Nekem tökre bejön olyan karácsonyi hangulatot áraszt. Épp olvastam Gro-Ugont és egyből elfogott a röhögés ahogy elképzeltem az orvella paplovagot és az őt üldözö orkokat mikulás sapkában
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Nekem a kissé hideg fogadtatásban részesített tesztfeltétnél is bejött. Valahogy vigyoroghatnékom támad és jó a hangulatom.
Togar ezt a Mikulás-ork dolgot most én is elképzeltem.
"... és a felkelő Nap fénye megcsillan a hólepte fűszálakon és az ütemesen lendülő piros-fehér csíkos nyalókákon a Mikulás által ajándékosztásra teremtett "manók" kezében. Csatakiáltásukat az ifjú lovag felé hozza a szél: -HOHOHOHÓÓÓ!!! Boldog Karácsonyt!!!..."
Én is kezdem megszokni a vörös képet, főleg a fentebb említett reagok tükrében!
„Szerencsétlen” orwellánus vesszőfutása ismét elkezdődött ama öreg fa tövében! Most azonban nem nyársra, dárdavégre, hanem nyalókára lesz feltűzve feje, ha nem siet!
Mikor azt írtam hogy szeretném megnézni a karácsonyi skint nemgondoltam hogy ilyen. Érdekes.... roppant érdekes Alig találtam meg a Reply feliratot, peg elég nagy.
Ayana: Ok türelemmel vok de remélem kedvemre /vagy a karim kedvére/ való válasz lessz!
Hógolyozást? Sztem annak már vége... És az eredményt akarják illusztrálni az oldal "édi" szinével. Nem találtak havat ezért kövekkel kellet dobálósniuk. Ezért vörös az oldal. Vagy lehet hogy Con megtért Thar hitére és el akarja hitetni velünk hogy a Lindigassra kerültünk.