak köszönhetem, hogy élek, hogy szívós törpe vagyok, népem büszkesége. Te meg egy galád, iszákos, hazug, kéjsóvár emberférfi vagy!
Ne éjr hozzám!
Amióta megismertelek, csak bajom van... Már átkozom azt a percet amikor nem fordítottam hátat neked.
*Közös nyelven folyik a "beszélgetés", és a törpe nőt baromira nem zavarja, hogy rajtuk kívül még vannak a teremben. Bár ő lát, a többiek nem biztos, de ha látnának: Kirdot nem zavarja, hogy jelenleg nincs rajta rendes ruha csak valami fehéres köpenyszerűség.*

Kihúzom magam, elegánsan megígazítom a köpenyemet, aztán... Na igen. Most mit kéne csinálnunk? Amint megtudom ki beszélt shadoniul éaposan rápislantok, de egyenlőre nem mutatok érdeklődést. Mi van ha csapda? És mindjárt jön egy démon ami megesz minket? Főleg a Domvik-hitűeket? (Igen, nem egy észlény, és babonás meg minden...
  Kihúzom magam, elegánsan megígazítom a köpenyemet, aztán... Na igen. Most mit kéne csinálnunk? Amint megtudom ki beszélt shadoniul éaposan rápislantok, de egyenlőre nem mutatok érdeklődést. Mi van ha csapda? És mindjárt jön egy démon ami megesz minket? Főleg a Domvik-hitűeket? (Igen, nem egy észlény, és babonás meg minden...  , ezért éledezik benne az amit eddig többé-kevésbé sikeresen elnyomott - a homálytestvére.*
, ezért éledezik benne az amit eddig többé-kevésbé sikeresen elnyomott - a homálytestvére.* 
   Se ruha, se meleg, se jó szó. Így adja oda az emebr a leklét is állítólagos "társaiért" meg így fogadjon bizalmába és tegyen meg elsőtisztnek mélynövésű hurrikat.
  Se ruha, se meleg, se jó szó. Így adja oda az emebr a leklét is állítólagos "társaiért" meg így fogadjon bizalmába és tegyen meg elsőtisztnek mélynövésű hurrikat.