• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Újoncoknak

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 69 / 95 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 95

Re: Újoncoknak

HozzászólásSzerző: Vallini » 2008.01.06. 20:10

Con Larrodan írta:Ha frissen reggeltél ne legyél rest ide írni magadról egy pár sort. :wink:

Üdv!

Én a M.A.G.U.S világában igen újnak számítok nem is nagyon ismerem… A világgal még csak ismerkedem, de a szabályokat sajnos nem tudom... Viszont lelkes vagyok és látom, hogy elég aktív a fórum így szeretnék itt játszani. A szerepjáték nekem nem idegen még a fórumos sem mivel már 10 éve játszom, ha nem több. A Codex amit igazán ismerek, és azt hallottam, hogy az valamennyire hasonlít a M.A.G.U.S.-hoz. A kérdésem annyi lenne, hogy itt is meg lehet ismerni a szabályokat? (Mert olvastam, hogy ez alapján megy). Vagy kell hozzá a könyv?
Vallini

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.01.06. 20:44

Szia!

Üdvözlünk az oldalon, remélem jól fogod érezni magad!
Bár a játékhoz szükséges, hogy legyen könyved, ez ügyben keresd meg valamelyik modit vagy admint privátban, hátha tud segíteni.
Addig is jó olvasgatást, bár most az oldal kicsit punnyad és csak a találkozóval foglalkozik, de vannak helyek amik még várják a lelkes játékosokat.

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Marcus » 2008.01.09. 21:16

Sziasztok!

30 éves múltam, több mint 14 éve foglalkozom szerepjátékkal (a barátnő(k) legnagyobb örömére - bár ezt szerintem minden kapcsolatban élő szerepjátékos ismeri :D ). AD&D-vel kezdtem pályafutásom, de megjelenése után hamar a kezembe került az első kiadású "Nagy Zöld" könyv. Onnantól csapatommal átolvasás után azonnal áttértünk a MAGUS világára. Évekig mást nem is játszottunk, akár heti 2-3 alkalmat is rászántunk, azonban elkezdtünk felnőni (főiskola-egyetem, majd munka, család stb.) és a csapat szétesett. Új csapat után kellett nézni, de ott nem volt annyira népszerű a MAGUS, így megismerkedtem a Star Wars RPG-vel (D6 rendszer, majd D20), melyet Shadowrun és a World of Darkness (Vampire, Mage, Wherewolf) követett. A jó "öreg" MAGUS meg elmaradt. A későbbiek folyamán még néha vissza-vissza tért, de sajnos idővel elkopott, és helyét átvették az újabb rendszerek. Az UT nekem majdnem teljesen kimaradt az életemből (egyszer kipróbáltuk), azonban szerencsére megvan, ma poroltam le a kötetet. :) A teljes szabályrendszert ismét át kell olvasnom, és újra helyet kell találnom neki a sok más rendszer között, valamint feleleveníteni a régi ismereteket. Remélem minél hamarabb sikerül, de addig szerintem "olvasó" státuszba helyezem magam, mielőtt törölnétek. :)

Előtörténetet valamikor a közeljövőben írok (szigorúan csak egy karakternek - egyelőre), és igyekszem jóval rövidebbre fogni az átlagosnál. Láttam, hogy itt erősen meg van határozva a formátumától kezdve a tartalmi tényezőkön át a méretéig minden. Nem ismeretlen előttem a fórumos RPG világa, ezért bátorkodtam mindezt megjegyezni. Örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a közösséghez, és köszönöm, hogy elfogadtátok a regisztrációmat. :)

Üdvözlettel:
Marcus
"Nem az vagy, akinek születtél, hanem akivé magadtól lenni tudsz."
Karakterek: Nichen de Corynian - Erigowi lovag (XIV. Zászlóháború)
Marcus
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 82
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.01.09. 22:27

Légy üdvözölve!

Bármiben kérdésed van, fordulhatsz személyesen moderátokhoz, vagy a Szabályzavar/Taverna topicokhoz.

Navaratna
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Razil » 2008.01.11. 0:26

Sziasztok

19 éves egyetemi halgató vagyok
igazándiból véletlen (szerencsés véletlen :) ) okán találtam a fórumra.
De nagyon megtetszett a lehetőség a M.Á.G.U.S. online fórumos változatának kipróbálására.
Öszintén szolva még nem játszotam fórumon soha, a mágus világát is csak felületesen ismerem,
olvastam a Nagy zöldet meg a Titkos foliánst. :)
De sajnos az Uj tekercsekről itt olvastam elöször...
Ha lesz kicsit több időm(végre vége lesz a vizsgaidőszaknak :? ) megpróbálom ezt is beszerezni és átolvasni. És esetleg ha van még hej számomra és befogatok magatok közé
akor 1 játékos karakter megalkotása is elképzelhető.
Adigis megyek visza tanulni... :shock:
Razil

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.11. 1:11

Üdvözöllek Razil!

Jó tanulás és sikeres vizsgákat kívánok először is!

Aztán ami késik nem múlik - tessék szépen olvasgatni, ismerkedni. Nem nagy kunszt az egész. Az Új Tekercsekben csak a karakteralkotás és a képzettségrendszer másabb mint az ETK-ban.
Ha bármilyen kérdés merül fel bátran tedd fel a megfelelő helyen, biztos lesz mindig valaki, aki készséggel segít!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Urlak Narzugon » 2008.01.16. 14:54

Sziasztok!

Mióta az eszemet tudom játszom a fantasy valamely formáját, de a M.A.G.U.S valamiért ezidáig mindig kimaradt. Azt hiszem itt az ideje a potlásnak.
Egyébként 27 éves vagyok, a dolgos mindennapokban sofőrködök meg egy raktárat vezetek.
Probálom a lemaradásom potolni, de minden segítséget szívesen fogadok.
Azthíszem most ennyi az első megnyilvánulásom, üdv mindenkinek.
Urlak Narzugon

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.17. 14:35

Szia!

Légy üdvözölve köreinkben!

Tanulni sosem késő :wink:

Bárminemű kérdés merülne fel nyugodtan tedd fel őket, biztos lesz aki kimerítő választ ad rájuk akár a megfelelő topikokban, akár pm-ben.

Jó olvasgatást, ismerkedést a rendszerrel, az oldallal!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kahir » 2008.01.24. 20:37

Üdvözletem mindenkinek!

Jómagam 22 éves vagyok és még tanuló( sajna már nem sokáig :( ). A magus-t 7 éve ismerem, e hét év alatt megismerkedtem más szerepjátékokkal is ( Shadow Run, Vampire, DnD), valamint más területeken is szerelmesévé váltam, könyvekben, PC játékokban. Legszívesebben játékos vagyok, de gyakran kellet mesélnem is, igy a KM szerepe sem áll tölem távol. Kedvenc karaktereim a sötétben bujkáló fejvadász, a gőgös lovag, a békés harcművész ( :D , talán elsőre hülyén hangzik, de aki ismeri a shaolin életfelfogást, tudja miről beszélek 8) ).
Erre az oldalra véletlenül találtam, viszont nagyon megörültem neki :) , éppenséggel most kezdtünk újra játszani és anyagot gyüjtöttem egy új kalandhoz, e kutatás közben leltem rátok.
Nekem tetszik az ötlet, hogy online és szerepjátékra kihegyezve lehet játszani. Bánatom csak annyi, hogy UT szerint sose játszottam, viszont a könyv megvan, igy csak idő kell mire tudok egy JK készíteni.

Legviccesebb élmény a játékban:
Elég annyit tudnotok, hogy én voltam a KM, volt egy uwel lovag(gazdája szerepjáték tudását még nem ismertem, de gyakorlotnak vallotta magát), két harcos (egyikük első kalandos).

KM(a lovagnak): Belépsz a fogadóba... a második asztalnál két fegyverforgató ül...mit teszel?
Lovag: Oda lépek a két harcos asztalához és azt mondom nekik: <majd fennhangon fojtatta>
- Szervúúsztok kalandozóók, mi a küldetésetek?
Erre a srác aki életében 1ször játszot a társának:
- Te Aldren, ez a pojáca mit akar tőlünk?
:D én már az első mondatnál lefordultam a székről...

Ennyit rólam, remélem minél előbb játszhatok az oldal keretein belül is, addig is mindenkinek sikeres játékot;
Kahir
Kahir

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kaspar Otlokir » 2008.01.24. 20:42

Szia!

Üdv az oldalon.

Örölünk az új játékosoknak, remélem találsz magadnak megfelelö alternatívát az Új tekercsekben is .

Tanulmányozd az oldalon alkalmazott szabálymódosításokat, és kérdezz nyugodtan.

Kaspar
"A vágynál veszélyesebb dolog alig van nagyuram. Vigyázz nem tudhatod méreg vagy szeretet bújik egy kéz simításában."
Kaspar Otlokir
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 653
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Odera Zation » 2008.01.25. 19:13

Sziasztok

14 éves vagyok ez nekem még új, még nem játszottam M.A.G.U.S-sal.
De a szabályokat nagyábból tudom, mert a tesóm játszik és elmondja, hogy mit hogy kell csinálni.
Szerepjátékkal 4-5 éve játszom és gondoltam már én is kipróbálom.
Hát ennyi lenne :D
Odera Zation

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.01.25. 20:07

Üdvözöllek az oldalon Odera Zation!

Lehet így már te lettél az oldal legfiatalabb tagja? :)

Olvasgasd a szabályokat, mind ami a fórum használatára vonatkozik, s mind a játékra vonatkozókat. Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel őket a megfelelő helyen, mindig lesz aki válaszol.

Jó szórakozást, kikapcsolódást kívánok!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Debemur Notrinoss » 2008.01.30. 22:06

Sziasztok!

Nagyon megtetszett ez az oldal, mert már régóta játszok szerepjátékokkal. 20 éves vagyok Szegeden élek és tanulok. Még igazából nem találom a helyem, mert ez az első fórumos oldal ahová beregisztráltam. Bízok benne, hogy gyorsan belejövök, mert nagyon szeretem a M.A.G.U.S.-t csak mostanában már egyre kevesebbet tudunk összeülni.
Ráleltem erre az oldalra és úgy érzem így több időt tölthetek el ebben a világban.

Üdvözlök mindenkit aki elolvasta és azt is aki nem!
Debemur Notrinoss

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.30. 23:01

Üdvözöllek!

Remélem jól érzed majd magad az oldalon. Olvasgass, nézelődj nyugodtan. Ha kérdésed merülne fel nyugodtan tedd fel a megfelelő topicban bizton számíthatsz a tagok válaszára.

Jó szórakozást és remélhetőleg jó játékot is hamarosan!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Varius di Silgre » 2008.02.01. 19:16

Sziasztok!

30 éves vagyok, a M.A.G.U.S.-al a kezdetek óta (értsd: kb 10 éve) játszom, kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Kipróbáltam az öszes Magyarul megjelent szerepjátékot, de a M.A.G.U.S-nál nem találtam jobbat. Jelenleg a munkám mellett aránylag sok időt töltök a neten. Legfőképp a WoW karaktereimet tápogatom (több-kevesebb sikerrel), valamint egy hasonló szerepjátékos oldalon is játszom és adminkodom.
Varius di Silgre

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
1411 hozzászólás • Oldal: 69 / 95 • 1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 95

Vissza: Csevegõ