Na én is felteszem a kész karit valahára...kérek értékelést...
A csapatnevet majd tényleg döntsük már el...
Jah és az arelitának legyen vadojárása
Am az előtöri:
Ardon a dalnok, nőcsábász, és hivatalos hódító, egy szép nyári estén egyik hölgyismerősétől meghívást kapott a Wereber nemesi család fényűző estéjére Erenben. Feladata nem volt egyéb, mint a hölgy kísérőjeként "páváskodni" a bálon. Az est szépen, szokásosan el is telt. Azonban a díszes armada közepette egy kirívó egyén is megjelent. Mint utóbb kiderült, Gilron felkentje volt az, ki egy csodálatos ajándékot, egy zenélő dobozt készített és hozott el magával a Wereber család nagyasszonyának, aki rajongott az ilyen fajta "csecse-becséért". Ardont annyira lenyűgözte az alak, hogy nem bírta ki, s miután a kütyü átadása megtörtént, dicsérő szavak kíséretében beszélgetésbe elegyedett a jövevénnyel. Az est után felajánlotta, hogy elkíséri egy jobb nevű fogadóba, amit az atya el is fogadott. Út közben megtudta a férfiról, hogy egyenlőre, miután elhagyta az illető Kahre-t, nincs mit tennie. Az éjszaka elteltével ismét összefutottak a fogadó vendéglőjében. Megint csak beszédbe elegyedtek, s a dalnok megtudta, hogy a férfi igen jártas mindenféle mechanikus ismeretekben, illetve azt is, hogy még pár napot biztos eltölt a Forgó Kakas nevezetű fogadóban, ahonnan még nem tudja merre tartson tovább. Ezzel el is váltak útjaik, de a következő nap estéjén, az egyik kedvenc száma után két fura alak kereste meg. Kedvező ajánlatot tettek szolgálataiért, így nem habozott beleegyezni. Miután megbeszélték a részleteket, eszébe ötlött a Gilron pap, és annak ötletes megoldásai. Felkeresték, s a férfi mivel pénz szűkében volt, illetve a szerencsétlen, rabságban sínylő lányok végett csatlakozott.
Pyarron szerinti 3688-as esztendőben hozta úgy sorsa, hogy Shelan Ilmor, a kandúr, az ereni titkosszolgálat szolgálatába állt. Egyik első megbízása nem épp testhez álló volt. Sajnos muszály volt elvállalnia, mert régi klánjának törlesztenie kellett adósságát. Védenie és követnie kellett az egyik átpártolt toroni család sarját. A legkönnyebben ez úgy ment, hogy összebarátkozott vele. Így barátként mindig a közelében tudott maradni feltűnés nélkül, és ha valaki megpróbált ártani neki, könnyebben meg tudta védeni. Az évek folyamán mondhatni a legjobb barátokká váltak. Már szinte nem is megbízásnak tekinti az ügyet. Kalandozó társakká váltak, annyi féle kalamajkában vettek részt együtt. Az ereni titkosszolgálat is felfigyelt erre, de ami jobban érdekelte őket az a kiváló együttműködési készségük, nomeg a veszélyes helyzetek, amikből kivágták magukat. 3690 elején ennek következtében jutottak az ereniek arra az elhatározásra, hogy jobb, ha ők mondják meg, hogy milyen feladatokat végezzenek, különben még komolyabb galibába is kerülhetne az ifjú utód. Az embervadásznak nem volt ellenére, hogy komolyabb ügyekkel is megbízza a titkosszolgálat. (zaftos ügyek, támogatók…) Egy egyszerű túszmentő akció volt a belépési feltételük. Az akció azonban korán sem úgy alakult, ahogy azt az ereniek tervezték. A túszokat mint utóbb kiderült Tharr szolgái hurcolták délnek, Toronba. Mire ez a tudomásukra jutott már késő volt, mert a duó utánuk indult, és megszakadt a kapcsolat velük. A nehézségek idővel a 2 vándorban is tudatosultak, és az is, hogy segítségre lesz szükségük, ha sikeresek akarnak lenni. Az egyik fogadóban találkoztak egy ritka ügyes dalnokkal, aki munka és pénz nélkül tengődött. Ideális segítségnek ígérkezett, mivel a toroniak között több nő is volt, és úgy látszott, hogy ez az ifjonc kiváló a nők meghódításában. Ráadásul kiderült, hogy még egy társa is van, aki nemcsak pap, hanem kiválóan ért a mechanikus szerkezetekhez is (csapdák…). Hosszú üldözés után nehezen, de sikerült elfogni a toroniakat, melyben olyannyira nagy szerepe volt a két újoncnak, hogy a vadász és a boszorkánymester felkérte őket, hogy segítsenek az északi szövetségnek pár apró ügy elintézésében, és busás hasznot kaphatnak. A bárdnak és a papnak nem volt ellenére a dolog így Erenbe már négyen tértek vissza (nomeg a túszok). A titkosszolgálatot meggyőzték a látottak, és időről időre megbízzák őket olyan ügyekkel, melyek nagypolitikai szempontból kényesek, így az ereniek nem szívesen végeznék el. És habár a dalnok és a pap nem tudják, hogy kiknek is dolgozik a csapat pontosan, abban bizonyosak, hogy a jó ügyet szolgálják, tehát a szövetség oldalán állnak. Pár nappal az ominózus küldetés után egy éjszakai kocsmázás alkalmával hozta őket össze a sors az arelitával, aki azóta is velük van. Történt ugyanis, hogy Arel felkentje, habár igen jól „bűvöli” a lapokat, mégis lebukott, miután megkopasztotta a bárdot. Kisebb pofozkodás alakult köztük, ahol az arelita igen jól állta a sarat. A dalnok természetéhez híven a végén (2 tucat kupa bor után) összebarátkozott a csalóval. Pár napra rá a boszmester új küldetés hírével érkezett, ahol szüksége volt a négyesnek a harcias Arel pap vadonismeretére is. A férfi velük tartott, hisz egyéb dolga nem akadt, s ő is pénz szűkében volt. Azóta az ötös együtt járja Ynev északi földjeit. A két ereni kém (a vadász és a boszmester) azóta már számtalan sötét, és kevésbé sötét megbízásba vonta be az ötöst, ami hol közelebb, Erenben, hol távolabb, Tiadlan földjére vetette a csapatot. A jutalmat mindig azonos arányban, testvériesen osztják szét. Röviddel a kaland után az is kiviláglott, hogy ha nem akarnak nagyon feltűnőek lenni, akkor szükség lesz álcára. Mivel a bárd és a vadász valamelyest konyított a színészethez, a boszorkánymester a trükkös főzetekhez, a pap pedig a vajákos tevékenységhez és a fura, mulatságos szerkezetekhez, így magától jött az ötlet, hogy mutatványos társulatot alakítsanak. Ehhez még jól is jöttek a bárd előadó készségei, és idővel közkedvelté vált a köznép köreiben. Jelenleg több mint 3 éve űzik ezt a kettős életet. A legutóbbi küldetésükről hazatérve elhatározták, hogy egy kicsit kikapcsolódnak, és a "szabadságukat" Masgar városában töltik el néhány fehérnép és a jó borok társaságában.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."
"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"
na oksa akkor csak ichigora kell várni...nekem is megvan minden várjuk meg siffadot meg ichigot és küldjük el a karikat mondjuk nekem 1 kört biztosan egyeztetnem kéne a kmekkel....mondjuk sztem csak quator,de mind1
a verseny kiirás topicban van 1 cim oda kell küldeni,de azt hallottam,hogy mintha vmi oylasmit csiripeltek volna,hogy csak akkor lehet ha mindenki nevezett...nem tom befizetéttek a a casht? mert anélkül lehet nem is lenee érdemes...
hm...kiküldte el km-knek a karaktert? Csak mert nem értem,hogy Yvettre mért jött rá megint az 5 perc,amikor a legutóbbi nibur által felvázolt előtörténet MINDEN részét tartalmazza,amit kértek és nem is több annál az oldalnál azt hiszem...Akkor most vagy vki elcseszte,vagy már megint kötekednek...és jellemzően ha nincs igazuk b**** bocsánatot kérni mikor leorditják az ember fejét...NC
Csak szólok, hogy Nibur küldte el a karakterét és 9-es betűmérettel variálgatott, ahelyett, hogy megtartvaa formátumot normális hosszúságúra rövidítette volna.
Úgyhogy kérdem én Schinter a JK-k miért is nem kérnek bocsánatot, ha igaztalanul vádolják a KM-eket? Arról nem is beszélve, hogy a módosítgatások nagyon mennek, de betartani a szabályokat azt bezzeg nem lehet és természetesen megint a JK-nak áll feljebb.
quator: 1 senki nem mondta,hogy ki küldte el eddig a kariját szal én nem tudom,ezért is kérdeztem rá...
2 mint irtam őúgy tudtam,hogy a nibur féle csapat előtöri nem több annál az oldalnál,de mint most kiderült mégis ezért sry
3 az a 3 pont,amit beirt yvett azokat a részeket tartalmazta az előtöri...
4 csapatomat kérdeztem nem a kmket ,de kösz,hogy besegitettél és szóltál,hogy ki volt az
5 igazságtalanul vádolni?senkit nem vádoltam 1 egyszerű kérdést tettem fel a !!!CSAPATOMNAK!!! és még midnig nem krétek a km-k bocsánatot azért,amiért kellet volna(itt nem rólad szól,úgy hogy ugorhatunk is )