• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 6 / 201 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 18:42

hát nézd igazából 1-2 embernek nem lett volna csak anynira jó szolnok...gondolok itt pl Cadorasra,aki pécsi ugyebár...Más egyelőre nem naon jut eszembe...és igen ezt is megmondtam,hogy mért kell a vita a szolnokkal kapcs.-ban mikor pl ayana,aki szintén pécsi mondta,hogy nem jön...

Igen kell a kompromisszum csak nézd meg,hogy kapásból 4-5n vagyunk,akiknek nem jó a május végi időpont,amit te elsőre kitűztél,hogy akkora tervezitek Quatorral.

De láttom a mondandóm második felét vagy nem olvsatad el vagy nem értelmezted.Emlékeim szerint azt irtam,hogy akik suliba járnak azoknak gáz ez az időpont és akik munkába,azok irták,hogy hajtás van náluk,de ha előre szólsz 1-2 hónappal,hogy mikor lesz,akkor el tudnak jönni.

ergo felteszem a kérdést:Akkor most mi a gand a közös időpont találásáról?Igen lehet azzal jönni,hogy mindig van 1-2 ember akiknek közbe jön vmi hirtelen előfordul,de azokat ne vedd már bele a pakliba.

Igen páholyból midnig könyebb....segitenék szivesen,de:
1:
nem vok szolnoki sőt még nem is a közelébe vagyok ergo csak telefonon kcisit nehézkes

2:
kaladn irásba is szivesen adnék tippet,de ez azt jelenti,hogy mesélőnek kéne jelentkezni ami lehet,hogy egyeseknek nem tetszene pl azoknak,akik majd mesélek :D másrészt amugy sem szeretek mesélni,de ez egyéni probléma.

3:
akik mesélnek azoknak nem árt egy közös ülés,ahol megismerkednek előre a kalanddal és nem forudl elő has. probléma mint amiket irtatok a mentálcsavarról...ezt msn-n eléggé nehéz vagy csak hosszadalmas....személyesen sztem könnyebb...
http://www.iqtest.dk/main.swf
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 18:44

ayana:
igazad van...fogni sokkal jobb és nem is rugom fel azt az iratlan szabályt,hogy nem illik nem a szemébe nézni a másik illetőnek :D (na jó lehet,hogy irott,de ez most mellék kérdés ^^)

ui.:csak vicc mielőtt bárki komolyan vennék :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 18:44

Csak vicc? A fenébe, pedig már kezdtem beleélni magam XD :rotfl:
Ambrose con Seros (Örökség - Zárt kaland)

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 787
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.18. 18:55

Üdv!

Érdekes mód a májust Castor felvetette és én közöltem, hogy melóhelyen dömping van a tavaszi pályázatok beadása miatt olyankor, de ettől még összehozom valahgy május végére, hogy ott legyek. Persze én is tudok díszpáholyból észt osztani, ha gondoljátok. 8) Mondjuk a vizsgaidőszak zárása július közepe-vége felé van. Ergo akkor nektek könnyű a május vége, mint játékidőpont mert egyszerűen úgyis elsőre átmentek, tehát ráértek az utolsó alkalomra feljelentkezni mindenből, ami kb az utolsó héten le is tudható és olyankor amúgy se buktatnak annyit. :P :D

Mint látszik bárki tud okosakat mondani a másiknak csak ettől még nem lesz meg az időpont. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.18. 18:59

Schinter!

Na most lett elegem az ostoba szófosásodból Schinter! :evil:
És most lett tele a tököm ezzel az egész szarsággal is! :hogyaza: :hogyaza: :hogyaza:
És most akadtam ki a kis sz@rágásodtól is.

Kábé százszor pofáztam el, hogy NINCS még időpont konkretizálva. :hogyaza: :hogyaza:

Épp a leendő JK-k voltak azok akik erőszakoskodtak, és mindenáron időpontot akartak.

Már meg ne haragudj de két ember miatt a f* -szom fog leutazni Pécsre, vagy Pestre, mert te és Ayana éppen most nyaljátok egymás seggét és mindenáron imponálni akarsz neki mielőtt meg***átok egymást egy boncasztalon.
Hát elmész te a bús p****ba, és ott b****gassál de ne engem, hanem a választott szívszerelmed.
És egyébként is tele van már vele a tököm hogy itt szervezitek az esti randit, hívd fel *b**zd meg és kérdezd meg, hülyegyerek, ne itt kerülgesd mert hánynom kell.

És most szálok ki ebből az egész OM-buli szervezésből, mert nem óhajtok agyvérzést kapni kangörcsbe merevedett sz@rrágóktól!

Egyébként meg k@pd be.

F asz kivan....

Edited by Quator ar Zaraquer
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.12.18. 19:28-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.18. 19:06

Lassan Ayana eddig még nem látott melleivel álmodok, annyit írtok róla!

Castor! Nekem tökmindegy mikor lesz, csak lehetőleg hétvégére essen, de a május az tényleg húzós lenne sokak számára. Ahogy nézegettem a taglistát, az életkorokat, az OM-esek több, mint fele még tanulóéveit tölti. Ilyenkor vannak a különböző szintű vizsgáik, vagy épp készülnek azokra.

Szerintem az Április talán mindenkinek jobb lenne. Április egyik hétvégéjén, hogy a dolgozók nagy része is részt tudjon venni a versenyen, s ne kelljen nekik esetleg szabit kivenni. Áprilisban még a diákoknak sincs felkészülési időszak, a nyaralások hónapja sem ez általában. Az április mellett szól az is, hogy nincs túl közel, túl messze időpontilag! Addigra mindent elő lehet készíteni. ( terem, modul, szabadidő tervezés, stb…)

Persze, megvárhatjuk azt, hogy minden jelentkező beírja, hogy neki mikor lenne megfelelő, de ahogy te is mondtad: Olyan időpont,nincs, ami mindenkinek megfelelő, tökéletes. Szerintem mi hamarabb fixálni kellene, hogy az esetleges hezitálóknak is pontos „rálátásuk” legyen a dolgokra, ídőpontokra.

Én, ahogy már írtam, szívesen „beszállok” szervezőnek. A „terep”, a „küzdőtér” lefoglalásának előkészületeibe, a menet közben felmerülő problémák kiküszöbölésébe.
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Joe Lyon » 2007.12.18. 19:10

Hoppá! Úgy látom változni kezd a gyerek fekvése, pedig csak egy reag erejéig ( az előző itt)nem olvastam a tavernát!

Gyerekek! Tényleg fejezzétek már be egymás szívatását! Nem azért, hogy Castort védjem, vagy támogassam, de ha nem vettétek észre:

Rajtatok kívül is vannak itt! Olyanok akiket tényleg érdekelne az OM szerepjátékverseny!!!
Egyszer élünk! Akkor hát élvezzük! Meg olyan még nem volt, hogy ne legyen valami!
Burkh Drukshad (ork)
Erlon Arts (dalnok)
Hart Al Arten(Dartonita paplovag)
Joe Lyon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1063
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.18. 19:15

Castor!

Tudom, hogy felidegelt Schinter, hidd el engem is, de azért kérlek ne nekem kelljen moderálnom.

Azt meg főként verd ki a fejedből, hogy mint fő projektgazda kiszállsz. 8) Most komolyan emg akarod adni ezt az elégtételt Schinternek? Max annyi, hogy ő biztosan nem jön el és ennyi.

Schinter!

Ne gyere! Látszik csak nyűg ez neked és egyetlen megoldásanak az esetleg tevékenyen foglalkozó játékostársakat piszkálod. Ne kínozzátok egymást nyugodtan készülj a vizsgáidra. Jó tanulást előre is.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 19:28

Hát b+ Castor...

vmi nem tetszik nem kell olvsani...ez itt a taverna és sehol sincs leirva,hogy mit szabad és mit nem elhet itt megbeszélni...vmi nem tetszik nyiss egy om verseny topicot vagy a meglévőbe irkáljá bakker..

Ezenkivül a te irtad az egyik reagodba,hogy a tervezett időpont május vége.Erre irtam választ,hogy talán halgass meg a többieket,emrt azt irtad,hogy quatorral össze dugtad a fejed és ez jött ki.
Másik,hogy soha nem ritam,hogy legyen pécset talán pestet emlitettem meg,de legutóbbi reagomba is irtam,hogy a szolnok jó MIVEl akik messze laknak nem jönnek talán csak Cadoras-kivéve,akit kifelejtettem annak sry.- Szal nem tom mia faszt pofázol itt nekem olyan dolgokról,amiről nem is irtam...Ha vkire mindenképen rá akrsz dobni egy vizeslepedőt menj ki és püföld a falat...

Quator:
azé a meló néha kcsiit más...A legtöbb meló helyen hajtás van hétközben hétvégén ált. szünet...és akko mondhatni szabad vagy.Azé a suli kcisit más.Ugyanis vannak emberek,akiknek oylan tantárgyuk van,amire 1-2 napnyi tanulás nem elég.és lehet,hogy vannak akik éretségi/felvételinek és nekik kb.-1 év ha nem készülnek fel...feltéve ha van ilyen csak példa.
Ezen kivül nem akrtam irni,de elvették spec tőlünk az augusztusi uv időszakot ergo ugyan annyi vizsgát sokkal kevesebb idő alatt kell megcsinálni...,de ebbe ne menjünk bele csak irtam,hogy a május végi nem a legalkalmasabb és nem én vagyok vele egyedül.

másrészt adtam tippet,hogy talán a tavaszi szünet megfellelne...sulisoknak szünet,melósoknak ugyis mind1,hogy melyik héten és van 2-3-4 hónap addig,igy akik mondták,hogy előre kell szólni és el tudnak szabadulni azok is el tudnak jönni.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.12.18. 19:35

Schinter!

Én is adtam tippet a vizsgaidőszak megoldására neked. Érdekes módon az nem tetszik csak az egyébként számodra tökéletesen laza tavasziszünet. Akkor most miről is beszélünk? Mert te nem alkalmazkodni akarsz továbbra sem csak szajkózod, hogy milyen rossz a május (ami mellékesen egyenlőre csak iránydátum volt, hogy láthassátok nem holnap lesz a verseny) és csak azt az egy alternatívát mondogatod, hogy NEKED mikor jó. 8)

Egyébként meg a Tavernára az sincs kiírva, hogy "szabadstrand" így ha az ide kikapcsolódni járó játékosokat, olvasókat zavarja a téma, hogy Ayanával mit alkottok, akkor nem az a megoldás, hogy mindenki más menjen innen, hanem ti fáradjatok át a pm-es pultba.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.12.18. 19:38

Schinter!

Erről zörögsz?

Castor de Vinter írta:
Egyébként Quatorral kupaktanácsot tartván mi olyan május végére tartjuk realizálhatónak a versenyt.

Szóval a te értelmezésedben a "'tartjuk realizálhatónak" szóösszetétel= én és Quator így döntöttünk!? :evil:
Járd ki mégegyszer az általánost akkor hátha sikerül a magyar nyelv értelmezésében olyan szintre emelkedjél, hogy egy mondatot helyesen feldolgozzál!

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 19:39

1:
modntam a vizsgaidőszak nem csak nekem gáz...pl nava és saggaras szintén irták.
és a tavaszi sznet ellen senki ne mtiltakozott sőt joe is irta,hogy az még jobb lenne.Tehát ki alkalmazkodik kihez?És mért kell alkalmazni ha létezik tökéletes megoldás?

2:
eddig castor irta egyedül nem elfogadott hangnembe.Ill. most te jelezted.Bárki más jelezte?Nem...bocs nem vok gondoalt olvasó.máskor irj ha vmi nem tetszik,mert nem tudom kitalálni....
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 19:40

Ah, igen, igen, igen, ez az!!! Ezt már alig vártam! Már túl rég hibáztattak azért, mert jót hülyültem, épp itt volt az ideje! Még! Még! Még! Még mélyebbre a lelkembe, hogy minél tovább maradjon ott a nyoma!

Komolyra fordítva:
Már rég nem ide írkálnék, ha itt mindent komolyan gondoltam volna abból, amit Schinternek írtam. Akárki beszállhatott volna hülyéskedni, nem volt megtiltva, de egyébként már észrevettem, hogy tök mindegy, hogy ki mit csinál, mert a végén akkor is én vagyok leb@szva.
Érdekes, hogy eddig senkit se zavart, az se, amikor mások "buzultak". Ha nem írom oda, hogy hülyéskedek, akkor már komolyan kell mindent venni? Ha azt írom, hogy tegnap d*gtam a pápával, azt is elhiszitek?

"Ha már nem tudod elvarázsolni a fiatalembereket, legalább sokkold őket!" (Lulu Wang)
Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.12.18. 19:40

bocs nálam a vmikorra realizálhatónak tartható dolog azt jelenti,hogy nektek spec az jó vagy nem?Különben nem lenne realizálható...de javits ki ha tévednék.

ui.:Ezért irom bizonyos mennyiségü reag után,hogy csak vicc :D pontosan azé,hogy ne vegyék komolyan még véletlenül se :D
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ayana » 2007.12.18. 19:43

Ó, igen, azt kihagytam, hogy egy szexszamarat is tartok itthon és minden reggel kecskevért iszok, hogy hamvas legyen a bőröm.
Aztán a magánhelikopteremmel megyek iskolába.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.12.18. 19:45-kor.

Ayana
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 6 / 201 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok