Moderátor: Admin

*
 * 

Inkább mintha csak erre járnék gyorsan tovább is megyek, nehogy meglátszódjon mennyire vagyok leégve.
  Inkább mintha csak erre járnék gyorsan tovább is megyek, nehogy meglátszódjon mennyire vagyok leégve.  
   Inkább valami kissé középszerűbbre pályázva kutatom tovább a ruhaneműk fellelhetési helyeit.*
  Inkább valami kissé középszerűbbre pályázva kutatom tovább a ruhaneműk fellelhetési helyeit.* >
 >

KEdves Uram, ha meg nem sértem Ön úgyis oda tart nem vinne el engem is? Tudja térdig járom lassan a lábam, hogy találjak egy megfelelően színvonalas szabóságot, ahol igazi ruhákat árulnak.
  KEdves Uram, ha meg nem sértem Ön úgyis oda tart nem vinne el engem is? Tudja térdig járom lassan a lábam, hogy találjak egy megfelelően színvonalas szabóságot, ahol igazi ruhákat árulnak.  
  *
 * Mostmár emlékszem miért is szeretem a hajókat. Főleg az én Vizirigómat a maga áramvonalas és nem túl nagy termetével. Ott akár körbejárhatom az egész alkalmatosságot még akkor sem kell ennyit talpalnom, mint itt a szárazföldön.
  Mostmár emlékszem miért is szeretem a hajókat. Főleg az én Vizirigómat a maga áramvonalas és nem túl nagy termetével. Ott akár körbejárhatom az egész alkalmatosságot még akkor sem kell ennyit talpalnom, mint itt a szárazföldön.  

Elképzelhető, hogy nem ártana egy ló.
  Elképzelhető, hogy nem ártana egy ló.  Meg emgtanulni lovagolni.
  Meg emgtanulni lovagolni.  >
 >

// kiváló darab mindahány.
 // kiváló darab mindahány.

*
 * Le se lehet lőni.
  Le se lehet lőni.  Azért, ha így folytatja lehet mégiscsak meg kéne próbálni végleg befogni a pofáját.
  Azért, ha így folytatja lehet mégiscsak meg kéne próbálni végleg befogni a pofáját.  >
 > 
   A ruhák nem rosszak. Uyan színben kissé másabbak, mint a piros kabátom, de elvileg lehet itt rendelni is. Berta rámmászósséga nem küönösen zavar hisz legalább most én vagyok a középpontban erőfeszítés nélkül is.
  A ruhák nem rosszak. Uyan színben kissé másabbak, mint a piros kabátom, de elvileg lehet itt rendelni is. Berta rámmászósséga nem küönösen zavar hisz legalább most én vagyok a középpontban erőfeszítés nélkül is.  Az, hogy eközben feldereng vajon milyen lehet a sok népviselet és fodor alatt ékes bizonyítéka a hosszú hajóútnak és Iris visszautasításának.
  Az, hogy eközben feldereng vajon milyen lehet a sok népviselet és fodor alatt ékes bizonyítéka a hosszú hajóútnak és Iris visszautasításának.  *
 * 
   Ezen felül kellene két rend ruha a... öhm... az unokahúgomnak. Mivel meglepetésajándék lesz, így természetesen itt leírást tudok adni, de méretvételre nem lesz lehetőség. Egyébiránt egy nagyjából méteres lánykáról van szó, aki szretve a hasikáját kissé töltöttgalamb, de nem egyáltalán nem dagi.
  Ezen felül kellene két rend ruha a... öhm... az unokahúgomnak. Mivel meglepetésajándék lesz, így természetesen itt leírást tudok adni, de méretvételre nem lesz lehetőség. Egyébiránt egy nagyjából méteres lánykáról van szó, aki szretve a hasikáját kissé töltöttgalamb, de nem egyáltalán nem dagi. , de akár magasságra is lehet
 , de akár magasságra is lehet  ), akkor azon magyarázom el mire is gondoltam.*
 ), akkor azon magyarázom el mire is gondoltam.* 

*
 * Na azt még csak csak megértem, ha az én direkt méretre szabott összeállításomért ennyit elkérnek, de egy körülbelül méteres ksiláynra csak nem kell annyi anyag meg varrás.
  Na azt még csak csak megértem, ha az én direkt méretre szabott összeállításomért ennyit elkérnek, de egy körülbelül méteres ksiláynra csak nem kell annyi anyag meg varrás.  Maradjunk abban, hogy az én két rend ruhám mehet a másfél ezüstös árban, de az unokahugi ruhácskáit megszámítják egy-egy ezüstből. Házhozszállítással együtt így is kapnak öt ezüstöt. Szerintem ennyi engedmény biztosítaná, hogy mindig szívesen térjek vissza az Önök szabűságába és erre buzdítsam ismerőseimet is.
  Maradjunk abban, hogy az én két rend ruhám mehet a másfél ezüstös árban, de az unokahugi ruhácskáit megszámítják egy-egy ezüstből. Házhozszállítással együtt így is kapnak öt ezüstöt. Szerintem ennyi engedmény biztosítaná, hogy mindig szívesen térjek vissza az Önök szabűságába és erre buzdítsam ismerőseimet is. 
   Kirdot meg elhozni ide? Hm. Nem biztos, hogy bárhová is el tudom rángatni. Viszont, ha siekrülne kicsit felül becsülnöm a termetét a következő elázásnál valószínűleg nem számítana egy kis bőség, ha már az én gönceimet is vígan tönkrevágta.
  Kirdot meg elhozni ide? Hm. Nem biztos, hogy bárhová is el tudom rángatni. Viszont, ha siekrülne kicsit felül becsülnöm a termetét a következő elázásnál valószínűleg nem számítana egy kis bőség, ha már az én gönceimet is vígan tönkrevágta.  >
 > *
 *

*
 * Bárcsak a hajón ringatózhatnék a nyílt tengerek lágy ölén. Vagy Iris ölén is ringatóznék.
  Bárcsak a hajón ringatózhatnék a nyílt tengerek lágy ölén. Vagy Iris ölén is ringatóznék.  Na akkor nem érdekelne a meleg meg ilyen pitp dolgok, mint a ruházkodás.
  Na akkor nem érdekelne a meleg meg ilyen pitp dolgok, mint a ruházkodás.  
   >
 >

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó