Sion, végrendeleten már én is gondolkodom:D Mert most még csak a 20. szülinapom jön, de aztán pislogok egyet és már itt is lesz a 60., ha addig az űrlények át nem veszik az uralmat a Föld felett, vagy nem jön egy pusztító meteor, vagy nem leszünk víz alatt, mert megolvadnak a sarki jégsapkák, vagy nem kapunk atombombát a nyakunkba, vagy nem tör ki egy gyógyíthatatlan, azonnal ölő járvány, vagy nem élednek újra a hatalmas dinoszauruszok, vagy nem robban fel a nap, vagy nem törik ketté a hold, vagy nem lesz jégkorszak, vagy... najó, inkább nem folytatom, mert így is paranoiás vagyok má'.
Jomadar: neked meg boldog szülinapot, és mondanám, hogy nem nézem meg, hányadik, hogy akkor lehazudhatsz 1-2-őt, de ha kilépek a főoldalra, alul ki lesz írva:)
Hát nekem ittvan ugye a gépem, amit a haverok kapnak. Mondjuk a Coné lehet a videókártya. A hifimet még nem tudom kinek hagyom, de a villanyborotvám tuti a démoné lessz mert ő olyan szőrös!
A könyveket ne is! Szerintem én a d20-at magamraköttetem és belöketem magam a szamosba! Olyan súlya van h tuti lenntart, a szamos meg olyan szennezett h jó eséllyel konzervál...
Gyerekek, ha kijön az új Tuanos alapkönyv, lesz olyan az OM-esek közűl aki megveszi? Én megveszem, mert az eddigi infók alapján rengeteg és pozitív változtatás lesz. (pl.Nincsenek kasztok.)
Nekem is itt a gépem, meg a Stephen King könyveim, amiket nagyon imádok:) Attól félek, hogy akire hagynám, nem tartaná őket olyan nagy becsben mint én, és leenné a lapokat, meg elszakítaná, meg összegyűrné... A számítógépem meg biztos rúgdosná!! Ha a monitorom rám kötnék, akkor én is mélyre süllyednék, az tuti:D Ilyen nehéz böszme állat szerintem senkinek sincs rajtam kívül:D Olyan, mint az orosz mikrochip - már jó messziről látszik.
Én tuti nem veszem meg az új alapkönyvet, mert a könyv, amit legközelebb venni fogok magamnak ajándékba, az a Battle Royal lesz:)))