"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
De, Sess, van. A húgom - 5 éves - ma kakilt és vitt magával játékot a vécébe. Aztán meg anélkül akarta haszálni a vécékefét, hogy lehúzta volna a vécét. Anyám sajnos későn vette ezt észre... (tovább nem részletezem, csak annyit mondok, hogy szerencsére "csoki" nem került a vécén kívülre).
ayana: hát akko most kezdjem el is részletezni,hogy minap olyan beteg ült be hozzák,hogy a lefolyó a szájához képest egy izolált steril terület és arra panaszkodott,hogy halatt evett és egy szállka beleállt a szájába...ez volt kb 1 hete és azóta már nyomásra geny ürült a szájából kb.
ilyeneket sztem nem kéne ide irni még szerencse,hgoy mostansság keveset nézek ide hova fajult a világ
Én csak Sessaryen kérésére feldobtam egy szaftos témát:P Versenyezni te kezdtél, kedves drága egyetlen mézesbödön Schinter (hihi) //tegyük fel, meg is nyerted de amúgy nem adom ilyen könnyen a győzelmet, csak most és neked exkluzíve //
Amúgy ma kaptam egy új csincsillát! Yoshi lett a neve, csak hogy ne lógjon ki a sorból, mert csincsilláimnak csak japán nevük lehet És a Yoshi egy aranyos név. Amúgy először egymásnak ugrottak, de most már összebújva alszanak és olyan aranyosak:) Csak remélem, hogy nálunk nincs homoszex, mert tudom, hogy önkielégíteni szoktak a csincsillák XD (szerencsére még nem voltam szemtanúja ilyesminek, és persze nem is én lennék, ha nem említettem volna meg ezt a témát XD)
Chorax, ha rajongója leszel a leányzónak, vannak ám még videói XD Bár én nem mertem többet megnézni:D Inkább hallgatok normális zenét:P (már akinek normális az, amit hallgatokXD)
eszem ágába sem volt versenyezni csak felvetettem,hogy om rossz jövőnek néz elébe ha ilyen témák bukkanak fel persze aki az iylet szereti annak csak gratulálni tudok Győzelem nekem?Ohh kösz,de ebbe inkább nem szeretnék első lenni
Grt az újabb állatkához...ha homosex lesz képzeld el,hogy az egyik nőstény hátha úgy kevésbbé zavar
Engem egyáltalán nem zavar, milyen neműek a csincsilláim. Mivel társas lények. És aki nem tudná, nekik tök mindegy, lány, vagy fiú van-e mellettük, mert ők akkor is jól érzik magukat, ha nem is csincsilla, hanem mondjuk egy törpe nyúl van mellettük. Nem szeretnek egyedül lenni... WTF (amúgy meg már említetem, hogy 'shounen ai' fan vagyok - fiú-fiú szerelem, és azért, mert...) Én meg megnéztem az Alig G-t, szülinapot ünnepeltem, és eléggé be vagyok rúgva, úgyhogy eszek egy tál pörköltet és hallgatok egy kis Zetsubou Billy-t. (http://www.youtube.com/watch?v=p9hTJGlQReU - ezt úgy imádom!!!!) És utálom egymagamban az emberiséget. Bárcsak lenne egy "ördögtarisznyám". Fáj a szemem és nehezen megy a gépelés, mindent folyton ki kell javítanom.
Nem tudom hol kell cache-t és "kukikat" törölni. Új Firefoxnál hiába keresem a beállításoknál, nem lelem ezt a töröld az ezt meg azt funkciót. Így részemrtől semmi változás nem lesz érzékelhető a frissítésből, az sem, amit Castor írt...