Öccsém...ez az ember. Majdnem annyi arannyal indul mint én, aztán itt izél.... Jó az a 90 arany. Abból fel tudod magad öltöztetni. Én is ki vagyok még úgy is, hogy veszek egy rejtőzés köpenyét.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
Na én is kérném a privit. nekem 15ös az érzékelésem. Időközben elkészültem a fegyverek leírásával meg adataival kérlek benneteket irjatok véleményt! Felteszem a bírálóknak is hogy mennyiért készíthetném el ezeket.
Ismétlő nyílpuska Ez egy saját találmány, hasonlatos a kahrei nyílpuskához, legalábbis az elvéhez, csak egy könnyű nyílpuskába beépítve az ismétlő szerkezetet. A fegyver falajzását egy felhúzókar segíti, ami megkönnyíti és gyorsabbá teszi a felhúzást. A fegyver alján pedig a lövedék tároló található, aminek a mechanikus tárjából, külön utántöltés nélkül csúsznak a horonyzatba a lövedékek.
Csillagvető Ez a szerkezet szintén egyedi találmány. Egy alkarra rögzíthető szerkezet, ami rugós mechanizmus segítségével dobócsillagokat lő ki. A szerkezet 2 részből áll. Az egyik amit az alkarra kel felerősíteni, ez a kilövőszerkezet. Egy vastagabb és erősebb rugó biztosítja a kilövést, a felhúzást pedig egy kar. A másik része a tár. Ebben helyezkednek el egymás után, egy picit fedve a dobócsillagok. A tárban is vagy egy rugó, bár nem olyan erős mint a kilövőszerkezetben. Ez biztosítja a dobócsillagok „mozgását” a tárban. Amikor a kilövőszerkezetet maximálisan felhúzzák, akkor egy kis kar rövidke időre kinyitja a tár alján lévő rést, amin keresztül a helyére kerül a csillag. A tárban ilyenkor a rugó feljebb tolja a többi csillagot.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
nibur: előstory jó csak annyit,hogy főzetek helyett inkább zenélésben és esetleg némi szinészetben segitettem be ill. gyógynővényeket jól ismerte a gyógyitás céljára kizárólag na meg jó szakács volt
majd küldöm ha kész lesz a kari gmailre,de a skillek alapján ezek lennének a megfellelőek
Az a kézi nyílpuska. Kicsi és könnyű bele a lövedék. Azt fejlesztették tovább a kahreiek és abból lett a kahrei nyílpuska. Ez meg a könnyű nyílpuskára van felszerelve, ami körönként 1x támadna ugye és ezzel a szerkezettel lehet meggyorsítani a támadását. És azért csak k5ős a sebzése mert kisebb lövedéket lő kí, de mégis nagyobbat mint a kézi és kahrei. És azért nem akarok nagyobb támadást mert az már sztem elég brutális táp lenne hogy gyorsabb mint a kahrei Bár sztem a bírálók bele fognak kötni úgyis.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"