• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Három tallér - szórakozóhely és fogadó

Régebbi, lezárt játékok lelőhelye.

Moderátorok: Dorio Racchini, Admin

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 13 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Re: Három tallér - szórakozóhely és fogadó

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.11.17. 17:19

(Lorfin)

- Na, akkor gyere fiam! - vigyorog az arany láttán és helyet kínál az asztalánál. - Helyes gyerek vagy te, sajnálom, hogy el fogod veszíteni azt a pénzt! Hahaha! - nevet fel öblös hangon és feláll. - Jöhetnek a sörök, de a legerősebből! - kiált Ardakor a pult felé fordulva, mire a pult mögött álló nő nekilát, hogy kimérje a korsó söröket.
- Még mindig meggondolhatod magad! - kacsint rád, miközben várjátok, hogy megérkezzenek a sörök. Ezzel egy időben érkezk a virágszálad is, ugyanis ő segít kihozni a söröket. Egyelőre mindenki elé 5 korsót kerül.
- Na akkor... - kezdi Ardakor. - Ha túl sok megy mellé, veszítesz. Ha leesel a székről, akkor is veszítesz. Ha rókázól, vagy elájulsz, akkor szintén veszítesz. A lényeg nem az, hogy gyorsabban idd meg, mint én, hanem hogy többet igyál, mint én. Persze azért egy bizonyos időkorláton belül. Ha túl lassan iszol, akkor is veszítesz. Maximum fél perc szünetet tarthatsz két korsó között. Első körben öt korsóval kezdjük. Bár ahogy rád nézek, kétlem, hogy ennyit is elbírnál. Szólj, mikor felkészültél!
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 342
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.11.17. 17:49

(Egren, Kriak)

- Hogy hallottam-e már róla? Igen. Ami azt illeti, volt szerencsém találkozni is vele. Nemesnek egy kicsit fura, talán a múltja miatt. De... - sóhajt egy mélyet. - ...az oda jutás bajos. Főleg, hogy fényes nappal van, és tagadhatatlanul feltűnő társaság vagytok. Kocsit kéne fogadni... - végignéz a khálokon - ... egy nagy kocsit, az gyors lenne. De itt elég feltűnő, mert még lovast se igen látni a negyed belsejében. Az utcák igen szűkek és sok helyütt az utcai árusoktól nem is lehetne haladni. És kockázatos is. Egy kocsi mindenkinek szemet szúr. Ahogy két hatalmas, kétlábon járó macska is. A kérdés: mennyire fontos ez a találkozó és melyik kockázat bevállalhatóbb. Ha mentek, akkor szinte biztos, hogy így is, úgy is rá fognak jönni, hogy itt vagytok és azonnal a nyakatokon lesznek.
"- Most még vagyunk olyan erősek, hogy megfogjuk a területeinket, s ahol hiányzik az erő, ott az eszünkkel érünk célt. Ezt soha ne feledd használni - kocogtatta meg fia homlokát az öreg. - Olykor mélyebbre döfhetsz vele, mint a ramieráddal." - Dorio Racchini
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.11.17. 22:29

(Lorfin)

A virágszál éppenséggel olyan darab, amire nehéz szemet vetni, de ha ő az aki itt a legcsodásabb, akkor megcélzom. Bár kettőslátással nehéz lesz, de azért meglátjuk mit tehetünk az ügy érdekében. Az én jó papuskám mindig azt mondta, hogy "ragadjuk meg a gatyánkat, és formáljunk előnyt a hátrányból is". Ennek a tanácsnak eleget teszek azzal, hogy mikor a leányzó megérkezik, akkor megszólítom:
- Remélem segítessz abban az esetben, ha kidőlnék. Egy ilyen csodás angyal biztosan megszán egy földönfutó szegényembert. - Kacsintással fejezem be a mondandómat, majd visszanézek a versenytársamra.
- Ha ez minden szabály, akkor, ha nem bánod közben majszolnék valamit - eztán odafordulok a "virágszálhoz" - ... azt hiszem a nevedet még nem is tudom...
(Ha megtudtam a nevét, ha nem, akkor is kérek valami hidegtálat, és belekezdek a sör iszogatásba. De nem sietem el a dolgokat. Kinyújtott keresztbe tett lábakkal, egyik kezemmel a háttámlán kezdem el kortyolgatni a sört. Persze az időhatáron belül. Az elemózsia meg majd segít versenyben maradni.)
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.11.18. 12:15

-Igen ezzel tisztában vagyok, de mindenképp el kell mennem. Tudsz esetleg másik menedéket? Akkor már utána nem ide térnénk vissza. Mit tudsz a báróról? Az odajutás minkéntjét rád bízuk te ismered a viszonyokat és az utat is.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.11.28. 16:47

(Lorfin)

A lány hirtelen elvörösödik és szégyenlősen elkapja a tekintetét, amikor megszólítod, és utána már rád se mer nézni. Csak bólogat.
- N... Ne... Nell - dadogja a nevét szégyenlősen, mindezt úgy, hogy az előtte álló hátát szemléli. - Igen, hozok - mondja halk és félénk hangon, aztán azonnal elsiet, vissza se pillant.
Ardakor morgolódik egyet, amikor bejelented, hogy étkezni kívánsz sörivás közben, de legyint egyet.

- Nekem aztán mindegy! Na! Akkor neki is láthatunk ám!
Kezébe veszi az első korsó sört, megemeli, rádkacsint, megvárja, míg te is rákészülsz a versenyre, aztán a pohár megemelésével és egy fejbólintással jelzi, hogy indul a verseny.

//Dobj 5 állóképesség és 5 egészségpróbát, és majd az eredmények alapján felvázolom a történéseket - főleg egyes belsőszerveidét:D//
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.12.01. 14:02

(Lorfin)

Nem sietek túlságosan, mert az étek majd segít a győzelem elérésében...
Az első korsó felénél kijelentem, hogy "Ez aztán igen kellemes nedű.", majd mikor már érzem a hatásának kellemetlenebb részét, akkor ivópartneremre nézek és kijelentem, hogy:
- Maga nem túl beszédes ember. Azt hiszem jobb lett volna másik ivópartnert találnom.
Még mielött az ital teljesen kikészítene felállok az asztaltól, és megköszönöm a versenyt(természetesen ha tovább bírom, akkor mást fogok tenni:P)
- Uram maga egy kiváló ivó. Elismerésem hatalmas bendőjéért. Kifizetem a sörök árát őszinte elismerésem jeléül. - majd kacsintok én is a csúnya illetőre.

dobásaim értéke:
Állóképesség 2 4 5 6 4
Egészség 2 7 1 1 5
(iváshoz csak állóképesség kell tudomásaim szerint)
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.12.11. 23:15

(Kriak)

- Azt hiszem tudok másik menedéket szerezni. Van néhány megbízható ismerősöm a negyedben, ők majd ajánlanak valamit. Úgyhogy emiatt ne törd a fejed! A fogadó elhagyásához használhatjuk megint a hátsó kijáratot. Dél körül már lézengenek az ivóban, de ha egy jól takaró köpenyt viseltek, az talán kevésbé feltűnő a Kalandozók Városában, mint két khál. Hiszen nem szokatlan, hogy csuklyás alakok járnak-kelnek az utcákon, fényes nappal és még füllesztő melegben is. Van csuklyás köpenyetek? Amúgy a kocsit akkor elintézem, aztán visszajövök értetek.
Jackal még megvárja, mit válaszoltok, vagy van-e valami óhaj-sóhajotok, de keze már a kilincsen van.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.12.11. 23:48

(Lorfin)

Az első sört még simán legurítod, megérkezik a kért étel is - kolbász, sajt, kenyér, némi zöldség. Az étel talán nem is volt olyan jó ötlet, mert a második sör végénél túl nagy kortyot nyelsz egyszerre és egy darab pépesített kolbász vissza is jön - gyomorsav szerencsére még nem kezdte ki, nem járt annyira mélyen az emésztőrendszeredben - és úgy érzed, minden más is követte volna, ha azonnal folytatni kéne az ivást. De egy kis szünet segít abban, hogy lenyugodjon a gyomrod.
A férfi hangosat és öblöset böfög, aztán szólal csak meg.

- Ha nem beszélnél annyit, talán te is jobban bírnád. Látod, én tartalékolom a szavaima, és máris fél korsóval előrébb tartok! - mondja neked Ardakor, és látva öklenedzéset, jót nevet, aztán folytatja az ivást.
Egyelőre te is még csak a kellemes szédülés fázisában tartasz, így kezedbe veszed a harmadik korsót és annak is legyűröd tartalmát, de az előbbiekből okulva kisebb kortyokkal haladsz, így nem okoz felbojdulást a gyomrodban.
A negyedik korsóhoz érve még mindig úgy érzed, bírod folytatni, még ura vagy cselekedeteidnek, gondolataidnak, és erre a részre még másnap is emlékezni fogsz. Így belekezdesz a negyedik korsóba. A gyomrod ezt is jól tűri, viszont a végén hirtelen megszédülsz. Mivel ülsz, így nem okoz nagy problémát, de ha felállnál, biztos, hogy jól bele kéne kapaszkodnod az asztal lapjába, hogy ne huppanj vissza a székre.
Ezekután egy kicsit rizikósnak érzed a folytatást, főleg, hogy Ardakor már vígan nyeli az ötödik korsó sört, kipirult arcán mosollyal, de semmi jelét nem mutatja annak, hogy rosszul lenne, vagy hogy egy kicsit is megártott volna neki a bevitt alkohol mennyiség.
Igazából hogyha nem négykézláb akarsz kitámolyogni a fogadóból, akkor talán itt kell abbahagynod. Ha nem iszod meg az elején azt a rumot, talán még bírnád az ötödik sört is. De már késő bánat. És igazából a versenyt kudarc és mínusz 5 ezüstöd és 7 rezed bánja, mégse tudod annyira rosszul érezni magad, hála a rumnak és a sörnek.

- Be kell valljam, fiam, nem hittem volna, hogy ennyit is kibírsz. De talán majd legközelebb még tovább jutsz! Addig eddzed magad derekasan!

//Én más rendszer alkalmazok:P Állóképesség, hogy mennyire bírod pl. egyensúlyilag és mennyire forog a világ, Egészség meg, hogy gyomorral hogy állsz :P //
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.12.12. 16:14

(Lorfin)

Örömmel konstatálom, hogy nem egy parasztal kerültem szembe, hanem egy magabiztos, jókedéjű illetővel. Meghajolok, hogy ne csak a számat jártassam.
Valahogy minden alkalommal, amikor iszok, megszáll a tisztesség szelleme. Az én jó papuskám mindig azt mondta, hogy az ital felszabadítja a bensődet. Mindig azt mondtam erre, hogy "Valóban így van. Nagy róka lehet a vége, és az mélyről jön ám.", mire ő mindig főbe kolintott, és elnevette magát.
Az étellel a kezembe eltántorgok a pultig, és kiveszek 1 szobát. Még nem megyek fel, mert a vérem pezseg. Nyakamat tekergetem, és hallgatnám a szívem ritmusát, ha a zene nem nyomná el. Így a szerelmes pár dallama lesz szívem ritmusa, és elkezd marcangolni a vágy, hogy táncra perdüljek, de valami nincs meg a teljes jókedvhez...
A mulatozásokon mindig hugicámmal táncoltam az elsőt, és csak utána jöhettek a szebbnél-szebb lányok, kikkel nem csak a tánctéren élveztem az életet.
Könny csordul ki a szememből, fejem egy kis ideig lehajtva tartom, de utána elkezdem nézni az embereket, és a táncolókat, kik már nem is tűnnek olyan csalogatónak, mint első ránézésre. Nem mulatozhatok, még nem... Ez az egész megfelel számomra, hogy elmondhassam pihentem.
Egy falatnyit még hallgatom a kellemes dallamokat, és nézem a többiek jókedvét, majd nyugovóra térek, hogy korán kellhessek. <Hugocskám! Megtalállak!>
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.14. 9:11

Sajnos nincs. Úgyhogy kérlek próbálj meg szerezni Lighrának és nekem is.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.12.17. 19:11

(Lorfin)

Bizony, dübörög a zene, az emberek mulatoznak, csak te érzed magad egyedül. Hiába vesz körül annyi vidám ember, most még az ital is ellened játszik. Ahogy eszedbe jut húgod, elszomorodsz és el is megy a kedved a további szórakozástól. Majd vele együtt. Ha megtaláltad. De előtte ki kell pihenned magad, hiszen így nem indulhatsz keresésére.
- Közös hálóterem 4 réz, 1 ágyas szoba 20 réz egy éjszakára - mondja a pult mögött álló, pirospozsgás, kövérkés nő, aki Orisként mutatkozik be.
Ha a közös hálót választod, csak útmutatást kapsz hozzá, ha magányosan töltenéd inkább az estét - ha már van is miből megfizetned -, akkor kapsz egy kulcsot is az útmutatás mellé.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2007.12.17. 19:26

(Kriak)

- Rendben, azt is elintézem és majd ideküldetem őket. De most sietnem kell, hogy még időben meg tudja szervezni mindent az ebédhez.
Jackal már lépne is ki az ajtón, amikor Egren megszólal.
- Majd én segítek. Én kerülni tudom a feltűnést, így gyorsabban végzünk.
- Jó - mondja a fejvadász néhány pillanatnyi szünet után. - Akkor menjünk! - int Egrennek és kilépnek az ajtón. Persze ha még mondasz nekik valamit, azt megvárják.
Lighra hozzád simul, hiszen ismét kettesben maradtatok.
- Izgulok a mai nap miatt - búgja a füledbe. - Kíváncsi vagyok, milyen a báró és milyen helyen él. És... - sóhajt fel. - ...remélem nem kerülünk bajba útközben.
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2007.12.18. 13:19

Átölelem Lighrát.

Ne aggódj minden rendbe lesz.

Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wercole » 2007.12.21. 17:19

- Ohh... köszönöm, azthiszem a közös szoba is megfelel nekem. - kifizetem a 4rezet, és elindulok lepihenni.
<Mi a fenének leszek mindig ilyen letört? Mostanság minden éjszaka így tellik el. Semmi öröm, hacsaknem az ital. Amikor nekiindultam a kutatásnak, akkor még semmi gond nem volt, de mihelyst jött egy forrónyom, azonnal elfeledtem mindent. Na mindegy... megtalálom, ha ez azt is jelenti, hogy meghalok. Keresnem kell társakat. Olyan embereket, akikre bátran bízhatom a hugom, ha én odavesznék.>
Friss tervel a fejemben térek nyugovóra.
Wercole

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dorio Racchini » 2008.01.01. 2:01

(Kriak)

Jackal körülbelül fél órán belül ér vissza, kezében két elég nagy méretű csuklyás köpennyel.
- Elnézést, hogy ennyi ideig tartott a dolog. El kellett mennem egy gladiátor ismerősömhöz, az ő méretei megfelelőek nektek. Szerencsére mostanában nyerő formában van, szép kis vagyont kezd lassan felhalmozni, így nélkülözni tudta ezeket a ruhadarabokat a számotokra. Egrent pedig elküldtem egy kocsis barátomhoz, aki tartozik nekem egy szívességgel. Mire kiérünk a negyedből, a kocsi már készen fog várni minket.
Átadja nektek a két köpenyt.
- Vegyétek fel őket és aztán indulhatunk is!
Dorio Racchini
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
199 hozzászólás • Oldal: 13 / 14 • 1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Vissza: A régi Örömnegyed