• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hamed-Shaíh al Qrua

Csak olvasható a régi játéktér!

Moderátor: Admin

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Re: Hamed-Shaíh al Qrua

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.16. 17:22

Haifa Al Zahra

A nő szája békés, elégedett mosolyra húzódik, a hangoskodóknak azonban eszük ágában nem áll békénhagyni benneteket.

1.:-Kinyírlak, kutya.
2.:-HÜLYE VAGY? Agyonlő még a végén, tudod ki fogja fizetni a koporsódat!
3.:-Ja! Ne hadonássz azzal a késsel, gyere aztán igyunk valamit. Meghívlak bazki csak nyugodj már le!
1.:-Engedjetek már EL! Á, francba is. KINYÍRLAK, HALLOD? KINYÍRLAK! EZT MEGÚSZTAD DE NAPJAID MEG VANNAK SZÁMLÁLVA!

Még hallod, ahogy társai elvonszolják a valószínűleg ittas férfit. Haifa elengedi kezed, selymes tenyerével végigsimítva karodon. Feléd fordul, szemei ékkövekként csillognak.

-Köszönöm, hogy megőrizted a nyugalmad.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.16. 17:29

Valdin cirn Lyent-Calerin

Szinpadiasan meghajol.
- Úgy tudom ezért fizetnek egy testőrt.-mosolyog a nőre. <<Persze nem hiszem hogy egy igaz testőr "így" védené meg munkaadóját...>>
- Na igen ezért vannak sokan rossz véleméynel az Északiakról mert csak ezekkel az önjelölt "hősökkel" találkoztak.
<<Jösz te még az én utcámba fiú! És vigyázz mert akkor nem lesz akit meg kell védenem de mégsem leszek egyedül: " velem tart majd a halál" ahogy odahaza mondják.>>

Folytatják útjukat a piacra.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.16. 21:47

Haifa Al Zahra

-Valóban? Én nem hallottam még olyat, hogy valaki egy kalap alá vette volna az összes északit. Pedig igen sok kereskedőt volt szerencsém megismerni. Egyiküket Zeahak Aristesnek hívták, aszisz volt, családomnak igen jó ismerőse. Talán öt éves lehettem, amikor belekapaszkodtam a bajszába...Furcsa...sosem szoktam ilyen bájcsevejt folytatni senkivel. Az izgalom lett volna? Hm...

Iszonyatosan meleg van. Ha belegondolsz, Erion mihez kezdene egy ilyen hőséghullám idején...felforrana a csatornák vize, az ürülék bűze megfojtaná a lakókat, járvány, bűz és mocsok lepne el mindent. Nem is tudod, hogyan gondolhattál ilyenre, mikor a melletted haladó nőre téved tekinteted, nyomban rózsásabb gondolataid támadnak.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.16. 23:29

Abdul'Rach Jusuf

Egy nem régiben kapott levél alapján érkezik Hamedbe,hogy egy nem oly rég felismert rokon segitségére siessen.Miután belépett a városkapun körbenéz a városban.Bár hadoállapot uralkodik Ibara legtöbb helyein még mindig csodás hely.Fohászt mond Galradzsának majd-hát hova máshova?!- a piac felé veszi az irányt.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2007.12.17. 7:45

(Hekkan Al-Assir)

*A paicra kiérve a környező árusok, kofák portékai után érdeklődik, alkudozik. Eközben nyitva tartja szemét, hogy lát-e valami igazán "jó fogást". Felméri a rendelkezésre álló keresletet és felvevő piacot. A látszólag jobb kofáknál az után is érdeklődik, hogy mely árucikkek "mennek" most igazán.*
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.17. 14:23

<<Erion? Hú de messze vagy ... a hűtött borok, ah mit nem adnék azért ha most egy kortyot ihatnék >>

-A kereskedők teljesen más kategóriába tartoznak... egyik másik szinésznek is beillene bár azzal valószínűleg nem kaszálna annyit. Asziszok? Ők toron csatlósai, persze kivétel mindig akad. Volt egy aszisz hercegkapitány aki észak oldalára pártolt ezzel magára vonva a császár haragját és embervadászait. Végülis még nem találkoztam anyi aszisszal hogy véleményt alkohatnék róluk...

<<Bájcsevejt??? Vajon milyen az amikor nem bájcseveg?...Hm de nem ismerlek még...még :D>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.17. 17:16

Haifa Al Zahra

-Csatlósai? Mármint gondolom úgy érted, kontraktus köttetett a két birodalom között. Abaszisz tehát vazallusa lenne Toronnak? Hm...végülis mindegy, az ember viszont saját magának ura elsősorban. Nem szabad elhamarkodottan ítélkezni, főleg nem származás alapján.

Nagyjából fertályóra alatt értek a régi bazárba. Az óváros ezen tere hajdanán jóval nagyobb volt, ma már egy közepes méretű, homokkőlapokkal borított tér. A közepén lévő szökőkutat kijavították a támadás óta, víz csobogását azonban nem lehet hallani felőle, és az ilyen ínséges időkben nem is kell egyhamar számítani a gazdagság jelképének feltámadásával.

A korábbi árusok helyét mára északi stílusú céhes műhelyek vették át; ez kizárólag a város ezen részére jellemző. A téren főleg a csendesebb mesterségek űzőinek boltjai kaptak helyet; a fűszerárusé már-már pompába hajló, hiszen vetélytársainak karavánútjait elnyelte a homok. Pékség, ékszerészet és szabóműhely található még itt.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.17. 17:39

-Ez lenne hát a piac?-néz körül a mindenfelé kufákkal hemzsgő térem.- Változatlanul itt is meleg van... <<De azért ne könyísük meg a zsebesek dolgát>>. Erszényét árfordítja a derékszíjján majd vet egy gyors pillantást a nyilpuska elsütő szerkezetére.<< Ha minden rendben sok gond nem lehet>>

- Merre felé kell keresnünk ezt az alakot vagy majd ő talál meg minket?-
<<Vajon miért tért ki mindig a válaszadás elől mikkor a férfiról kérdeztem?>> Végignéz Haifán majd a terepet kezdi el fürkészni<<Vagy valmit titkol vagy pusztán fölöslegesnek tartja ami önmagában is nagy hiba.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.17. 17:41

Abdul'Rach Jusuf

*Érkezésed nem olyan zökkenőmentes mint számítottad, méghozzá a múltad miatt. Mostanság meglehetősen gyanakodva szemlélik errefelé az utazókat, pláne Galradzsa híveit, kémeket sejtve bennük, méghozzá nem is alaptalanul. Ahogy megérkezel az őrök egy símabeszédű úriember parancsait követve a neved után érdeklődnek*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 451
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.17. 17:53

Hekkan Al-Assir

*Nézelődsz és keresed a nagy fogást, de tisztában vagy vele hogy azt itt nem fogod megtalálni. No nem mintha itt nem lenne éppelég portéka, de az igazán értékes árut csak az arra érdemesek találják meg, vagyis azok akiknek van elég merszük vagy befolyásuk felőle érdeklődni. Szóval az árakat szemlélve ellenőrizve töltöd az idődet, amik nagyjából meg is felelnek egy ilyen vészterhes időkben elvárhatónak. Ilyenkor mindent nehetzebb beszerezni és ez bizony az árakat is magasan tartja. Ez jó hír neked és kevésbé jó bárki másnak, de ez már nem a te bajod. A legtöbb amit elvárhatnak tőled hogy legalább egy részét olyan célokra fordítod ami nekik is a javukra válik...

Miközben az árut szemléled, egy pillanatra egy ismerős hölgy sziluettje tűnik fel a szemed előtt, aki pont most tűnik el az egyik oldaljáratban. Ez szerencsés véletlen, mivel épp vele készültél találkozni. Láthatólag nincs egyedül, egy fiatal férfi kíséri. Némileg lemaradva tőlük két sunyiképű alak, köpenyük alatt valami "fegyvernek látszó tárgyat" markolászva lép be utánnuk a járatba...
*
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.12.17. 18:00

Haifa Al Zahra

//Mire nem adtam választ?//

-Igazából csak megszokásból használják még annak, a kofák a környező lakosok igényeit elégítik ki legfőképpen. A bazár észak felé van, talán mérföldnyire innen. Hekkan Al-Assir urat pedig...Valdi, megkérdezhetném, mit csinálsz éppen?

//Nyílpuskád fel van most húzva, vagy mi? Írd le kérlek pontosabban.//

Kis szünet után:

-Nos, megismerjük egymást. Itt a legvalószínűbb hogy összetalálkozunk, ez jelenleg Hamed legbiztonságosabb helye. Emlékeim szerint nem kedveli túlságosan a zajt és a tömeget, így, kora délután már nem nagyon találni olyan helyet ahol ne hemzsegne a nép.
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.17. 18:09

Abdul'Rach Jusuf

Ahogy észreveszi,hogy érdeklődnek utána gyors léptekkel távozik a helyről.

<Hm...ez nem túl jó,hogy most ennyire vendégszeretőek...talán mi hamarabb fel kéne keresni Hekkan-t>

Előveszi a levelet,amit kapott,hátha rejlik benne vmi hely,hogy hol lehet megtalálni :D ha nem,akkor érdeklődik majd vmi kufárnál :)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: A Rászil » 2007.12.17. 18:44

Abdul'Rach Jusuf

*Ahogy látják hogy próbálsz kereket oldani, abba is hagyják az érdeklődést és a nyomodba erednek. gyors vagy, gyorsabb mint ők, de ők viszont jobban ismerik a terepet, így kiartóan követnek.*

//No kérnék tőled gyorsaság és ügyességpróbát, hogy milyen gyorsan és pontosan reagálsz az eseményekre, továbbá érdekelne hogy merre szeretnél menekülni. Nem konkrétan csak hogy mi az elképzelés.//
A Rászil
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2007.12.17. 19:32

//Elnézést valamit elnéztem, A nyilpuskámat ha indulok valahová mindig felhúzom szal most is fel van húzva//

<<Hm...hogy én milyen ostoba vagyok...mondta hogy ki az az Al-Assir csak a sok északi tökfej már túlzottan lekötötte a figyelmem>>

-Hogy hogy mit csinálok???-zökken ki gondolatmenetéből- tudod Ynev összes piaca megegyezik pár dologban, és itt nem csak a kufákra és kupecekre gondolok. Erre mindenki rájön miután egy nagyobb tömegben hirtelen könnyebnek érzi erszényét...

-Hogy a legbiztonságosabb??? Egy piac lenne Hamed legbiztonságosabb helye?-öszintén meg van lepődve-ezt aligha hiszem.

<<Milyen vicces hogy annak idején kénytelen voltam én is erre a sorsra fanyarodni.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.17. 19:36

Abdul'Rach Jusuf

Vállára kapja zsákját és a piac felé igyekszik remélve ott lesz egy fogadó,aminek a hátso kijáratán távozva talán le tudja rázni őket...Vagy esetleg meglátja rokona vmi boltját amennyiben van nekik ilyen...

//
[ 2007.12.17, 19:33 ] - Schinter gurított 1d10 -t, az eredmény 3. Indok : gyors.
[ 2007.12.17, 19:32 ] - Schinter gurított 1d10 -t, az eredmény 4. Indok : ügy.
szal megvan

Bár a nyilpuska ellenálóbb mint az ijj,de sztem nem tesz neki jót ha álladóan fel van huzva szal sztem ne tartsd mindig úgy :D vagy gyakran cserélgeted :D
//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
78 hozzászólás • Oldal: 2 / 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza: A régi Taba-el Ibara