Nekem már szinte hiányzik a szemkiszúró piros háttér XD Ez a márványmintás fekete túl békés Ééééééééés.... holnap végre buli!!! Csak kár, hogy marhára nem fogta be a színező a hajam és most olyan, hogy valahol tök jó kék, valahol meg kvára nem
Hahó mindenkinek, újra itthon, újévre hazaengedtek, hát zaklatom kicsit a taverna vendégeit Utána úgysem jövök egy hónapig a környékére az elmúlt néhány napban semmi említésre méltó nem történt, jócskán tanulok számomra felesleges dolgokat, pl taposó, meg bukózsineges aknák élesítése, hatástalanítása 1 Fok Szórom a Kp-t dögivel. Még napalmot is símán készíthetnék, a tanteremben az utolsó képletig le van írva az eljárás egy plakáton, szóljon aki mécsest szeretne készíteni Ja és ha valaki gondban van, nyugodtan szóljon, hogy az AK-47 esét szétszedjem meg megtisztítsam, már álmomban is menne. Igen, a sereg nagyon korszerű fegyverekkel lát el minket, az enyémet valamikor a nyolcvanas évek elején gyártották, tehát kb velem egyidős
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"
Először is, örülök, hogy még ilyenkor "eltávkor is" felnézel az Om-re! Remélem minél hamarabb túl leszel az egészen! Azért vald be magadnak őszintén: Ki lehet bírni!
Szerintem egy életreszóló buli, ha jó a csapat!
A fegyverrel kapcsolatban mondanék egy kis"párbszédet":
*Amerikai, ruszki katona beszélget*
* Megszólal az amerikai, mutogatva az M-16-át.* - Ez megjárta Vietnámot!
* Válaszol a ruszki, megemelve az Ak-47-t.* - Ez meg megnyerte az ottani háborút!
Na, viccet félretéve: Az a lényeg, hogy jól vagy! Remélem mi hamarabb letelik a "szolgálat" és utánna újjult erővel, épségben láthatunk viszont az OM-n!
Üdv Abdul! Örülök, hogy legalább a Szilvesztert otthon töltheted! KP-ből meg van dögivel neked, hisz ha jól tudom, a 20. szintet rég magad mögött hagytad. (Hisz mennyi ideje aktív vagy ilyenkor halálod után is )
Schinter: Affene, nem tudtam, hogy beteg a barátnője, én meg itt zavarnám őt! Néha tudatlanul is megszeghetjük az etikettet
Ayana: A Szilvesztert Wercole, s jómagam Lánycsókon töltjük, szerepjáték, beszélgetés, "marhulás" a kitűzött cél. Reméljük, az új esztendő minden napja így telik, hisz így áll a "babonában". Remélem, te is találtál magadnak valami helyet. Amennyiben nem, s nem ragaszkodsz a bulizáshoz, szívesen látunk e szolíd partyn (én legalábbis biztos )
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved." - Niccolo Machiavelli
Sziasztok!!Mindenkinek Békés Karácsonyt így utólag, és előre is Boldog Új Évet!!! Rmélem mindenki elvárása szerint tudja majd tölteni a Szilvesztert... ÉS tényleg jó az új taverna:)
Cadoras: Köszi az ajánlatot, szívesen élnék is vele, amennyiben nem lenne egyetlen csöpp gátló tényező: hogy nulldiétán vagyok, egy falatot nem tudok enni és inni se igazán, mert minden kijön, a délelőttömet is rókázással töltöttem, és ha holnap javul is az állapotom, akkor se leszek annyira jól, hogy elmenjek itthonról.
Jaja, jövőre majd rontom a levegőt nálatok. De a kék hajamról vszeg lemaradtok (bár iwiw-en fenn van kép, de majd mutatok itt is ) Pl. most: Az élet játéka Rumos tea
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ayana 2007.12.31. 11:29-kor.
Joe: Bevallom, tényleg ki fogom bírni. Ahogy elnézem az átlagnál sokkal könnyebben veszem az egészet, nyilván mert az átlagnál idősebb is vagyok 4 évvel. A hideggel van a legnagyobb bajom, mindenki meg van fázva, az alap gyalogos kiképzésnek köszönve egész nap kint vagyunk a szabadban. Ami a társaságot illeti a szobában,az jobb nem is lehetne, és az tényleg sokat számít, ha csak van rá lehetőség, marhulunk, poénkodunk. Ilyen rövid idő alatt is alakultak már ki kezdődő barátságok. Gondolom azon túl h jó arcok, annak is nagy szerepe van ebben, h egymásra vagyunk utalva, meg egész nap ugyanabban a társaságban forog az ember.
Cadoras:Kp az van ugyan dögivel, de itt a KM szabja meg, h mire fogod költeni
"Nem megyek el a temetésére, mert õ sem fog eljönni az enyémre"