• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 65 / 95 • 1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Iymer » 2007.08.27. 15:30

Eddig leginkább 3.TSZ és környékén játszottam mind IRL, mind pedig online, és bejött. Volt lényegesen magasabb szintű karakterem is régen, de nem hiányzik. Talán az lehetett vele a gond, hogy nem feljátszott karakter volt, hanem előre elkészített.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2007.08.27. 19:19

Hát igen, az nem olyan mint egy életút. Nekem(ha hiszitek, ha nem) az első karim egy tűzvarázsló volt és kb 3 évig játszottam vele. 43 szintre jutottam és végül NJK-ba tettem,(feketelángá változott mer meghót).Elsőre tápermexnek hangzik de nagyon sokat játszottam és nagyon szerettem/szeretem még minidig

Ichigo
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.08.27. 19:31

:off:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

Bemutatkozás :D

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.08.30. 16:23

A nevem Dobi Tamás. 22 éve leledzem ezen az anyagi síkon :P Kecskeméten lakom (eredetileg szolnoki vagyok ). Nemrég találtam rá az oldalra, és örülök, mert már régen keresek egy lehetőséget, hogy folytassam a szerepjátszást (kb. 2 év kihagyás után). 98 óta játszom, legtöbbet MAGUS-sal, de sok egyéb rendszert is kipróbáltam. A meséléssel is megpróbálkoztam, de túl fárasztó volt, így maradok a JK-k (mostmár tudom, hogy) egyszerű életénél :D Kicsit már berozsdáltam érzésem szerint, de ígérem hamar új erőre kapok! Eddigi legtöbbet játszott karim egy 11.sz harcművész (2,5 éves intenzív, heti min 1 teljes napos játék után) Ez volt az utolsó igazi karim is, mivel a csapat szétrebbent, és azóta nem találtam megfelelő csapatot. Ezen kívül max 6. - 7. szintig vittem karaktert.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.08.30. 16:27

Ichigo írta:Hát igen, az nem olyan mint egy életút. Nekem(ha hiszitek, ha nem) az első karim egy tűzvarázsló volt és kb 3 évig játszottam vele. 43 szintre jutottam és végül NJK-ba tettem,(feketelángá változott mer meghót).Elsőre tápermexnek hangzik de nagyon sokat játszottam és nagyon szerettem/szeretem még minidig

Ichigo

Nem akarok új fiúként rögtön belekiabálni, de ha jól tudom a MAGUS-ban a max az 25.Tsz (A 30.tsz már mágus és az csak varik és harcművészek által elérhető)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.08.30. 17:13

Üdv!

Köszöntelek az oldalon Nibur. Rögtön elsőre: :off: Ez a kérdés már nem ide tartozik, itt csak a bemutatkozásnak és a köszöntésnek van helye. Torozon tavernájában inkább helye van az anekdotáknak. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Artean » 2007.09.22. 9:59

Üdv

28 éves kaposvári MAGUS kedvelő srác vagyok. 14 éve ismerkedtem meg a játékkal, de már vagy 6 éve nem játszottam. Két játékos társasággal is volt dolgom, de mindegyik szétrebbent mára. Az UT-t csak elméleti szinten ismerem /mivel már nincs meg a könyv, kizárólag emlékezetből/ ,de nagyon tetszett a Reneszánsz koncepciója.Kedvenc kasztom /bár szinte mindet kipróbáltam - kivéve boszmester,boszorkány,fejvadász/ a lovag. Legmagasabb szintű karakterem egy 5. szintű harcművész volt.

A'frad
Artean

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Zethair el Leathan » 2007.09.24. 17:41

Nos, akkor egy kicsit magamról: 13 éve leledzem itt ezen az Elsődleges Anyagi Síkon, és úgy körülbelül egy-másfél éve kötöttem ismeretséget a Miracle Adeptia Guns Urrus Sorratéval... A mesélő nem volt túl jó, de beleszerettem abban a nyári táborban a szerepjátékba. Azutá volt jó egy év live szerepjáték kihagyás, de közben fantasy táborba jártam, és online is játszottam (lásd Jedi Menedék, ha valakinek ismerős).
Azután egy délután a Pecsában voltunk, és a bolhapiacon megláttam a legeslegelső, keménykötésű, ronggyá olvasott ETK egy példányát 3500 forintért... Lecsaptam ár, és fellelkesülten megcsináltam az első karakterem... Azóta osztályon belül játszunk, de a színvonal annak a bizonyos Aruniel tavaki mérgező varangy feneke alatt van... Nem az én hibám, hanem olyan mesélőké ,akik túltápolták a karaktereket, satöbbi.
Ennek ellenére nem szerettem "ki" a szerepjátékvól, és kb. két napja rátaláltam a honlapra...
Röviden ennyi.
Zethair el Leathan

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.25. 9:49

Üdv az Újaknak. Nézelődjetek, kérdezzetek bátran, ha nem tudtok valamit. Jó időtöltést nálunk.

Con.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

Re:

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2007.09.28. 8:12

"Nos, hol is kezdjem, áh, megvan" -Bilbó, Gyűrűk Ura

Én azonban nem a hobbitokról, hanem kérés szerint magamról írnék pár sort. :)
Kiskoromban megszállott rajongója voltam a dinoszauruszoknak, da az idő előrehaladtával érdeklődési köröm ideje is előrébb haladott.
Szerettem a középkori filmeket, történelmet és írásokat, főleg a bennük megjelenő értékek miatt.
A lovagi erényekkel szimpatizálva sokszor a főhős személyébe képzeltem magam, elképzeltem, mit tenne adott helyzetben egy hős.
Amikor először hallottam a M.A.G.U.S. világáról, nagyon megörvendtem, hogy létezik eszköz arra, hogy kifejezhessem képzeletem. Nagyon megtetszett a világ, s immáron kilencedik éve játszom ezzel a szerepjátékkal. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy közben egy-két másik szerepjátékot is kipróbáltam, de marad ez a számomra legjobbnak tartott. Az UT rendszerét azonban csak egyszer próbáltam e hosszú időszak alatt, ezért elnézést kérek későbbi botlásaimért.
Remélem, a továbbiakban jó barátokra, s igaz társakra találok.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.09.28. 8:16

Belejönni csak idő kérdése, abból pedig rengeteg van. ;)
Jó szórakozást kívánok itt nálunk. ^^
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2007.10.09. 22:59

Sziasztok!

Úgy látom itten én veteránnak fogok számítani a magam 32 évével.. :)
Ha emlékeim nem csalnak talán '96 táján kezdtem el MÁGUS-t játszani, azóta sem bántam meg. Bár több RPG kipróbáltam, ez a tuti. Sajna már nincs annyi időm a játékra, ezért gondoltam megnézem az On-line módot.
Nézzétek el ha világtalankodom esetleg, már kicsit összekavarodtak bennem a szabályok. Bár szerintem az új D20-as rendszer már épp időszerű volt, és használható.
Egyenlőre ennyi, most következzék legkedvesebb regényemből egy idézet, kíváncsi lennék ki tudja melyik regényről van szó... :)
"Bocsáss meg,
Az idő az eszem meg nem óvta,
Most fekete, fakó, mint könyv múlt mélyiböl..."
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.10. 0:12

Üdvözöllek Sessaryen!

Veterán :D - nem a kor számít (mondja ezt egy nem sokkal fiatalabb :wink:)

Ismerkedjél a fórummal minden tekintetben (hogy mik a szabályok, hogyan kerülhetsz játékba, hogyan is történik az on-line játék) és ha lenne kérdésed a megfelelő topikban nyugodtan felteheted.

Nyílt részlegünkben csak az Új Tekercsek rendszerét használjuk! Zárt kalandokban pedig az ETK dívik, de természetesen az aktuális KM-től függ, hogy milyen rendszer alapján meséli le kalandját (erről a kalandok kiírásánál mindig tájékoztatnak).

Az idézetet én speciel nem tudom melyik regényből származik, de ha valaki ismerné és megosztaná velünk kérem azt a tavernában tegye meg!
Köszi!

Sessaryen, Neked pedig kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.10.10. 18:06

Üdv minden "újjoncnak"....

Arlen irnál magadról valamit?
Csak azért mert vészesen ismerős a neved... hogy honnan azt nem tudom :roll: ...

Előre is köszi .:Lorin
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.10.10. 18:20

...tavernában, pm-ben "zaklasd", ha nagyon szükséged van rá.

Hopp. :oops: Ez az quote/edit nem jó lett. by Quator :oops:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése