Con Larrodan írta:Hmm... asszem rúgok egyet a szerverbe...
Lehet nem ártana ismét
Be voltam jelentkezve, írtam, nézelődtem. Nyitottam a Tuanos oldalnak egy új lapot (nem innen navigáltam át). Erre mikor beléptem volna egy adott fórumba itt, azt írta ki, hogy nem vagyok bejelentkezve - pedig ott virított a nevem a jelenléti listán. És újra be kellett jelentkezni.
Megjegyzem, eddig csak Mozilla csinált ilyet - most az Opera.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Cadoras írta, hogy nem tud bejelentkezni. A probléma oka állítólag, hogy a rendszer nem fogadja el a jelszavát, de ezt természetesen nem tudom leellenőrizni.
Feltűnt egy apróság, miszerint a KM-i státuszom miatt nem tudok belépni a Lobogók Hamvai projektbe. Aki megoldja, annak ezer hála, kicsit olyan mintha kizártam volna magam a lakásból
Az OM, ÚTK-ra való átállásával kapcsolatban, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem.
Ugyebár az a kritikus kérdés hogy hány fórumozónak van meg az ÚTK, mert ha kevésnek akkor nincs értelme az átállásnak.
Ezért nyitni kellene egy "Megvan neked az ÚTK/(mérés)" c topicot, ahová berírnak egy-egy hsz-t azok a felhasználók, akiknek megvan: -Igen megvettem; Nem de az öcsémtől lenyúlom, stb...
Csak egy hozzászólást kellene beírni, és csak azok írjanak akik hozzáférnek az ÚTK-hoz, azaz csak pozitív válasz esetén kell beírni. Eképpen a hozzászólások számából megállapítható lenne -pont mint mikor hivatalos versenykiírás van- hogy hány ember rendelkezik ÚTK-val a fórumozók közűl. Az aktív fórumozók száma olyan 40 körül mozog, 30 fő pozitív válasza esetén már érdemes lenne elgondolkdni a dolgon.
Az átállásnak talán a legegyszerűbb és legfájdalomentesebb módja az lenne, ha a nyílt helyszineken belül mindenhol párhozamosan lenne UT-s és UTK-s topic már ha az adott HM tudja illetve akarja vállalni a dolgot. És akkor nem kényszer senkinek sem a dolog.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt