Remek! Egy derék ember...öööööö törp ha úgy teccik. Meginni? aho még rendelnünk kell! Hé fiú hozz még eggyel a raktárból -mert már nagyon össze kuszálodtak a fejembe a dolgok.../elkezdtem olvasni a megbeszélés topickot....ajjaj/
Hozhat is de van nálam egy kevés házi főzés a legjobb. Majd elővesz a zsákjából egy 5 literes hordót és kirakja az asztal közepére, majd teletölti a kupákat Igyunk a szülinaposok egészségére.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Ugye a papok szent szimbóluma egy évig az oltárra van helyezve, és a leendő pap minden nap megáldja. Akkor mi a helyzet a Gilron papokkal? (ugye nekik a mellkasukba van égetve) Most vagy ők fekszenek az oltáron egy évig, vagy a fémrőd amivel beleégetik
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
valszeg nem minden papnál van igy pl tudtommal arel papjainál sem úgy müködik a dolgo,hogy 1 éven kersztül 1 helyre kell járni...hanem van 1 beavató szertartás,ahol eldől az ifjú utja stb. egy szép éjszakán...asszem viharos,de ebbe nem vok biztos
Amúgy igen, Arel-pap(nő) beavatása viharos éjszakán zajlik (pár évnyi tanulás után, ami tényleg ilyen 2-3 év körül van), viszont azt hiszem, nincs leírva, hogy máshogy menne a szent szimbólum feltöltése Legalábbis nekem anno ez elég nagy fejtörést okozott, mikor részletes előtörit kellett írnom
na jól tudtam ha jól tudom akkor a beavatáson kapja meg...pl előre kifaragja és oda volt készitve vagy az istenő teremt egyet a mágia világában igazán nem gond xD a több éves vezeklés ha jól emléxem akkor van,ha a delikvens elveszti,akkor az arel papjaik sem usszák meg a ligetet egy könnyen
Gyere Castor és hajts fejet hatalmas tudásom előtt
ui.:lehetőleg 3 lépés táv legyen nem akarom,hogy túl közel érj térdelve rossz érzéseim támadnak