Nekem az öcsém is szilva volt:D Csak az én szilvám az ilyen kétszárú volt, mint egy cseresznye, de mégis szilva alakja volt, az öcsém szilvája meg inkább ringló.
Hakea Ello írta:Ja. Legköcsögebb csoporttársam pedig zászló volt. Ergo: fekete hadúr. A világ kegyetlen.
Hát Haeka, tényleg egy köcsög lehetett az a csoporttárs, ha ennyi év után is ilyen élénken megmaradt benned mikor mondjuk elette a repetádat vagy ilyesmi...miket csinált?
A lóherét úgy érted mint a ló szaporítószervének részét, vagy mint (növ., Trifolium L.), vitorlás virágu fű, levele hármas, ritkán négyágu virágzata gömb, de a füzér vagy ernyő felé is hajlik, ritkán van magános s a levél tövéből eredő virága.
Nekem egyszer általános iskola alsóban ette meg az egyik fiú a tízóraimat!!! Mert le kellett mennem valamit intézni a tanáriban, és mire visszaértem, megzabálta a kajám. Az volt a mentsége, hogy ő megkérdezte, ki nem evett még. Csak úgy nehezen tudok válaszolni, ha épp nem vagyok ott. Aznap délután meg még hánytam is.
Megdobált fakockával, homokot tömött a számba, lelökött a fahajóról, elvette a játékaimat, stb. De csak akkor ha nem volt ott az óvónéni, tehát kaja közben csend volt
Ha már a jeleknél tartunk, az enyém szemüveg volt Ez milyen rangra emelhet Castor mester?
Hakea: Biztos tetszettél neki. Mi pasik akkor csinálunk ilyeneket (Még mielőtt valaki megrémülne...én már nem élek ilyesmivel Nem tudom barátnőm mit szólna... Ahogy ismerem a fakockával egyenként kiverné a fogaimat, lelökne az emeletről, aztán eltemetné a hullámat a homokba. Persze mindezt, amikor senki sem látja.)
Ayana: Nekem is a második kép tetszik (persze ha nem vesszük azt az elbűvölő harmadikat)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Korán reggel még ébren vagytok? Szép... én éjfélkor kidőltem, ti meg nyomjátok tovább dehát egy navor dobostól mit várna az ember?
Aki másokat ismer, okos Aki önmagát ismeri, bölcs Aki másokat legyőz,erős aki önmagát legyőzi,hős Tűzben látszik meg, mi arany és acél, vészben, ki a bátor és eszes. (Khelenn, az Arcnélküli fejvadászklán ura)
így utólag megnézve a postok idejét igazad van, már látom Muszály korán kelni, ma suli, holnap érettségi
Aki másokat ismer, okos Aki önmagát ismeri, bölcs Aki másokat legyőz,erős aki önmagát legyőzi,hős Tűzben látszik meg, mi arany és acél, vészben, ki a bátor és eszes. (Khelenn, az Arcnélküli fejvadászklán ura)