Ja.Na tehát a tűzfegyverek kilőve, mivel kurva magas az áruk. Bár nemtom egy muskéta alapanyagához, ami fém meg fa miért kell 200 arany de ez van. Marad a kahrei nyílpityu. De lehet csinálok egy spec nyílpuskát, ami a kézi és a könnyü nyílpuska között helyezkedik el körönként 2x támadással k6 v k5 ös sebzéssel. Schinet, mechanikát én 5. fokra akarom Gépszolgát sztem elfelejthetjük, mert tápnak vennék. Még akkor azt kéne megbeszélni, hogy ki mire menjen rá? Én a ijászkodósat is elvállalnám, bár nem olyan hatalmas cé-vel mit egy vérbeli íjjásznak. És zárnyitás meg csapdaleszerelés jöhet
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
hát figyi 1 lehetősség van megvédeni amgad és ott érvelhetsz,hogy szted a lőfegyohoz nem kell 200a,mivel abban a tudás képzését is megfizetik...1 próbát megér XD ahogy a kahrei nyilpityuhoz sem kell annyi nyers anyag ha értesz hozzá...
gépszolga: nos igen én sem úgy gondoltam,hogy cipeljük a szekérren mivel drága lényeg,hogy meg tudod csinálni...ergo ha záslóháborúhoz kell,akko helyben feltákoljuk egy kovács szakmával vagy kereseünk egy kovácsot XD oszt ennyi...te tákolod a gépeket,vari gyártja a robbanó szereket én meg a zombikat XD bárd addig toborozza a nőket magához és persze nekünk
ijjász: löhet az is,aki nem pakolt cére...hisz egy könny pityunak is van 16s cé+ügy 10 feletti és k100val dobsz...ergo jó esélyed van eltalálni...én mint bm pakolni fogok rá mivel kellene a villámhoz és robbanós a töltet,akko elég nagy a pusztitás akkor is ha mellé lösz XD
észrevetéttek,hogy a mi topicunk a legláttogatottabb?
Ichigo: kérdezted,hogy ki mire menjen rá...magam részéről méreg keverés+bm mágia(3-s fok) lesz...bár a méregkeverés vlaszeg csak 3n lesz mivel max 2db 4s képzi lehet és az a herbalizmus és a Y lesz sztem...de ez majd még elválik...maradék kpjaimat nagyjából toron és asszisz ismeretre ill néhány egyesek használhatatlannak vélt képzire fogom költeni pl:hasbeszélés,szinészet,1-2 szakma,zene tánc stb... életképes karakter lesz és nem papiron leirt statsz halmaz és úgy érzem,hogy a bárddal jóban lesz kifejezetten XD
Na visszatértem, de lassú leszek valószínűleg. Az alkímia, jelmágia nálam lesz tuti Bár kissé megrendült a varis dolgoba vetett bizalmam ezzel az 5.szinttel, mert így vartárgy nem naon lesz semmi...össz vissz 3-4 van asszem, azok is tolvajoknak, fv-oknak hasznosak. tekercs 33+ mana, szal tekercsre 17 mp-ot tok ágyazni, azzal sem sokat érek. drágakőmágia titkos képzi kp-ból eély nincs felvenni, mert akkor nincs másra. Majd gondolkodom a karin, és ha meglesz felteszem ide elsőnek és megbeszéljük,...Bár nekem lehet jobban is állna egy fejvadi, vagy egyéb ütő De a döntést rátok hagyom. A lényeg: Vari pszit lehúzták...1 harcban max 1-szer tud töltődni. rúnamágiával 4 tárgyat tok készíteni összesen + pár tetkót rátok, ha kell, bárahhoz meg kell a tetoválás 5 képzi :S 2-3 nagyobb pukkanást tok csinálni, aztán kifújok (meg belegondolva kicsit kötött játék szempontból...inkább valami bulis kari kellene)....Döntsetek mi legyen Nya menek is.
Tényleg...mit szólnátok egy fejvadihoz? --> mondjuk a bm-mel lennének jóban...akár még 1 helyről is származhatnak. Eren mellett a hegyekben képeznék ki....lenne színészete, így a bárddal (később ism. meg) el tudnának játszani dolgokat...párbaj, nemes-alárendelt....stb... A pap meg még nem tom hogy kapcsolódna
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Hát lássuk csak...igy szokott lenni...a vari midnig kcisit gyengébb mint a többi szintbe...tekercsek 17 manából nem olyan rossz csak kellő mennyiségű kell hozzá XD EE aurába meg a 17 is sok...
hát bélyeg készitéshez sztem nem kell tetkó 5...elég a tetkó 4 is
drágakőmágia valóban kilőve hisz ahhoz kellene kő is
Y:ht igen...de amugy sem tudna sokkal többet tölteni a vari 1-2 jó és kreativ pukkanás kell
amugy ahogy érzed...nekem jó a fejvad is csak akkor Y mail rendszeren keresztül tartjuk a kapcsolatot...bár nem lesz olyan hatékony mint a transzcepsz,de talán ez is megteszi... ha pusztitani akarsz javaslom neked a tv-t...az jobban tud mint a vari XD vagy bm
Asszem lehet maradok a fv - nál. Elég mágikus támogatás van. A bm meg adja a mérgeket nekem. Majd felrakom a karit ha kész, nézzétek át.
Alapszitu: pl a boszmeval együtt szabadúszóként egymásra találtunk (vagy egy klánból jöttünk), és az üzleti szempontok, meg a beállítottság miatt együtt maradtunk. Bárddal egy jó kis kocsmázás után találkoztunk (lesz színészetem, dorbézolásom, táncom, meg ékesszólásom....versenyeztünk egymással a kocsmában --> persze ő győzött, a bmnek és a fv-nak meg leesett, hogy milyen jó is lenne a csapatba egy ilyen szépfiú A gilron papnk meg mondjuk egyszer dolgoztunk --> terveket loptunk neki valahonnan, és jó kapcsolatot ápoltunk vele, majd később valahogy hozzánk csapódott...ő a műszaki háttérember + a gyógyító.)
És Castornak abban igaza van, hogy nem együtt kezdtük (max a bm és a fv) szal egyenként is életképesnek kell lenni a kariknak, tehát ne az legyen, hogy vk ehhez ért, valaki meg ahoz. am a bárddal pl tök jól be tunk vegyülni bárhova...még etikettem is lesz Bárkit átverünk színészettel... Elmaszkírozok bárki, meg álécázom a felszerelést (mivel ehez is értek majd)A bm és a pap meg adja a háttérsegítséget, meg zavart kelt, ha szükséges (1-2 beugró zombee azé nagy bojgást tud kavarni, de akár már eghy kisebb utcai robbanás ios --> támad az Alkaida )
Tiszta mission impossible feelingem lett
Na tehát így sztem elég ütősek lennénk. A fv és a bárd a társasági emberek, a pap meg a bm meg az ész emberek
Mit szóltok egy ilyen összeállításhoz. (nem kell ide vari is még....túl sok varázshasználó...uncsi lenne)
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
Ja és gépszolga, meg zombisereg nem kell. Sztem majd ott kiterveljük, h mire van szükség...a gépszolga túl nagy teher. Nem tdjuk elrejteni, nagy feltűnést kelt, meg nagyobb a füstje mint a lángja. Zombit meg ráérünk ott csinálni, ha szükséges...úgyis csak elterelésnek kell, ha akció után gyorsan kell távozni, vagy el kell terelni a figyelmet. Tűzfegyver is felesleges. Sőt íjász is csak fedezni kell ha visszavonulunk. Bejutni a bárddal simán bemegyünk bárhova sztem. A zárakatz a bm meg egyszerűen savval elintézi, vagy a pap kinyitja --> műszaki emberként remélem értesz majd ilyesmihez Erre már nem volt kp-m Na ennyi. Befejztem.
Domvik áldása száljon rátok!
most hogy visszalépett nibur filozok egy varin úgy megteszett a vizszőnyeg+fagyi kombó meg a shot gun régi szép emlékek xD
na de....bm-m az erenieknél lesz elstory alapján,mert apja átpártolt és volt egy kis klikk az ereniek közül,akik azt vallották,hogy "ismerd meg elleséged és úgy a legkönyebb legyőzni"+"ami segit az enm fekete mágia(by Doran XD)" úgy az apuci nekik fog dolgozni+kutatni...a kis srác meg sok minden érdeklete->lesz sok 1-s skill és társasági lesz ő is...igen,zene.tánc,dorbézolás,sex kultúra stb. és nem is tervezem túl csúfnak sem ő a rossz,de nem kell csúfnak is lenni aztán persze apuci nyomás alatt meg kellet tanulnia családi hagyományt,alias bm mágia+Y és igy félig meddig az erenieknek félig szabaduszó vagyis inkább úgy a helyesebb,hogy ereniek vigyáznak rá háttérben apuci miatt,de ő meg mindig megprobál ellógni és világot látni,mert sok minden érdekli
a zászló háború lehet bele fog szólni a dologba és hivatalosan is háborúba megy,de lehet,hogy csak kiváncsi,hogy milyen az majd a km kkel egyeztettek ezügyben ha szükség lesz rá...
zombikat nem fog teremteni,mert zavart mással is tud kelteni hasbeszélés+szinészet+hangutánzás rulz (na jó végső esetben chain lightning XD-Castor ha ezt olvasod akko csak vicc XD)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schinter 2008.01.01. 23:58-kor.
Bocs a kimaradásért, de egy nem gyenge szilveszteri party részese voltam!
Remélem, Nibur, a barátnőd jobban van már!?
Látom zajlik a kis csapatunk körül is az "élet"!
Hmmm... szerintem is elkellne az fv. a csapatba! Amúgy Shinter, szerintem jobb lenne még is csak az a Bm, mint a vari, bár te érzed?!
Az előtöri ötlet is tetszik!
Akkor ti ketten együtt nyomultatok, s utólag ismertétek meg egy kocsmázás alkalmával a bárdomat. Én meg ismertem Ichigó Gilron papját, s ha mindenkinek megfelel én ismertettelek össze titeket. Pl: egy meló végett szükségünk volt egy mechanikás papra, s azóta elválaszthatatlan a négyes!
Műtik?Abortusz? XD na jó bocs rossz poén volt... mi baja egyébként?
Hát majd pár szóba irjátok le,hogy milyen a karitok sztem sokat segitene majd a közös kaland és a közös szállak összehozásába... az enyémet már irtam az a fajta minden után érdeklődő,élvezzük az életet csak mert eddig sem volt gond pénzzel és egyébbel stb.
csak azért lenne sztem fontos,mert pl fv v. a pap lehet,hogy kicsit komorabbak az én karimhoz képest és kezdeti feszültségek lehetnek belőle ill. a pap hogy egyes dolgokhoz pl:viszkető port a kopasznak és azt mondani neki,hogy csak akkor mulik el ha forró vizzel lelocsolják XD
joe: azt találtam ki,hogy mivel ugyis minden után érdeklődik és elég okos is lesz úgy néz ki egyelőre belekóslatyol az erenieknél az öreg mágusok tornyába és ott tán el is leshet 1-2 dolgot persze csak miután felgyújtott véletlenül 1-2 sátrat stb. szegény ereniek...már most sajnálom őket XD
Hát ha a varihoz van kedved, akkor go! Jól jö az is, bár egy Bm, kis "feketehumorral" megfűszerzve azért jól ellensúlyozta volna az én vidám, kissé csapongó életmódú karimat, ki a küldetések "közötti, alatti " időszakot a szebbik nem meghódításával, azok férjei elől való meneküléssel, apróbb első vérig tartó párbajokkal "tengeti". Ardon ( valószínűleg ez lesz a bárdom neve) elvan ált, mint hal a szatyorban! Erigowi születésű. Apja elszegényedett nemes. Halála elött az ifjú Ardont ő tanítatta a hercegi udvarban. ( Innen az ettiket, fegyverhasználat, más elméleti képzettség, mint pl: írás, olvasás) Persze Ardon az udvarban ismerkedett össze későbbi tanítójával, egy Abasziszból való dalnokkal. A férfi vitte be az élet sűrűjébe az ifjut. Az elszegényedés, szülők halála, a felszarvazott férjek hada kényszerítette arra a fiatal bárdot, hogy lelépjen Erigowból. Erionba ment, ott nyomult egy-két évet. Azonban a kalandozók városa is "kicsinek" bizonyult számára. Volt egy-két nagyobb balhéja. Egy nemes kirablása( persze, nem öncállal, csak hát elfolyt a pénz és kellett a cash a nagy volomenű életmódhoz. ) A balhé végett enyhén fogalmazva keresett emberé vált Erionban. Ekkor döntött úgy, hogy ismét északra teszi "szálláshelyét". Erigowon keresztül jutott Erenbe, ahol elvolt egy darabig. Megiserkedett Ichigó karijával, aztán a fogadókat, kocsmákat rótta. Zenélt, csajozott, de itt már óvatosabban. Hisz az évek során megtapasztalta, ha tulzásokba esik, innen is mennie kell. Egy ilyen "búbánatos" estén hozta össze a sors őt, karaktereitekkel. Pénze, persze ismét egy száll sem volt. Persze ti ezt nem nagyon sejtettétek. Hitelbe ivott az adot pl: Kék Kakas fogadóban) Esténként játszott. ezzel leróva adóságát. Ti épp egy nagy "dobást" terveztetek. Mondjuk: Egy Erigowi nemes ifjú mátkáját kellett kiszabadítani attol az ifjútól, aki pár hete megszöktette őt, s ide Erenbe hozta a csajt. Nektek szükségetek volt egy olyan ipsére aki jól ismeri a várost és kapható egy kis cash-ért fejében mindenre. Hát pont kéznél volta Ardon. Meg is egyeztetek, de ahogy egyre jobban belemélyedtetek a küldetésbe, rájöttetek, hogy a lányt elrabló férfiú egy toroni fv. aki renegát csapatával együtt érkezett Erenbe. A lányt nem szerelme jeléül szöktette meg, hanem a toroni csapat Thar papjának volt szüksége egy emberáldozatra, amit a lány személyisített meg.Kiszabadításához szükségetek volt egy papra is, ki gyógyítani tud majd titeket, a Thar pappal szemben fel tud lépni. Ekkor mutatott titeket be egymásnak Ichigó karijával, s így ált össze a hatallmas négyes. A csajt sikerült kiszabadítani épségben, a toroniakat likvidálni, a lányt visszajuttatni Erigowba. Az ifjú nemes, kit Feron con Estheban-nak hívnak, nagyon megvolt elégedve veletek, most már velünk. Azóta az ő szolgálatában állunk. Kiderült ugyan is, hogy a férfi tagja az északi titkosszolgálatnak, s sok esetben szükségük van a "külsős bedolgozókra". Olyan esetekben, mikor fontos, hogy ne derüljön ki az, hogy a titkosszolgálatnak is benne van a keze a dologban. Két fő tartózkodási körzetünk Erigow és Eren. Ottt várjuk, hogy adott esetben, azonal útba tudjunk indulni, a titkosszolgálat felkérésének eleget téve. A kapott pénzt egyenlően osztjuk szét, s ált jó részét mindenki gyorsabban, lassabban, de feléli ( Ardon nagyon gyorsan, s volt rá precedens, hogy nektek kellett kihúzni a csávából az eladósodott dalnokot, hogy ne kelljen ismét meneülnie, ezzel felbomlasztva a négyest).
Na, ez pattant ki az agyamból az előbbi sorok irásának kezdetén. Nem tudom mit szoltok hozzá? Persze ez csak egy ötlet, majd javítjátok, véleményezitek, esetleg kiegészítitek.