Hát Castor óvóbácsi, ami a jelemet illeti az óvodában, kutatásba fogtam, mivel nem emlékeztem hogy mi volt, vagy hogy lett volna egyáltalán. Kikérdeztem az őseimet (gondolhatod az arcukat, ahogy komolyan eléjük álltam, hogy valamit kérdezni szeretnék ) , és sajnos igazam volt, az én ovimban nem volt senkinek jele. Ez nem ér, a húgomnak volt ovis jele Mindíg is éreztem, hogy csak fél ember vagyok, de nem tudtam rájönni miért, gyerekszobám is volt, meg minden ami kell. Erre tessék, meg van a ludas. Soha nem élhetek majd teljes életet a lelkemben keletkezett törés miatt . Hogy képzeli egy óvada, hogy ne legyenek a falai közt játszó gyerekeknek ovis jelei. Aztán csodálkoznak, hogy ennyi tömeggyilkos rohangál az utcán? Szerintem a börtönökben ülő nehézfiúk 90%-ának nem volt ovis jele
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Úgy tűnik ez az "óvodában mi volt a jeled?" téma mostanában nagyon felkapott. Jobban mint a *cenzúrázva -a szerk.*. El kell szomorítanom azokat, akik azt hiszik, hogy az ő jelük menő, vagy netalántántalántán "fényességes", merthogy szerény személyem címerállata bizony nem más mint a...: csigabiga! Amiről köztudomású, hogy közeli rokona mind a baziliszkusznak, mind a tengerikígyónak, illetve leviathánnak(térgörbítéses mágiák segítségéval bújik bele a házába, ahol így is csak azért fér el, mert a kvantumfizika törvényeinek megfelelően lapos , szeme pedig a bazailiszkuszok azon képességének továbbfejlesztett változata, hogy tekintetükkel kővé tudnak dermeszteni bármit). Márpedig a baziliszkusz, leviathán ugye nem mások címerállata, a mint a három legvénebb hatalmasé Toronban, ergó...
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Üdv a fórumon, Craian! Az aláírásodban megjelenített három mondatod kiváltképp tetszetős. Elárulnád, hogy amennyiben nem saját szerzemény, úgy honnan lehetne még beszerezni hasonlóakat?
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Azén ovis jelem sapka volt ( ami a hóember elválaszthatatlan kelléke ) szal mi is vagyok én Castor?
Ayana jók a képek.
Látom ismét felkapott lett a Karik boncolásából adodó vita...nyíthatnátok ennek külön Topickot-is... /A toroni elfről csak annyit hogy miért olyan fontos hogy pont Toronból származzon??? Kobrák vannak máshol is!(legalábbis én úgy tudom) ... ha elf akar lenni és olyan helyről származni ahol nem szeretik az elfeket akkor legyen Ereni Sereneya... /
Nem, nem saját szerzemények, habár olykor születnek hasonló okosságok, de valahogy mire oda eljut ez ember, hogy leírja őket... elfelejti. Hát beszerezni... akárhonnan. A net teli van ehhez hasonló okosságokkal, nekem van egy jókora world dokumentumom amibe sokat kigyűjtöttem. Amúgy csak beírod a keresőbe, hogy "humoros idézetek", "vicces idézetek" vagy valami hasonló, és biztos kidob jópár oldalt. Most vettem észre, hogy egy Woody Allen idézetet sem írtam ide... hiba.
Hát a szinguláris magvú parciális integro- differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?
(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még És az se mindig konvergens, habár ez illenék. De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén Ez a legszebb mesterség.
Részecske vagyok, vagy hullám, Élek-e vagy ez a hullám? Megmondanám, hogyha tudnám, De mindent én sem tudhatok.
Hm, kösz a tippet. Woody Allannek vannak humoros beszólásai! Pl.: A szex két ember között csodálatos dolog. Főleg, ha a megfelelő nő, és a megfelelő férfi között van az ember...
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Jók ezek az idézetek Az én nagy kedvenceim viszont a magusos poénok.:
KM:-Dobj valamit! JK:-De mégis mit KM:-Az mindegy csak dobjál valamit! JK:-??? Így történt hogy az UT-szabálykönyv megindult a KM felé.
A varázsló és kis csapata épp most szöktek el egy ellenséges táborból ezért fegyvertelenek. Beszorulnek egy barlangba aminek csak egy kijárata van viszont annakidején fegyverraktár lehetett. Eltorlaszolják a kaput majd várják hogy a kint dühöngő ellen betörje azt: JK (Vari) :-Milyen fegyverek vannak idebent? KM:-Javarészt kardok szablyák. Legtöbb egykezes és rozsdás. JK (Vari): - OK, fiúk ha betörik az ajtót tüzeljetek...
Apróbb változtatásokat eszközöltem a karakterlapon. Link itt.
A változások: - pár cella kapott minimál- és maximumértéket (Kp alap tehát minimum 1, stb.) - egy kis kozmetika ('ügyi' és 'iq' rövidítések helyett kiírtam a teljes szavakat, újabb keretek kerültek a helyükre, stb.) - és persze a legszembetűnőbb változás: fegyverhasználat szintjére és az ahhoz kapcsolódó tulajdonságra külön rákérdez, majd alá odaírja a módosítandó tulajdonság-értékeket - aminek megoldására sajnos nem találtam automata megoldást... Szal, kézzel kell csinálni.
Wharadak voltam.
"N-n-now th-that don't kill me / Can only make me stronger I need you to hurry up now / Cuz I cant wait much longer I know I got to be right now / Cuz I cant get much wronger Man I been waitin all night now / That's how long I been on ya
Work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger..." Kanye West - Stronger
Sessaryen írta:Apropó karakterlap... Meg tudja valaki mondani, mibe hal bele a 0-ás szépségű karakter?
Kalíthass!
Lehet, hogy hiányzik a fél feje XD
Ja, amúgy úgy terveztem, hogy ma írok, de aztán mégse fog összejönni, mert marhára álmos voltam - korábban kéne lefeküdnöm vszeg:D -, és délután el is aludtam, most meg muszáj j-drama-t néznem (Gokusen-t), meg ha nem jön le a 3. rész, akkor bele "kell" kezdenem a Death Note-ba - na az is lesz valami, mire végigérek az összes részen .
Há' gondolom a szégyenbe. Vagy esetleg egy tükörrel történő végzetes találkozás a reggeli fogmosás közben...
Más. Láttam, hogy anime iránt errefelé sem közömbös a "nép". Valaki ismeri esetleg a "Ginga Eiyuu Densetsu" -t(Legend of the Galactic Heroes). Annó megvolt, végig is néztem, de a környezetemben senki nem hallott róla... Pedig elvileg ez a "japán Babylon V". Hosszú, igényes, sok szereplős, drámás... Csak úgy kíváncsiságból kérdem. Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe, mert sokáig leköti az embert... Űrcsata, taktika, büszkeség meg a többi. Valami biztos van róla a neten.
Egy Spongyabob Kockanadrág, vagy egy Kockásfülü Nyúl; még megdogtatja a szívem...
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."