Pezsdülni pezsdült az oldal.
Most jobb?
Kaspar
Moderátor: Admin
Sylinas írta:Pezseg ám az élet, a harc a természetes kirostálódás része, valaki kifog most, csak éppen én attól nem szűnök meg, hogy ti tehetlenségbe hajszolva magatokat a végén bannoltok engem. Ezen az oldalon egy kis zárt közösség van. Az én nevem lassan fél keletmagyarország nagyobb szerepjátékos közösségei ismerik, valamint ez méginkább igaz a haditorna csapatokra is. Amiben jó vagyok, abban már szereztem elismerét, nem nektek kell bizonyítanom.
Sylinas írta:Például időrendben visszafelé haladva orwen magyarázkodásán tökjót derültem, és ezt most nem rosszindulatból mondom, egyszerűen mert nem hittem volna hogy pont ilyen megnyílvánulást vált ki a veszekedés valakiből.
Airun Al Marem írta:Egyet kell értsek Niburral, Darton most a humoros oldaláról mutatkozott meg.
Nos büszke lehetsz magadra, bár szerintem inkább hirhedt vagy mint sem híres. És tény ha bizonygatnod kell, hogy ki vagy és ez nem érződik egyből, akkor csak sajnálni tudlak. Drága HAdtörténész úr.
A többiről nem tudok véleményt nyílvánítani, mert egyes kránie lf mániákusok irásait olvasva elkapott a röhögő görcs.
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó