Nono, Lorin, csak ne olyan gyorsan. A söröd a pulton maradt...ha már kifizetted, kár lenne otthagyni. A végén még szegény Quatornak kell meginnia - ugyanis én nem szeretem
Na, szép...mondhatom *rettenetesen morcos képet vág* Mindig csak Quator, meg Quator, meg Quator - és szegény Catti? Neki senki se ajánl fel semmit? Na, megyek is - irigy banda
hm...nem tudja vki hol van Castor? nem szokott ilyen korán lelépni...remélem nem igazolodott be az irásom,mert akkor egy kékes lilás castort fogunk látni
NA a sörömet azé még megiszom! Sőt rá még egy pohár bort Meg pálinkát.... És ezt addig folytatom míg elnem fogy az ucsó rezem....
Emelem poharam Tyris Flare-e,Garvelre és végül Dartonita barátomra Cadorasra! Isten éltesse sokáig őket kinek kinek a magáé.
Meg Torozonra meg Ellana gyermekeire akik már megint a sarokban ülnek. Pedig ha tudnák hogy itt a Világ Közepén sokkal szebb a kilátás...főleg ha itt vannak . Miiii??? Hogy nincs ott senki?! És Torozonnak sincs születésnapja? Na akkor igyunk arra hogy már megint jelentősen megcsapoltok az Torozon italkészletét!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Boldog Születésnapot a ma ünneplőknek.
Catti!
Láttam ma egy madárkát Ugon vad mezei felé repdesni. Ha esetleg megijedt volna az orkok és paplovagok tetteitől, akkor várom a Tavernában egy pohár nedűre. Persze, ha nem ijedt meg a nedű akkor is fentartva. (Bár nem sokáig, mert hamar fogy az ilyesmi. )
Ejnye, Quator Szabad ilyet csinálni? Védtelen, rejtőzködni akaró madárkákat meglesni, ráadásul rögtön világgá kürtölni, hogy épp merre repdes?
Az itókát elfogadom, bár kissé aggódom. Lorin a közelben, talán épp a pulton könyököl - szóval helyzeti előnyben van. Félek, nekem már csak az extra-buborékos falmelléki maradna. Szóval meg kell gondolnom: a beléfeccölt energia arányban van-é a pohár/korsó alján lötyögő maradékkal.
A születésnaposoknak minden jót - kinek-kinek, amit legjobban szeretne
Catti neked megőrzünk egy pohárral a legjobból. Lorinnak már úgyis mindegy az Ellana-papnők hiánya miatt nem tud már úgy figyelni az itókára. A madárkát pedig Birak-bácsi fürkész hegyivadászai lesték meg csak szóltak nekem is, hogy figyeljek, mert érdeklődnek a vadregényes táj iránt.
Pia? Hol? Aztne hidd Quator! Nem úgy megy az. Kiskoromba Bordak papnak szántak csak hát valami elromlott (elfogyott a bor? ) és maradt Arel. De így is jó...
Amúgy én most épp a Világ Közepének címzett asztalnál ülök ami csak anyira hires hogy minden valamire való kalandor összefirkálta... . De akár holis ülök még mindig nem látok egy Ellana papnőt se. Bár igaz nincs az az Ellana papnő aki szivesen látna egy Arelitát. Szal inkább más vizekre evezek... bár ilyen részegen veszélyes dolog felkelni de még körbe nézni is ..félő hogy leszédülök a székről.
Á most olyan szilveszteri hangulatom van. Főleg hogy felemlegettük a sok piát. /Kár hogy itthon a a legerősebb piát TEÁ-nak hivják /