Hogy mely helyszínek aktívak, lassúak, zártak azt megtalálod az előtörténetes topikban a "HOL JÁTSZHATSZ ÉPPEN?" címűben. Nava rendszeresen frissíti a listát. Hogy hová szeretnél menni azt neked kell eldöntened ezek közül.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Ismét csak az jut eszembe hogy nők nélkül milyen pocsék lenne a világ....
Holnap megirom a kimesélést..
No egy újjab kérdés melyik Hm-látna szivesen egy Arel-papot? Mert nekem mind1 hova megyek (na azért a temetőbe talán mégse). Erion örömnegyedét láttam az Aktív helyszinek között. No meg Tiadlant de még egyik Hm-mel sem sikerült beszélnem.
Sorry, hogy mostanában nem írtam a játékosaimnak, de egy kissé fáradtas napjaim vannak, így hétvégén számítható tőlem hsz, illetve talán holnap. (Gondoltam szólok, hogy senki ne nézze az örömnegyed topicot szomorkodva )
Ja, és szívesen fogadok ölteteket, hogy kávén kívül hogy tudom felturbózni magam! (capucino egyelőre a megoldás, de hátha van jobb ötletetek:) csak kávézni nem szeretnék, mert attól megsárgul a fogam...)
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Keresztrejtvényfejtés: a sudoko-tól csak álmos lettem A sporttól nagyon elfáradnék, az energiaital drága. A hideg víz is sajna csak ideiglenes. Néha úgy érzem magam, mintha végkimerülés közelében állnék:D Most is, de most másnapos vagyok, fáj a fejem és a szemem Vuk-kal is találkoztam és 5-6 órát aludtam csak, aztán délután láttam, megjött a pénz a gyakorlatért, elmentem barátnőmmel shoppingolni. Két cipő tetszett nagyon és még ki is tudtam volna fizetni az árukat: az egyikből 37-es volt a legynagyobb, a másikból szintén nem volt se 38-as, se 39. El is keseredtem marhára, lógattam az orrom, aztán benéztünk még 1-2 boltba. Az összes sportcipő vagy fehér (olyat nem szeretnék, mert koszolódik és látszik), vagy marha drága. Sőt! Olyat is láttam, hogy volt egy fehér Nike cipő 12.900-ért, és ugyanaz feketében már 16.900 volt. Pedig az még tetszett is Aztán végülis találtam egy Adidas cipőt, ami tetszett is és bele is fért a gyak.lóvéba (barna, oldskool-os). Ezután mamám és keresztapám kezdte, hogy minek költöttem ennyi cipőre (mintha nem én kerestem volna meg). Á, szal a mai napom is elég ramaty volt. Meló sincs jövő hétre még, és mivel holnap gyakorlat, nembiztos, h utol fog tudni érni minket a diákmelós csávó Pedig holnap lesznek meg a jövő heti megrendeléseik. És én már megálmodtam, h barátnőmmel árufeltöltőnek fognak majd alkalmazni minket:) Ja, azt kihagytam, hogy a hétvégi és az éjjeli melóról pont lecsúsztunk, előttünk osztották ki az uccsót... ez azért bosszantó, de ezentúl majd heti 2-3 alkalommal járunk a nyakukra Na, már megint mindenféle zagyvaságot hordtam össze:D Inkább abba is hagyom - de legalább most ebből látjátok, miért nem írok IC hsz-t ma se
------------
Még annyi, hogy nemtom ki ismeri, ki sem a http://www.fat-pie.com neveztű oldalt, de ajánlom a Salad Fingers sorozatot Nemrég jött ki a 8. része:D Én imádomXD Tervezem, hogy majd rendelek Salad Fingers-ös pulcsit, ha legközelebb lóvét kapok:D
Nagyon köszönöm! Bár ebben a korban az ember már egyre nagyobb aggodalommal nézi a rohanó szülinapjait Szép napot mindenkinek!
Rögvest megkérem a fogadóst, hogy egy nektársört gurítson ki minden jelenlevőnek a nevemben...
Mellesleg gyönyörű napom van, ma tudtam meg, hogy még nem vágtak ki a sulimból, és ha decemberig leadom a diplomamunkámat, jövőre záróvizsgázhatok. Szóval le a másnapossággal, fel a fejjel mindenkinek és viva la OM!
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Olvasva a hsz-odat a rohanó évekről majdnem írtam egy szépet, hogy ugyan már!, majd 25 felett... aztán inkább megnéztem a profilodat - még jó Nem vagyok hozzászokva, hogy van tőllem idősebb is (persze akad, mert 1-2 emberkéről tudok, de naaaaaaa ritka mint a fehér holló). Kijavítva (megelőzve) és töredelmesen bevallva baklövésem inkább kiosztom a nektársört mindenkinek
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Uramisten! Hogy 25 fölött??? Akkor én már nem vagyok fiatal?!? Azt hiszem megyek végrendeletet írni! Egyébként meg ti legalább már megéltétek azt amit. Mi nem biztos h meg fogjuk...