Nibur
1. Valóban, ez a "telepek" részét fedi a dolognak. De elf csecsemőt rabolni komoly üzlet lehet például, és az elszakadt gyermek bizony nem fog a Vörös Hadurakról tudni semmit.
2. Ehhez csak annyi hozzáfűznivalóm van, hogy ezt az indokot csupán a felsőbb kasztokba tartozók hozzák fel, a "kyrkedés" nagyrészt oktrojált dolog Toronban.
3. Ez már inkább vonatkozik az alsóbb társadalmi rétegekre, de ez szinte mindenütt így van, ezért nem kizáró ok.
A Kobrák tolvajszervezet. Nyilvánvalóan nem verőlegénynek alkalmaznák, viszont kémnek tökéletes, mivel a világ többsége PONT származása miatt nem gyanakodna a Kobrákra, ha esetleg lebukna. Mert hát "a toroniak úgyis kinyírnak minden más fajút, uff".
Quator: Kevés komoly haditornász testület létezik, ez valóban így van. De ez még nem jogosít fel téged arra, hogy becsméreld az egész színteret.
Viszont kezdem unni hogy egyesek úgy állítják be, véres karddal a kezemben szólítottam háborúra a JK-k táborát. Attól, hogy pár pontot kifogásoltam a fenti írásban, még nem azt jelenti, hogy szarral öntöttem nyakon az egész bíráló gárdát. A vita pedig nem visszaszólás minden esetben, bár az utóbbi időben sajnos volt elég ellenpélda is.
Nem szoktam szidni senkit, és a legrosszabb esetben szólok csak be. Azt sem játéktechnikai dolgok miatt.
EDIT: Az itt alkalmazott oldalstruktúrát és a HM valamint bírálási rendszernek nagyrészét én találtam ki.