Sok comment amit itt olvastam egyszerűen undorító volt, sokkal rosszabb, mint amit Sylinas írt. A gúnyolódás, vérpistikézés szerintem jogtalan, sértő és megalázó, baromira nincs szüksége senkinek ilyenre. Sylinas számomra bizonyítottan kiváló szerepjátékos, messze jobb, mint egyesek akik itt hőbörögtek, és szintúgy volt szerencsém velük játszani. Én ugyan nem fitogtatnám "tudásomat", de ez magánügy, önmagában senkit nem sértett meg vele.
Persze, persze, megint én állok ki a közellenség mellett, mehetek vele együtt a francba ugye? Egy szóval sem mondtam hogy a vita játéktechnikai részében egyetértek vele, ezzel nem is fogok most foglalkozni (mindkét oldalnak igaza van részben egyébként, akkor is ha valszeg semelyik sem hajlandó elfogadni ezt). De ez a nyilvános megkövezés baromira gusztustalan volt, főleg olyanoktól akiknek elvben semmi köze az egészhez, csak meg akarták mondani a frankót. Ilyenkor a moderátorok miért nem törlik ezt az egész sallangot?
Orwen volt talán az egyetlen, aki nem viselkedett részrehajló, primitív módon, hanem kulturáltan tálalta mindenki elé véleményét. Végre valaki, aki nem törődik az újból feltámadt undok lincspolitikával. Gratula bro, egy sör rendel! Ha megcsinálom végül azt a fránya oldalt, örömmel várom segítségedet!

SZVSZ. Chris, az ügyeletes köcsög.