Szerintem egyik hivatalos szabálykönyben sincsenek leírva max a belőlük készült fegyverek alapján lehet következtetni az értékeikre, de ott bekerülhet a képbe a mesterkovácsolás szóval nem igazán egyértelmű a dolog.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Én anno kiszámoltam az értékmódosulásokat. Viszont valószínűtlen, hogy ilyesmivel fogsz találkozni. Ha mégis kell, elküldöm, a kráni elf fegyverzetről szóló minikiegemmel együtt.
Herold ha jól emlékszem akkor a rackla lovasok vértje és fegyvere van leírva. Arról viszont nem szól a fáma, hogy mestermunka-e vagy sem, de lehet hogy tévedek este megnézem ha lesz rá időm.
Igen jól emlékszel Garma én csak a lunir cuccoshoz szóltam hozzá . Mestermunkárol elöször a magusban a d20 ír addig csak max házi vagy netes okosság van, esetleg Rúna de az nekem egy sincs .
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Nem esküszöm meg rá, de mintha már korábban is lenne utalás a mestermunkára csak számszerüsítés nélkül. No lényegében jól emlékeztem bár így kimondva nincs, de az iparűzés leírása már utal a mestermunkára. 4. szinten képes a mester átlagos dolgokat alkotni. 5. szinten jut olyan tudáshoz amivel az átlagnál jobb terméket tudnak előállítani. Bocs most nem idézek pontosan. Viszont feltételezhető, hogy a törpe nép elit harcosainak a törpe nép legjobb kovácsai csinálják a fegyvereket akikről feltételezem az iparűzés 5. szintet. És innentől kezdve kétséges, hogy mennyi az anyag és mennyi a mestermunka a rackla lovasok fegyverzeténél.
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy az OM használja e az Új Tekercsek 349. oldalán lévő opcionális szabályokat? Én speciel arra vagyok kiváncsi, hogy az Egykezes csatabárd sebzéséhez 14-től, vagy 16-tól jár az Erőbónusz?
Anno úgy lett megegyezve, hogy nem bonyolítjuk és minden 16-tól számít. De ezek szerint most mégis bevezetjük az opcionális szabályt. Na ezt jó tudni, hogy akkor visszamenőleg lehessen szólni mindenkinek, aki 16-tól számolt.