A déli férfi viselkedése nevetségesnek tűnik számára, szája vigyorra húzódik, aztán kapcsol, hogy mégse kellene szerencsétlent kinevetnie.
<Leblokkolt...vicces ahogy itt áll!
 Ah, dehogyis vicces, inkább szánalmas, vagyis...ah mindegy, ez a dolog engem is megviselt! Végülis ha nem erőltetem hogy Yoruga nézze meg őt, most is biztosan épségben lenne.>
 Ah, dehogyis vicces, inkább szánalmas, vagyis...ah mindegy, ez a dolog engem is megviselt! Végülis ha nem erőltetem hogy Yoruga nézze meg őt, most is biztosan épségben lenne.>Már majdnem bocsánatot kér a férfitől, de aztán mást gondol...
<Hogyisne! Az ő esztelenségük volt. Minek kellett összeverekedniük? Hah! Mi is jutott eszembe? No akkor lássuk csak, ha lenne nálam útifű...nem is tudom hol hallottam róla, de az biztos hogy jó a sebekre.>
Felemeli a férfi karját, és magasra tartja, hogyha nagyon vérzik akkor csillapodjon. Ha a férfi nem tudja tartani, megkéri a lányt:
- Egyenlőre nem biztos hogy hall téged, magán kívül van. Légyszives, és tartsd a kezét fent.
Először keres egy kulacsot a szobában, hogy megmoshassa a sebet, és rongygalacsint nyom bele. Ha kész, megpróbál egy rögtönzött kötést eszközölni, de azért nem akarja hogy elzárja a véráramot.

Vagy csupán túl beképzelt volt az úriember és most ennek a félreértésnek issza a keserű levét?
  Vagy csupán túl beképzelt volt az úriember és most ennek a félreértésnek issza a keserű levét?  >
 >

Jelenleg Schinter karikinézete egy nagy homály, Alauroné paca, Quatoré valami sárga bőrű fehér hajú férfiben kimerül
 Jelenleg Schinter karikinézete egy nagy homály, Alauroné paca, Quatoré valami sárga bőrű fehér hajú férfiben kimerül 

-
 -