Jól van na Én mondjuk javasolnám a 22 jelből álló jelszót S mint a 0oOlI$`´´˝˝đ|€¤ köré csoportosulna...Vagy héber betűkké válna, amihez át kell a billentyűzetet állítani.
Milyen találkozókra? Én nem is tudom, voltam-e már akármiféle találkozón:D Azonkívül, hogy egy Hotdog-ról való ismerősömmel találkoztam nyáron, és leittuk magunkat XD Hogy őszinte legyek, egy kicsit félek új emberekkel találkozni, mert nagyon szégyenlős vagyok... mármint csak addig, amíg fel nem oldódok, mert aztán 1. szóhoz se jut tőlem senki; 2. ivászatban hajlamos vagyok túltenni a fiúkon is, aminek ciki következményei lehetnek... XD
??? Ayana mit gondoltál egy Magus-sal foglalkozó oldalon vajon mire vagyok kiváncsi? Hogy jársz-e Vampire bulikra? Vagy hogy Az állat Védők Nemzetközi Egyesületének találkozóira? Magus talikra gondoltam... Versenyek, LIVE-ok ilyesmi.
Hakea milyen gyereket? Aki azt a féloldalas kis szösszenetett... hm..."írta"??? Gondolom onnan nem lehet kitörölni. Amúgy a törölteket hol lehet megnézni?
Hát szó mi szó nem volt féloldalas, de a tag tanubizonyságot tett benne arról hogy milyen hatalmas szókincsell rendelkezik ha magyar káronkodásokról van szó.
Bakker mekkora listák vannak a Törölt felhasználók között . Bezzeg az én nem vok ott. Pedig mikor először regisztráltam nem nézem fel egy-két hónapig aztán meg regisztálhattam újra ... de megérte!
Hát azokra nem:D Versenyen inkább nem égnék, LIVE az meg olyan izé... szóval valahogy egy kicsit tévképzetesnek képzelném magam, ha neki kéne állnom karddal hadonászni, meg úgy csinálni, mintha tudnék íjászkodni, XD meg beöltözni, mint farsangkor (najó, ez még a leglájtosabb része:D)
Most November 10.-én volt egy versennyel egybekötött író-olvasó találkozó Jászfényszarun. Ami azért volt érdekes, mert a verseny egy rögtönzött 2 személyes történelmi hagyományőrző műsorral kezdőtött igazi kardokkal pajzsokkal buzogányokkal, tőrökkel páncélokban (ahol az egyik résztvevő jómagam voltam) Utánna pedig nagy közös beszélgetés illetve eszmecsere és informácicsere zajlott a versennyre meghívottak és Raul Renier (Kornya Zsolt) John J. Sherwood és Erick Van Dien között (Sajnos borzasztó a névnemóriám így Zsoltin kívül a másik két író teljes nevére nem emlékszem, félnevekkel meg nem akarok dobálózni). Rendkívül érdkes, értékes és tanulságos beszélgetés volt. Sok részletet meg lehett tudni a magus jelenéről, jövőéről, és multjáról, kedzve a kitalálók (Gárpár Bandi és Novák Csanád) műhelytitkaitól az ÚTK-val támasztott kifogásokig. Meg persze a regények és regényszereplők hátteréről és "jövőjéről" is volt szó bőven. A verseny maga jónak mondható volt, csak kifogtunk egy sz*atós Km-et aki módszeresen az ellehetetlenítésünkre játszott, és mivel a 3 fős partinkból az ütőkarakter játékosa nem jött el, ezért az első és egyetlen komolyabb harchelyzetben kicsinált minket (2 7. szintű varázslóval nem tudtunk érvényesülni, úgy el voltunk lehetetlenítve.) Nah mindegy. A Kihívás miatt jó volt, nem panaszkodom, meg megérete talállkozni a J. J. Sherwood-dal meg Erik Van Dien-nel. Zsoltival meg találkozok majd minden hónapban, de vele mindíg élmény leülni egy diskurzus erejéig.
Voltam ma sebészeten, és megnyugotam, mert nincs se lábszárrákom, és vszeg semmiféle csontsérülésem es. úgy néz ki, hogy a lúdtalpam a ludas meg van valami porcos akármi az emberek lábában, ami felnőttkorra keményedik meg, és lehet, hogy nekem az még nem érte el a végső állapotát, és ezért is fájhat. De majd az orthopéd-prof megmondja, mi lesz. Már előre félek attól, hogy megint kitalálják, hogy menjek gyógytornára, meg úszni - ezt a hátam miatt, mert igen, még ott is nyomorék vagyok: gerincferdülés+lapos hát XD -, pedig a gyógytorna az fáj!!!
Ayana gyógytornára elvileg nekem is kéne járnom gyakorlatilag csak az első pár alkalomra mentem el. Azóta inkább otthon tornázok. Időbeosztás szempontjából roppant praktikus. És még sikeresnek is mondható mert nem kell tolószék. Legalább otthon mondjuk nem árt tornázni ha gázos a gerinced.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt