• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Thor

A beérkező karakterek egyedi bírálata

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Thor

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.01.28. 11:06

Az előtörténetet elolvastam és elfogadtam, bár nekem felemás érzéseim voltak a boszorkánymester és az apjai között kialakult mély apa-fia kapcsolatról de a verseny szempontjából nincs jelentősége, így jó játékot kívánok. :)
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

Re: Thor

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.01.29. 19:49

Játékos: Thor

Csapat: III. Csapat
Karakter neve: Ramirez Gorra
Karakter kasztja: Boszorkánymester

Előtörténet részemről rendben.

Csapatelőtöri jó.

Kinézetnél szerepel a mérgezett ramiera hordása. Nos a méreg hamar beszárad, ha csak úgy ott hagyják a pengén és onnantól kezdve nem sok haszna.

Stat:

375 KAP.

HM-elosztás nincs feltüntetve. Bogarászsás alapján 1-1-1-1. Egyébként első szintre nicns elosztva a HM.

A felszerelés után megmaradó pénz számításaim szerint: 14a 8e 77r

A hangzatos, de túl általános nevű kencéket, márgeket, porokat, csodaszereket részletesen leírva kérem, hogy mi micsoda névileg és mit is kéne tudnia.

A Kp-kba nincs beleszámolva a megfelelő tulajdonságok tíz feletti része. Elköltve viszont elvan az összes kp, így az Akt Kp az 0.

szimbólummágia KAP-ból nem engedélyezett. Ld. kiírás.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.01.29. 20:03

Sziasztok!

Bocs, de ez a karakterlap nem érkezett meg hozzám, vagy elkeveredett. :?
Valószínűbb az utóbbi.
El tudná valaki küldeni a címemre?

Sess
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.03.09. 18:39

Hello mindenkinek!

Örülök, hogy sikerült átnézni a karakterlapot, és hogy elfogadtátok az előtörténetet.

Az első dolog az a mérgezett tőr. Én nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, ha nem lehet sokáig rajta a méreg akkor nem mérgezett a tőr, mert nincs értelme.

Ami HM-et kihagytam az első szinten, pótoltam.

A pénzt kiszámoltam, de mikor a második eredmény is más lett úgy döntöttem, hogy jól számoltál. Mindig vagy kihagytam valamit, vagy hozzá tettem. És úgy váltottam fel: 13 arany, 18 ezüst, 77 réz.

Italok:

Fájdalomcsillapító ital 6. szintű. 1 db üvgcsében. Nem tudom mennyi fp-t ad vissza. A kínméreg 18 fp-t okoz.

Fojtogató füst 6. szintű 4 db üvegcsében. A földhöz kell vágni, és pár másodperc alatt sűrű szürkés füst gomolyag jön létre. Belégzése köhögést eredményez, és látni szinte nem is lehet benne, ráadásul még a szemet is csípi. Menekülésre használja a karakter. A köhögés ellen egészségpróbát lehet dobni.

Igazság szérum ital 6. szintű 2 db üvegcsében. Ez ellen nem tudom milyen mentő dobást kell dobni (egészség próba ). Megissza az illető, majd bódult hatás lesz úrrá rajta, és csökken az akaratereje.

Kínméreg ital 6. szintű 1 db üvegcsében, és hozzá 1 db ellenszérum üvegcsében. A méreg az emésztő rendszerre fejti ki a hatását. 18 fp fájdalmat okoz. Hasfájás, görcsök stb.

Egyéb:

Vérzéscsillapító kenőcs 6. szintű 5 adag bőr zacskóba téve. Csökkenti a vérzést, és egy kicsi fertőtlenítő hatása is van.

Fény folyadék 6. szintű 3 db üvegcsében. A parafa dugóba egy kicsiny henger van belenyomva, mely ha a folyadékkal érintkezik reakcióba lépnek egymással, minek a hatása fáklya fényével egyenlő nagyságú fehéres fény. Nem tudom meddig világít, talán egy órát. A kis henger nincs teljesen benyomva. Közepes erősségű erővel megnyomva, át lehet szakítani a parafa megmaradt falát.

Kínfegyver méreg 6. szintű 1 adag a fegyveren. 18 fp égő fájdalmat okoz. Ez csak akkor van ha nem kell hetente cserélnem, mert akkor nincs a fegyveremen.

A Kp-pontokat átnéztem és tényleg 0 Kp-m van. Feltüntettem a tulajdonságból származó Kp pontokat is.

A szimbólum mágiát úgy oldottam meg, hogy az írás/olvasás képzettséget levittem 4-ről 3-ra. Így visszakaptam 9 Kp-t. A szimbólum mágia 2. szinten 4 Kp. Maradtam ennyinél, mert az Ókyr is csak 2-es. Így maradt 5 Kp-m, és a szimbólum mágiából 3 KAP-m. Egy kérdésem lenne, a villámmágia az elemi mágia közé tartozik? Mert, ha igen, akkor azt fölöslegesen vettem fel pluszba és abból is visszajönne 3 KAP. Ha így van, akkor a 6 KAP-ot valószínű tulajdonság növelésre fogom használni, a maradék 5 Kp-t nyelvek tanulására.

Köszi a segítséget. :) :) :)

Thor.

A karaktert átírtam a fent írtak szerint!
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

Téma lezárva
4 hozzászólás • Oldal: 1 / 1

Vissza: I. OM verseny - Karakterek bírálata