//off meggyőzés
dobás:12
meggyőzés_ 6
karizma: 3
össz: 21
engedmény 4 %
ár:9 ezüst 60 réz
marad 3 9 ezüst arany 40 réz
Tp össz: 1137
\\ off
Miután visszaértem a szabóságból meglep Kinnel segítőkészsége, de kapok az alkalmon és finoman igyekszem kifaggatni amennyire az időnk engedi
<hm mire nem jó egy úri öltözék, hogy ekkora hatalma legyen pedig milyen kényelmetlen, csak vehessem végre vissza a rendes ruhámat>
- Köszönöm Kinnel esetleg ha valahol a ruháimat ki tudná tisztítatni azt megköszönném. Ha van pár perce elmondan pár szót az itt dívó etikettről és hogy ki kicsoda lesz akivel találkozok. Biztos vagyok benne, hogy többet tud ezekről a dolgokról mint én.
miközben átadom a ruháimat odaadok vele egy ezüstöt is Kinnelnek Kinnel távozása után a pánsípomat a tokjával még a ruhámra erősítem ahogy lehet majd Xuehoz megyek és bekopogok majd amikor ajtót nyit
- Szervusz. Felkészültél?
- Szabad a karodat?
és a karomat tartom
próbák:
emberismeret: (dobás+szint+karizma)14+4+3=21
karizma próba (dobás+karizma módosító) 16+3=19
etiket próba (dobás+szint+karizma) 14+4+3=21
Az este folyamán Xue mellet maradok és udvariasan beszélgetek a vendégekkel Goard bemutatása meglep, de amint megérzem a kezemben a cetlit azonnal megértem mire megy ki a játék
- Köszönöm az elismerő szavait nemes Goard uram. Igyekszem meghálálni az ön és bűbájos arája megtisztelő bizalmát és ha megengedi mindjárt meg is szolgálnám-e bizalmat.
a választ meg sem várva nyúlok a pánsípomért s közben úgy szabadítom ki a karom Xueéból, hogy Xue Groad mellé kerüljön a pánsípom helyére becsúsztatom a cédulát majd egy pillanatnyi koncentrációt követően egy vidám elkezdek egy vidám dalt játszani
előadóművészet próba: tizes szabály+pánsíp szint+karizma+tehetség+képzett pánsíp) 10+6+3+2+4=25
a dal befejeztével elrakom a pánsípom és ahogy korábban folytatom a csevegést a vendégekkel Xue oldalán