Egyébként a Della-pap(nő)nél is voltak kételyeim a beavatást illetően, de ha jól emlékszem, ott Quator leírta az ő nézőpontját és az alapján csináltam én is a dolgokat. Mert jó, meg szép, hogy ott a két kiegészítő könyv a kis vallási fanatikusokról, csak éppen -szerintem- nincs kellőképpen kidolgozva minden részlet és azért a beavatás érdekes lenne. Bezzeg a Káosz RPG-ben, pl. az Éjlovagok beavatása. Na, ott gyönyörűen le van írva, hogy kiherélik saját magukat, hogy Ordinis (éjszaka istennője, és asszem ez a neve XD) vőlegényének ajánlják magukat, aztán a Fájdalomtestvérük egy serlegben felfogja a kifolyó vért és azt megissza.
Csodálkozol, hogy egy Elanna papnő sincs a közelben? Legfeljebb a fogadós, aki egy vödör jéghideg vízzel felmos a padlóról, majd közli morci pofával, -Moss fel magad után!
Más: Kaja és Pia! A találkozón mindenki azt és annyit hoz magával amit és amennyit enni, inni akar, vagy esetleg a csapattársak beszéljék meg egymás között? Sört nem iszok így legfeljebb Togarnak viszek. Bár piásan nehéz játszani, így lehet csak üdítőt kellene vinni.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
A talira mindenki úgy készül ellátmánnyal ahogy akar. Csapatilag is leszet egyeztetni természetesen. Az biztos, hogy NEM lesz "A KM-et etetni tilos!" tábla.
hm...ha már itt tartunk kijön Pestről kocsival? és esetleg be lehet-e szállni?
ayana: hát a kiherélős rész annyira nem lol sztem xD főleg ha maguknak csinálják és még utána meg is isszák a vért?érdekes fazonok már csak az a kérdés,hogy hogy nem halt még ki a vallás xD
Quator: olyan tábla nem lesz,de amelyik km-t elhalmoznak kajával és esetleg az acsapat nyerne rájuk lehet fogni,hogy csalás és nyilvános megkövezésen lehet részt venni
persze mindenki játszani megy csak sosem árt ha nyer is vmit xD sztem ez alapvető emberi viselkedési forma mármint a verseny szellem vagy tán tévednék?
Togar barátom a piától csak tapasztalatot és másnaposságot nyerhetsz ( a tapasztalat peg az ucsó helyé lessz)
Nem akarom rontani a hangulatot de mintha lett volna olyanról szó hogy a találkozón NEM lehetne piát vinni.
Nélkülem hitvitáztok? Mellesleg elárulnám hogy legszebb szimbólumaik az arelitáknak van! Ez nem elfogultság.Ez tény Amúgy mé lenne az gond hogy egy évig kell az istennő oltárán lennie a szimbólumnak??? Jó hát a szegcsontos téme az télleg vicces. De pl egy arelita felszentelése előtt odamegy az oltárhoz megnézi mi a kinálat: Egy gyémánt berakással csak kissé még véres mert az előző viselője csunya halált halt. A másik aranyból készült de ebben semmi pláne nics. Viszont ott a harmadik ami a solyomholdat ábrázolja na az naon szép. Igen igen az ott két smaragd... És így tovább. Mellesleg Gilronnak nem egy kalapács a szent szimbóluma???
Niobe
Nem is kellenek az Ellana papnők ha te betoppansz A fogadós meg nem fog kimosni mert még nem ittam eleget. Mi hogy már nem tegnap van? Hoppá. Togar tényleg erős ez a pálesz. De mintha említetted volna hogy van még egy szekérrel . Tudod ma sem lessz semmi jó hepaj kilátásban szal ihatunk tovább.
Boldog szülinapot Sess!
edit: sztem összekevertem Niobe-t és Yvett-et XD
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2008.01.05. 17:48-kor.
sosem tudtam elképzelni az arelita szimbolumokat oké, solyóm hold csőr meg sziv ez eddig vili,de hogy is néznek ki? gondolom nem egy solyomnak a kül. testrészeit ábrázolva vagy tévedek?
Na igen a szimbólumok azok nem lettek leirva. Ezért én kreatívkodtam és utánnajártam. A Tizedik címmű regényben az Arel papnak a szimbóluma egy kerek lap volt aminek a közepén volt egy smaragd a szélén meg Arelita jelképek. Na ez sztem a sólyomszív. A sólyom karom a legegyszerűbb az valoban 1 vagy 3 karomszerűen görbülő jelvény. A solyómhold peg (de ez már télleg csak saját) egy karika aminek az alsó harmad/negyede vastagabb és a növekvő holdra hajaz. De amúgy Arelita olyan jelképet válsazt amit nem szégyel. Hallotam már olyat is hogy tetko volt a jelvénye (ez amúgy Noirnál megszokott)
Lehet máris sokat ittam! Niobe-t ugyanis az előző reagomnak először Yvettnak címmeztem. De most hogy józanodok kezd fájni a fejem. Bár tok rá egy gyógyírt ... Trogar hova lettél a hordóval? (Ha nem akarsz másnapos lenni maradj mindig részeg!!!-Ha már az Arelitáknál járunk itt egy irányelv... )
Megjöttem csak kicsit messze volt megtöltöttem ihatunk tovább Piát nem viszünk max alkoholmenteset. Attól függ ki melyik irányzatot követi Arel egyházában olyan a szimbóluma, legalábbis azthiszem
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató