(Gaz Dormak)
-Nagyon örülök hogy végre megtaláltam. Valami idióta az üres szobájához vezetett.
-Amennyiben nincs más amit magához venne, akkor talán indulhatnánk is.
Azzal körülnézek mint aki végre elemében érzi magát.
< nah hála istennek ... legalább beszélni normálissan tud nem az a nyafi-nyaf-nyaf... az meg hogy ezek a csókák kik gyorsan kiderül... de nem itt és nem most ... dolgod van azzal foglalkozz>
-Akkor talán erre, ha szabad javasolnom....
//mivel elméletileg az ajtó közelében vagyunk így sztem gyorsan kiérünk//

*
 * A páncél túl feltűnő lenne sétához, így azt otthagyom és remélem, hogy a kard sem szúr nagyon szemet egy lovag oldalán a kíváncsi leskelődőknek. Ha nemleges a felvetésemre a válasz, akkor vállat vonok és elindulok "felszerelés" nélkül. Végül így vagy úgy de útra kelünk. A hosszúra nyúlt bál után jól esik a séta és a csend, mármint a környéké az utitársak beszéde azért érdekel főleg, ha rám is tartozik.*
  A páncél túl feltűnő lenne sétához, így azt otthagyom és remélem, hogy a kard sem szúr nagyon szemet egy lovag oldalán a kíváncsi leskelődőknek. Ha nemleges a felvetésemre a válasz, akkor vállat vonok és elindulok "felszerelés" nélkül. Végül így vagy úgy de útra kelünk. A hosszúra nyúlt bál után jól esik a séta és a csend, mármint a környéké az utitársak beszéde azért érdekel főleg, ha rám is tartozik.* A hidas probléma viszont már sokkal sürgetőbben tűnik és jó lovaghoz méltón nem gondolkodom (Krad legnagyobb "örömére"
  A hidas probléma viszont már sokkal sürgetőbben tűnik és jó lovaghoz méltón nem gondolkodom (Krad legnagyobb "örömére"  

Bár az is igaz, ha valaki(k) követ(nek) jobban kilehet ő(ke)t szúrni, mintha andalognánk.
 Bár az is igaz, ha valaki(k) követ(nek) jobban kilehet ő(ke)t szúrni, mintha andalognánk.

//
// tud ez nagyot is "dobni")//
 tud ez nagyot is "dobni")// Én meg gördülékenyen és simán tovalibbenek bele a vízbe. CSOBB.
  Én meg gördülékenyen és simán tovalibbenek bele a vízbe. CSOBB.  
  //
// >
 >