*Nagyot nézek amikor Elric Hagud nevét kiejti.*
-No lám, csak nem te is ismered? Milyen kicsi Ynev, de lehet - visszanéz Arel szobrára - hogy nem is véletlen volt ez a találkozás itt a tisztáson. Igen, valószínű, nem biztos hogy istennőnk így rendeltetett. Vagy tényleg egy hatalmas egybeesés ami kb 5000 évente egyszer esik meg
 - mondja nevetve. Na de a lényeg hogy egy személyhez megyünk. Hát mit mondjak. Nem találkoztam már vele fiatal korom óta. Igazából apámnak jó barátja, én ő általa ismertem meg, amikor egyszer meglátogatott minket. De ez több éve volt már. És veled mi a helyzet, honnan ismerted meg a vén Haguddal?
 - mondja nevetve. Na de a lényeg hogy egy személyhez megyünk. Hát mit mondjak. Nem találkoztam már vele fiatal korom óta. Igazából apámnak jó barátja, én ő általa ismertem meg, amikor egyszer meglátogatott minket. De ez több éve volt már. És veled mi a helyzet, honnan ismerted meg a vén Haguddal?

. Ezen magamban meglepődök. Nekünk nem pont a "legjobb" helyek maradtak a teremben, így eddig a sok hosszúra engedett hajviselet közepette fel se tűnt, hogy egy hölgy is van a trióban. Nem tudom hová tenni ezt a furcsaságot, hogy Darton logagjai között a "gyengébbik nem" is képviselteti magát.
 . Ezen magamban meglepődök. Nekünk nem pont a "legjobb" helyek maradtak a teremben, így eddig a sok hosszúra engedett hajviselet közepette fel se tűnt, hogy egy hölgy is van a trióban. Nem tudom hová tenni ezt a furcsaságot, hogy Darton logagjai között a "gyengébbik nem" is képviselteti magát.  Egyenlőre a szavazás elvonja a dologról a figyelmem, így ismét kissé kívülállóként szemlélem a zsivajt, de tudom helyes döntést hozott a zsinat. Az pedig, aki nyíltan dacolni akar a Papi Székkel sértettsége miatt csupán szélmalomharcot vív, hisz nem igazságérzete, hanem saját sértett önérzete csupán, ami jogorvoslatért kiált.
  Egyenlőre a szavazás elvonja a dologról a figyelmem, így ismét kissé kívülállóként szemlélem a zsivajt, de tudom helyes döntést hozott a zsinat. Az pedig, aki nyíltan dacolni akar a Papi Székkel sértettsége miatt csupán szélmalomharcot vív, hisz nem igazságérzete, hanem saját sértett önérzete csupán, ami jogorvoslatért kiált.  Az Ellana-papnő felajánlására és előljáróm félmosolyára nem reagálok. Vagyis az is egy reakció, hogy teljesen rezzenéstelen képpel várom a formalitások lezajlását, de nem érzem úgy, hogy helyénvaló lenne ezen mosolyognom. A hosszú kígyózó áldásosztó sornak a végére maradok. Egyrészt nincs kedvem tülekedni, hogy vajon ki ad nagyobb kegyet, másrészt valahogy úgy érzem az első és az utolsó arc fog csak megmaradni.
  Az Ellana-papnő felajánlására és előljáróm félmosolyára nem reagálok. Vagyis az is egy reakció, hogy teljesen rezzenéstelen képpel várom a formalitások lezajlását, de nem érzem úgy, hogy helyénvaló lenne ezen mosolyognom. A hosszú kígyózó áldásosztó sornak a végére maradok. Egyrészt nincs kedvem tülekedni, hogy vajon ki ad nagyobb kegyet, másrészt valahogy úgy érzem az első és az utolsó arc fog csak megmaradni. 

Node ne a szavak tartsanak fel ha már idáig jutottunk! Gyíííííááá! - *Azzal lehetőség szerint belevágtatok a naplementébe. Abba amelyik északon van...
 Node ne a szavak tartsanak fel ha már idáig jutottunk! Gyíííííááá! - *Azzal lehetőség szerint belevágtatok a naplementébe. Abba amelyik északon van... 

A gyere, a vendégem vagy.
 A gyere, a vendégem vagy.