„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz... Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz... Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd... A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak. Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad - Harcosnak születtél!”
Sziasztok! A főnökeim ugyan nem értik a dolgot, de mindenesetre leléptem a szokásos szombati melóból hamarabb;) Azt azért kivártam,hogy az első körben kijelöljék a soros kiirtandó karikat.XD Úgyis én leszek a következő. De hát nevetni is kell valakin ill. valamin, hiszen hétvége van.
Pirate: kösz a biztatást Mivel majd' két órai késéssel próbáltam bekapcsolódni a játékba, és mire megirtam a reagot, ti két teljes oldalni hsz-t zúditottatok a nyakamba, a további játékom teljesen esélytelenné vált. További kellemes játékot, de a többieknek azért ne szólogass be Rontja a játék feelingjét Sziasztok
He??? Nem volt semmi. Ha kell bárki készséggel elmeséli az eddigieket, a lényeg hogy magadhoz térsz egy szál köntösben miközben fura alakok cipelnek a sötétben. És kész. Szólogatni meg nem szólogattam, csak kérdeztem. Amúgy meg szia.
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Jókora nyekenéssel ér földet ügyet sem vetve arra hogy kipörögje.
Értlenül emeli kezét de hiába a fiola már közelít az ajkához amikor keze elrnyed a fájdalomtól és a kis fiolával együtt a földre hanyatlik.A fiola elgurul majd a vérző és lüktető feje is -melyről lerepüt a kalap- lehanytlik és koppan a kőpadlón. <Nem baj remek harc volt ....megtettem ami tőllem tellik Arel fogadj völgyedbe!> Villan át agyán az utolsó gondolat. Fejsebéből fojó vére teljesen elhomályosítja látását. Kicsit még figyeli a meszi guruló fiolát amivel együtt az életben maradásának utolsó esélye is oda<...nem baj...ó Arel> Ránéz a küzdelemre majd remélve hogy sikerül megszabadulniuk a veszedelmes bestiától és áldozata nem volt hiába való lehuny aszemét és lelkét átengedi az isteneknek....
//Ha ebben valaki meg nem akadályoz akkor ezt teszem //