Sajna veseköve van (ami önmagában még nem ok a műtétre), de 2. hete nem mozdul és éjjel nappal fojamatosan görcsöl...akinek volt már az tudja milyen "király". Alap esetben az emberek heti 1-2-szer pár órára görcsölnek be, de bnőmnél a gond (a dokik sem tudják miért) a görcsök nem lankadnak és már a görcsoldó injekciók is kezdenek nem hatni (kapott kb 18-at eddig ha jól tom-> napi 2-t) Te is doki vagy, szal tod, h ez nem olyan jó dolog, főleg, h a gyógyzsernek elég komoly mellékhatásai is vannak (hányinger, keringési problémák...) Ráadásul a nővérké 5ször vettek tőle vért, 1-szer meg rajta felejtették az infúziót, és visszaszívatták a tasakba a vérét....nonszens...szal mostmár fal fehér is, meg hót gyenge. Ezért akarják műteni, mert lassan nem bírja már tovább.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
A karakter történet jó, bár azért pár finomítás kell rá sztem, de az alapkoncepció tetszik nagyon...főleg a nemeses rész Tehát. Mindenki jöjjön azzal, amihez kedve van...csak lazán. Tényleg nem lényeg, h most nyerünk vagy nem. A lényeg, h szórakoztatóak legyünk Sztem az eleje pöpec. (elsőre adronnak olvastam a kari nevét...mondom tyű ) A nagy dobás sztem, ha ez lesz, akkor ezzel akartunk a nemeshez közel kerülni...jó megbízói lehetőség, ilyesmi. Tudjátok valahonnan tudtuk, h a csákó a titkosszolgálat embere és ezzel próbáltunk a tűz közelébe kerülni (nomeg a szaftos megbízások közeléb). A nemes meg aszondta, ha ez sikerül akkor lehet beszélné később is együttműködésről Maga a szabadítási akció jó, csak még annyi, hogy nem gyógyításra kellett a pap, hanem a tharr pap rontásai ellen, meg frankó mechanikus csapda kivitelezéséhez...kelepcébe csaltuk őket. Aztán olyan jó építő jellegű dolgokat csinált, hogy nálunk ragadt..megtetszett a munkája mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nibur Sakraf 2008.01.02. 10:50-kor.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
Az én karakterem a "velőseket beszóló, néha talán a szakértő kariknak hülyén hangzókat is" (Lsd: Csillagkapuban o'neil ) típus. Alapból annyiban el fog ütni a kariktől ,hogy szeretném wierre csinálni, de ha ti úgy gondoljátok akkor nem. Ez csak lehetőség. A jelleme tuti sima Halál lesz. Ő a csapat fekete végrehajtója. Pl: kislány látott minket. A többiek: ó hagyjuk szegénykét, úgysem fog beszélni. A karim: később visszamegy és tesz róla h ne beszéljen. Alap esetben ezt a szellemét titkolja még előttetek is, mert tudja, h nektek ez nem lenne ínyetekre, és egy jó csapatot nem akar szétverni ezzel. Mindne más esetben kedélyesnek,, jó fejnek tűnik. A sötét jellerész a fv múltból származik.
Töri: Alapból Erenben született, mint egyszerű szolgáló család sarja. Egy küldetés során a későbbi klánjának egy tagja felfigyelt a kis tehetségre, és úgy gondolta később visszatér, és gondjaiba veszi. Így is lett. Szüleit megölték, mikor eljöttek érte, őt pedig elhurcolták a Corgába. Ez Erne mellett (határon túl) A nyugati Traidlan hegység egy eldugott folyóvölgyében található. Ott ahol a Sikomar folyó a felszínre tör a mélyből. Sima földműves közösségnek látszik, de a hegy gyomrában kíméletlen kiképzésben részesítik azon keveseket, akik méltók a szakma elsajátítására. Miután az alapképzésen túl volt, kitörölték a tábor helyét az emlékeiből, és Sakurba (Eren) szállították. Itt egy nemesi család álcája alatt működő második kiképző hely volt, ahol az életre, viselkedésre nevelték a vadászokat. Amolyan reszocializálták őket, miután a bányákban kiírtották a régi személyiségük írmagját is. Miután ezen túl voltak Ennek a helynek is kitörölték az elhelyezkedését az emlékeiből, és Bellomarba került, ahol a klán a "megrendeléseket" felveszi.Itt szolgált mindaddig, amíg nem találkozott szülei gyilkosával. Az emléktörlés nem sikerült teljesen jól, mert rá támadott, majdnem megölve. Ezután a klánból kizárták, és életéért váltságot kellett fizetnie. Szabad úszóként tevékenykedett, és fizetett a klánnak, mígnem teljesen le nem törlesztette az életer árát (cirka 200a) Ez 6 év alatt sikerült neki. Ezután tovább tevékenykedett, mint szabados, és ezután ismerte meg a karijaitokat.
Szerintem azért lenne jó a Titkosszolgálati háttér, mert azok ott vannak mindenhol, jó infó "központ". Én úgy remélem, hogy egy vicces, röhögéstől teli napunk lesz majd a versenyen márciusban, ahol első a szórakozás és csak második a feladat megoldás!
Bocs az elöbb reag küldés elött még nem volt itt a reagod Nibur.
Kissé durva szerintem az előtörid, bár nem tudom mennyire tartják majd annak a bírák. Főleg a szimpla halál jellem! Szerintem egy fv. is minimum rend-halál jellemű! Sima halál még Kránban is ritka szerintem!
szted melyik rész a durva? (legyen kevesebb arany a kifizetendő?) (nem felháborodásból írom, csak nem tom melyikre gondoltad) Az ide-oda hurcolás meg a legtöbb titkos klánnál így megy, hogy a lebukást minimalizálják. A halál jellem önmagában nem azt jelenti, hogy nyakra főre gyilkol. Airun is halál jellemű Emellett kedélyes meg minden, de nem zárja magát szabályok közé (ergo rend kizárva), és nem okoz neki gondot bárkit megölni (ergo halál benne kell, h legyen). Ettől még nem egy elborult elméjű gyilkológép, aki minden szembejövőt megöl. Akire te gondolsz az a káosz-halál, meg a halál káosz jellem. Na az durva, de még az sem ritka...főleg kránban nem
Ha valamelyik modi, vagy km betér, ő is mondhat véleményt!!
Ja még hozzájön az előtörihez, hogy macskafüggő. Imádja a macskákat, főleg ha szépek. (persze nem perverz szokásokra kell gondolni) Amolyan mini Harn sys Tern Ezért is hívják kandúrnak (álnév) Am játékszínesítés. Ha meg valaki allergiás ... Hát az így járt Persze nem cipeli őket mindenhova, általában az aktuális alaptáborban tartja őket. Hosszú utakra viszont mindig magával viszi őket. A múmiák meg félnek tőlük, szal egy enemy kijátszva (Persze ez csak poén, mielőtt valaki ebbe is beleköt) Sztem hozhatsz papgájt A többiek meg kitalálnak maguknak valamit, csak ne kutyát, és beállunk vándorcirkusznak ... miniállatkert. Én meg te tudunk színészkedni, a bm tűzet, meg savatnyel, meg villámeffekteket nyom, a bárd is tud jópár bűvésztrükköt, a pap meg hozza a technikai csodakütyüket.
Én is gondoltam már vándor cirkuszos álcára! Szerintem állat lenne, bár Shinter meg a kereskedős csapat álcára esküszik, akik rendelkeznek szekérrel.
A papagájt még meggondolom, bár tartok tőle, hogy levadásznák a macskáid!
Akkor én megnyúznám őket, te meg utánna engem! Hmmm... alap szitunak nem is rossz!? Modul sem kell, kinyírjuk mi egymást egy cseho szobájában is a házi kedvencek végett!
Jaja. Sztem sem jó a papagáj ilyen szempontból. Na mindegy...akkor legyen neked is macskád...abból sosem elég. Hátha sok múmia jönne
A kereskedő álca akkor jó, ha van aki felveszi szakmának, mert amúgy könnyen lebukunk...jönnek a kereskedők, aztán senki nem tudja még azt sem, hogy mennyi 2+2.
De ha neki lesz ilyen szakmája, vagy legalább számtanja, akkor felőlem az is jó. Bár a vándortársulatot sztem könnyebb lenne kivitelezni, mert a bárd alapból művész, illúzionista, zenész, színész..., én megint értek majd sz ékesszóláshoz, színészethez. A vari (vagy bm, nem tom már) adja a mágiát a dologhoz....+ tüzijáték, vagy akármi alkímiával . A gilron pap meg a trükkös szerkenytyűkkel operál...pl vesszőfutó-gép , vagy akármi + pap, szal még varázsfőzeteket is tud. A bm is tud varázsfőzeteket, de sztem azt annyira nem kellene erőltetni, amiket ő tud csinálni
Szte a vándor színész társulat sokkal jobb. A kordé meg kell a színészeknek is, szal az nem gond. De ahogy ti gondoljátok.