Ok, akkor nem. A KF= Középfok rendszer. Ugyanaz, mint az Alapkönyv, csak beszegeltek egy középfokot a képzettségrendszerbe. De jövvőre valóban indul M.A.G.U.S. party, ha nem Andrásékkal, akkor a Régi Teammel. (ennek RT a rövidítése )
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Nevezési díjnak 1500 Ft-ot gondoltunk amit mindenki; én is és a szervezők is befizetnének.
Azt felejtsétek el, hogy én zsebből kicsengetem a terembérlést, utána meg a helyszínen majd beszedem, erre sajnos nincs apanázsom, -hogy a versenyt megelőzően- utazzak oda -vonatköltség- fizessem ki a terembérletet, utána jöjjek haza...
Az sem megoldás hogy a folyószámlámra utaljátok a pénz, vagy postai úton rózsaszín csekken külditek. Rámszabadulhat az APEH és meg fogják kérdezni ugyanmár véletlenül nem pilótajátékot játszok, vagy magyarázzam már meg milyen alapon van a számlámon pénzmozgás magánszemélyektől. A mai világba nem úgy megy, hogy össze-vissza lehet utalgatni...
Nem vagyunk egyesület. Egyesületnek van joga tagdíjat szedni; magánszemélynek nem. Kellene egy ismerős akinek van valami kultúrális egyesülete akin keresztűl mehetne az utalás. Vagy az OM-nek kell egyesületté alakulnia.
Megoldási javaslatokat kérek, mert ezen megbukhat a vállalkozás.
Cadoras, és a Régi Team alatt kit értesz? (mert sokféle régi team volt )
Castor:
Én, mint állandó - mániákus - fanatikus teszveszes és vaterás, havonta van, hogy több alkalommal is megyek mindenfél bankba befizetgetni különböző összegeket, 300Ft-tól a 3000Ft-ig és ebből semmi gond nincs. Én semmi olyasmiről nem tudok, hogy ne fizethetnének neked magánszemélyek be x-összeget (pláne nem ilyen kicsit, ami tulképpen a bankok közti pénzmozgásnak is alig egy apró kis hányada). Mindenestre ha nem bízol ebben, akkor menj be a bankodba és kérdezz rá erre, de ezért nem hinném, hogy rád szállna az Apeh, mert ha ez így lenne, akkor nem lenne annyi vaterás-teszveszes eladó
Tudtommal is úgy van,hogy nincs szükség semmilyne indokra ilyen kis összeg esetén...legfeljebb azt mondjuk,hogy megajándékoztunk,mert olyan könnyen felhuzod magad
az egyesületté alakulás sajna nem naon megoldható,mert tudtommal kell hozzá 300k huf alapitásként plusz a sok okiratok kikérése is pénzbe és időbe kerül.
Szó sem volt arról,hogy előre kicsengesd az valóban nem megoldás.Lefixálod az időpontot és akkor mindenki tudja mondani,hogy tud-e jönni és utána leosztjuk a casht beleszámolva,hogy az ajándékok árát is...Aztán x határ időre mindenki befizeti és utána utalod tovább a csákónak terembérleti dij ügyben.
29-n party? ejjj szólhattál volna mellesleg jövőre mikor gamünk? mikor megy le a csúcsforgalom nálad?
Ayana: hátha utána megápolgatod,akkor megfontolandó egy kockázatot természetesen csakis szuszpenzorral
Jó, akkor Schini neked is mondom, hogy párszor már említettem a 29-ei bulit Ha belépsz a Pécsi Anime Fanclubba, akkor te is jöhetsz a következőre XD (Mert a kívülállókat kegyetlen kínok közt kivégezzük - milyen szép alliteráció )
A tökönrúgás meg szerepjátszásiból volt megemlítve, mert azért ennyire kegyetlen nem vagyok Csak öcsém rúgtam régen tökön, mert azt hitte, nem merem megtenni. Nekem meg csak ennyi kellett De most már nem verjük egymást, max ha megissz a piámat XD
Ja, amúgy nekem nincs vizsgaidőszak, szal szinte akármikortól ráérek ) De suliból nem lógok miattatok, mert így se tudom, mennyi igazolatlanom van
Alexa [Bot] - üdvözöljük az új tagot ezt még nem láttam eddig XD
Tájékoztató az I.OM-szerepjátékvesennyel kapcsolatban (anyagiak és időpontok)
- a verseny nevezési díja: 500 Ft - a verseny minimum 20 fő jelentkezése és elküldött nevezési díja esetén tud csak létrejönni - az 500 Ft-os nevezési díjakat Joe Lyonnak kell elküldeni, aki PM-ben megadja a számlaszámát, hova kell utalni a pénzt és a továbbiakban a terembérlés ügyét is ő intézi - a részvételi díjat legkésőbb február 4-éig át kell utalni Joenak, hogy intézhesse a bérleti szerződést. Sajnálom emberek, a HEMO március-áprilisban szinte fullra le van táblázva, itt ha január végéig nem moccanunk meg, és nem mondunk egy KONKRÉT időpontot, akkor seggre fogunk ülni és nem lesz helyünk az állandó egyeztetés miatt.
A verseny időpontja: 2008. március 22.-e szombat, 10.00-18.00 (Ez az Oktatási Minisztérium tanév rendjéről szóló rendelete szerint épp tavaszi szünetre esik, ennél ideálisabbat nem tudok, és necces hogy a HEMO-ban nincs-e akkor szintén munkaszünet, de reméljük nem.)
A verseny helyszíne: 5001 Szolnok, Táncsics Mihály u. 5-9. (Az állomáson lehet talizni, hogy együtt rohanjuk le a HEMOT. )
hát 29n nem leszek pécset szóval megusszátok a jelenlétemet majd jan2-től leszek pécset 2 hétig ha minden igaz...
...max ha megissz a piámat...
első olvasásra egy "n" betűvel többet olvastam mindenki találgathat,hogy hol követhettem el ezt a hibát kicsit furcsa volt igy újra neki kellet lánom és sikerült végül értelmezni ezt a rendkivül nehéz mondatot
Nahááát....tavaszi szünetbe lett az om verseny időpontja?Mintha messze lenne a május végétől... és mintha vki ezt korábban megmondta volna és hatalmas oltást kapott volna érte egy bocsánat kérés nem ártana sztem....esetleg ha nem szereti kimondani egy sörre való meghivással is tudomásul veszi biztosan az illető sztem
A tökönrúgásnak semmi következménye nem volt, mert annyira nem rúgtam erőset, csak egy kicsit fájt neki, de ha már itt tartunk, azért volt olyan, hogy pl. exem véletlenül tökön térdeltem, mert kicsi volt az ágya, én meg helyezkedni akartam, de nem volt elég hely a lábamnak XD
És tanulj meg olvasni, vagy vegyél szemüveget! (ilyenkor látszik, hogy ki mire gondol egyfolytában xD)
Hát szegény pára.... asszem csak ennyit tudnék mondani rá
hát őőő mondták már,hogy hogy képzelem,hogy jól tudom értelmezni egy mondatot sebaj megszoktam már xD mellesleg csakis anatómia ártalma nem én vok a hibás
Ha jól tudom, az anatómiai atlaszok nem épp úgy nevezik meg azt a bizonyos női testrészt Még a biológia könyvemben se azzal a négybetűs szóval jelölték meg
I. csapat: 1. Nibur Sakraf 2. Ichigo 3. Schinter 4. Joe Lyon
II. csapat 5. Saggaras Zenír 6. Garmacor 7. Lorin O Krell 8. Herold Bardelot
III. csapat: 9. Sion 10. Thor 11. Ralog 12. Terda
IV. csapat: 13. Togar
Még nem szerveződtek csapatba:
14. Erin O'Shanon
KM: 5 fő JK: 14 fő A versenyen idul eddig (KM+JK):= 19 fő -A listát folyamatosan bővítem a beérkezett jelentkezések alapján
Olvasók, és forumozók akik jelezték a részvételi szándékukat nekem a versenyre de még nem biztos a dolog, sok mindentől függ, csak ha úgy alakul; ott lennének. Azaz: későbbiekben még befuthatnak, csak most még nem tudnak biztosat mondani. (dobtam egy kör-pm-et, versenyzőtoborzásra ) :