Akkor marad a lovagokat feltartóztatni szándékozó derékhad első sora! ( Hmmmm... Képzeld el magad a helyzetbe! ) *Gyomrod tele hallal, fel, fel böfögöd a mézsört, s közben egyre csak közeledik a kráni ékbe rendezősött fekete sereg. Ménjeik alatt remeg a föld, s nehézkopjáik egyenesen rád szegeződnek. Hangos csatakiáltásuktól remeg a levegő.*
Erre a törp felkapja a fejét. -Hmm ezek ilyenkor sem hagynak békén. Majd felmászik a mellette álló rénszarvasszánra és elrepül. -Inkább a tériszony meg a törpe pálinka mint ilyenkor a testmozgás.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
*Erre a télapó, ki ott kapkodja lábait melletted rimánkodik.*
- Togar, Togar! Ne csináld már! El ne röppenj a nélkül, hogy fel nem vettél engem is! Van nálam is pálinka! * Kotor belső zsebébe és előhalászik futtában egy fémesen csillogó laposüveget.*
Én tegnap ettem bejglit, ma széjjel ázott gyümölcstorta volt a menő, pempősített formában De az íze jó volt (nem, nem én csináltam, mielőtt megvádolnátok, a mamám volt a művész )
Amúgy meg igenis, létránál számít a méret! Mert nem mindegy, elérem-e vele azt, amit szeretnék És még nagyon sok mindennél számít a méret. Pl. a fagyinál (minél nagyobb a gombóc, annál jobb ), meg a cipőnél is, mert ha 39-es a lábam, nem vehetek 36-os cipőt. Meg ez így a ruhákra is általában igaz (de persze te másféle méretekre gondoltál, mert mindenki tudja, hogy perverz vagy!! De vigyázz, mert asztaliban az én posztom a perverzkedés, úgyhogy nem hagyom, hogy ezt a címet elvedd tőlem! Ezért meg fogok harcolni!! )
hogy én?aljas rágalom harcolni?attól függ,hogy hogy godoltad
MEséltem már,hogy az egyetemen megtörtént,hogy egy vetélkedőn az volt a feladat,hogy egyesek mennyire vetkőznek le és az egyik lány sikerült magáról mindent levennie kár,hogy nem voltam ott,mert nem volt ronda ^^