Hú, a fenébe! Már ennyi az idő? Hyde ellopta a napom... Meg asszem elment az eszem is! Bár ez már nem újdonság. Holnap meg még el is iszom a maradékot:D Végre találkozok barátnőmmel, akit már egy ideje nem láttam, meg aztán lehet, hogy még valami Halloween partira is elnézünk. Tényleg! Lesz majd holnap-holnapután úritökös skin? XD
Ayana amugy az ne tántoritson el, hogy magasak a pontok, nagyot kell álmodni, és akkor sikerülni fog. Tandíj sanszos hogy lesz. (Pont én mondom, nekem ugyanis van, és nem is kevés.) De a diákhitellell simán megoldható és a visszafizetésre meg csak akkor kell gondolni ha elkezdesz dolgozni, és az is nagyon kedvező.
Úgyhogy hajrá japán szak mindent bele. alternativának meg jó lesz az ókóri nyelvek plusz kultúrák.
Karaktered visszahelyzeve aktívak közé a Naplóval együtt. JK státusz nélkül meg nemigazán tudnál írni Damakba.
Sess! Megesik Nekem is van régebbről sztorim ez miatt, de nem - nem fogom leírni. Egyébként kit nem tudsz beazonosítani? Persze nem fontos válaszolni, ha nem akarsz.
TORON-ban játszóknak!: Ma nem lesz reag. Holnap estére tudom összehozni a dolgokat. Egy kicsit elvagyok maradva az oldalon egyéb teendőimmel, és most már muszáj vagyok behozni a lemaradásomat.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Sessaryen: rákérdezni nem szégyen. Vagy az igazságot tudod meg, vagy nem Van aki férfias névvel lány itt, s olyan is aki nőies névvel fiú. Ööö, bár az előbbire még nem találtam példát Én nőnemű vagyok, gyárilag.
Sessaryen: Az én mániáim: Japán, Kína, Egyiptom, animék, mangák (shounen ai előszeretettel:D), meg Stephen King is mániámnak tekinthető és a távol-keleti ihletésű, vagy eredetű regények:) (pl. Eric van Lustbader: Ninják háborúja, meg Egy gésa emlékiratai, meg most olvasom a Battle Royale-t:D)
Én azt értem, hogy számosan vannak olyan férfiú játékosok akiknek a saját bevallásuk szerint kihívást jelent női karakterrel játszani; meg a női lélek rejtelmeiben búvárkodni; de más dolog a szerepjáték és más dolog az hogy már a többi USER se tudja hogy X vagy Z urat vagy hölgyet takar és azért a napi szintű kapcsolattartásban -amennyiben van ilyen két USER között- azért én elég gázosnak tartom, hogy X hónap után derül ki valakiről hogy a végzet asszonyát alakító kifinomult ízlésű Rosalint civilben Józsinak hívják, és felhajtja a budi űlőkéjét. Ajánlás jelleggel bele kéne írni a regisztrációval kapcsolatos infókba az új USER-eknek, hogy amennyiben nem okozunk lelki törést, legalább olyan avatar képet -és esetleg nevet- válasszanak amiről a többi felhasználó azonosítani tudja az illető nemét.
Legalábbis ez lenne korrekt a többiek felé... Olyasmit most nem tételezünk fel senkiről, hogy szándékosan hagyja a játékostársait tévedésben...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.10.30. 23:44-kor.
Azért én a rendes életben is ismerek néhány imázs épitőt aki csak vetit valamit magáról aminek a fele sem igaz. Nos egyesek gondolom ezt pont itt tudják kiteljesíteni a fórumos szerepjátékban hiszen némileges anonimitást ad.
No igen. De felteszem nem baj ha valaki nem mindenáron itt akarja keresi a nemi identitását; meg a benne szunnyadó és kibontakozni vágyó ellentétes nemű principíumot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.10.30. 23:51-kor.
Hát ha a kis lelkemnek pont ehez van itt kedve hát tegye. Legalább nem vagyok arra kényszertíve hogy egy pasit nézzek női ruhában, és ne vegye ezt senki a lelkére.
A forditott eset is előfordulhat csak azon valamiért kevésbé botránkozom meg. Amúgy engem különösebben még nem zavar. De ki tudja mi lesz később. Mondjuk nem vagyok az a könnyen meglepödő típus.
Még jó hogy Castorrol tudjuk hogy ő pasiból van és nem bontogat semmilyen női principiumot magában.