"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
NO akkor ezt nem értem. Akkor most Te is Abasziszban akarsz Hm lenni Saggaras? Ha igen akkor nem csinálom meg a topicot amíg el nem döl hogy mi lessz! Kérek valami illetékest hogy az eset kerüljön eldöntésre. Kicsit a szívemre venném, ha megcsinálom aztán pár nap múlva kirugdosnának a trónteremböl (bálterem de ez majd kiderül ).
Herold
Jaja hajrá gyarapodjanak csak a Fekete Lobogók! A kövi háborút úgysem Ti nyeritek .
Az anyag már kész van csak be kell illeszteni, meg pár linket beírogatni. De csak ha Yvett visszajött akkor tudom leghamarabb megcsinálni. Vagy ha Con ráér és ad jogokat a HM VI.(Vaskalapos)Kaspar Otlokir lenne de a regnél nem engedte se a VI.-at se a ()részt így marad a Kaspar Otlokir. ja még öt is aktiválni kéne. Kb így állok most, vagyis ülök.
Mivel annyian próbálták már, meg hiány van - és mivel nekem kell a fájdalom -: szívesen vállalnék ideiglenesen karakter bírálást, ahogy az időmből futja.
Elvileg beszéltem Connal ezügyben, de azért szeretném/nk, hogy írásban is rá legyen bólintva.
Üdvözlettel:
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Ehhez kellene a jóváhagyás, meg a türelem, mert kezdő KM vagyok, itt az oldalon még játszani se nagyon játszottam, nemhogy meséltem volna, és a természetem sem épp a legkellemesebb. De mert alig van zárt kaland, új játékosok viszont akadnak, így részben az ő kedvükért (másrészt meg persze a magaméért) belevágnák egy zárt kalandba. Nos?
"Felöltöm vértem, kezemben íjam és a kardom, Készen állok a rohamra, a csatajelet várom..."