Tömegével nyüzsiznek itt a nyílt játékra halálosan éhes JK-k; az OM-éhhalál küszöbén, Con meg megjelenik itt két szál "kolbásszal", két ember részére... hogy ki akar egy falatot...
Plasztikusan elképzelve Con, te most egy emberhalom alján vagy és mindenki a kolbászodat akarja felfalni.... Az ár elvonultával egy gyűrött ballonkabát és egy fehér zsebkendő fog maradni belőled. Nem baj, majd Sion meg Yvett viszi tovább a boltot.
A nekrológod:
"Szerettünk mind Cont....Nagyon finom volt, csak kár volt a haját úgy odaégetni....Valaki büfögjön fel egy accot. Köszönöm."
Toronban jelenleg 3 fő játszik aktívan. Ha netán valaki Toronhoz kapna kedvet írjon pm-et, vagy keressen meg msn-en. 3 főt tudok fogadni.
Castor! Mondták már neked, hogy csúnya vagy?! Örülni kellene, hogy 2 főt tud fogadni, nem viccesen leszólni ezért - ha egyszer ennyi szabadidőt tud kipréselni magából mások örömére. Mi értelme lenne, ha meglóbálná Tiadlan zászlaját, hogy ide jöhettek emberek, aztán időhiány és egyéb okok miatt az is befuccsolna? Neki sem lenne jó, meg a játékosoknak sem. Így legalább tiszta mindenkinek a helyzet.
A többi HM is beírhatná tud-e még fogadni játékosokat, vagy nem.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Azt hiszem a mai napság tanúsított aktivitásomat figyelembe véve nyugodtan kiírhatom hogy: csak erös idegzetüeknek. Azt hiszem csak akkor vállalnék még több jk-t ha már mindenhonnan kidobták az illetöt. Bár most Joe karijának már nem kell mesélnem . Abaszisz-lassú- és csak lassabb lessz. Csak saját felelösségre.
Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Gro-Ugon meglehetősen kihalt pusztái várják a "turistákat". Mondjuk, hogy hányat tudok kezelni, ellátni rendszeres reaggal azt nem tudom. Gondolom én, annyira sokan nem fognak beözönleni, így majd szólok, ha már betelt a kapacitásom.
Neked egy parti kéne, Quator. Gro-Ugon nem éppen kalandozóbarát terület. De nekem még nem volt szerencsém sem Kard lovag sem ork vagy goblin csapathoz.
Hát ha ez "leszólás" volt; legyen. Nem tudtam hogy viccelődni már nem lehet.
Egyébirént szerintem ha egy HM akárcsak egy hónapig is visz egy helyszínt, ahol pár ember jól szórakozott, már megérte a topicnyitás és az egy hónap; és sikeres volt; függetlenül attól ha az adott HM utána visszavonul és többé a büdös életben nem jelentkezik be az acc.-jával. Volt X ember aki kiválóan szórakozott addig ott? Ha igen, senkinek nincs oka fanyalgásra; miután nem fizetésért és szerződéssel mesél a HM, hanem "szerelemből".
És tudtommal nem azt mondtam, hogy Con lengesse Tiadlan zászlaját, és csődítse csőstől a népet. Csak humoromnál voltam. De már nem vagyok. Ígérem majd igyekszem visszafogni magam.
No emberek... Nem bízom magamban 100%-ig de 1, ismétlem 1 embert elvállalok... Ha pár hét után úgy érzem bírom, jöhet a következő... Azt nem adnám meg h hol, majd ha igény lessz rá, megtárgyaljuk!
Sion
Ibarában pl. látnék lehetőséget, de ez sincs kőbevésve...
Ma voltam állásinterjún. Profival kerültem össze s olyan szarul szerepeltem szerintem, hogy ássam el magam a béka feneke alá! Egy tapasztalt HR szakember úgy megforgatott, hogy már lassan arra is ráébredtem, életre alkalmatlan vagyok és zárkózzam be a négy fal közé mert na!
Így jár az, akinek nincs jó emberismerete, nem szerzett még tapasztalatot konfliktuskezelésben. Szóval éjjeli kocsmában dolgozók, prostik, piacos nénik előnyben, azok csípőből vágják az efféléket, hogy melyik ember milyen és hogyan kell kezelni viselkedéséhez mérten. Én ebben leszerepeltem, megyek vissza az elefántcsonttornyomba bénázni...Méghogy nem ismerem magam, bah! Max nem sok konfliktust kellett az életben kezelnem és talán ezen oldalam még rohadtul nem ismerem! Bleee! Vagy épp az hogy igen és rájöttem, az isten óvjon tőle?
Mindegy, ami eddig sejtés volt, mára tény: minden állásjelentkezést interjún cseszek el...
Á, nem. Jó állás lett volna és lehet most ezen csúsztam el, haragszom magamra. Mért nem tanultam smasszernak, megedződtem volna a sok börtöntöltelék között...Vagy katonának, ahol a sok seggberúgás után már meg se érezném hogy dicsérnek éppen
Mondjuk ez a dolga, hogy megforgassa az embert, hogy tényleg a legalkalmasabb jelölt legyen a befutó, ne menet közben derüljön ki, hogy akit választottak, alkalmatlan. Csak az esik rosszul, hogy röpke idő alatt döntik el, ki milyen és kész. Hogy te ilyen vagy és punktum...Skatulya ezerrel.
Nava gyere hozzánk diszpécsernek és 2 hét alatt profin fogod kezelni a konfliktushelyzeteket. Garantálom. Hidd el addig jó neked amíg nem tudod. Az azt jelenti, hogy eddig megúsztad. mázlista Ami meg a HR-eseket illeti én is tanultam egy csomó mindent amit ők stb. de az egyetlen jó iskola a szakmájukhoz az élet szóval egy fiatal HR-est jól meg lehet szivatni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt