Moderátor: Admin

Joe Lyon írta:Ne félj a pszichiátria jó hely! Nyugi tabletta, védőrács, stb... Ingyen kaja, ágy, szállás!
 Nem, én nem voltam zárt osztályon, de egy rokonom igen - gyógyszerelvonóra akart befeküdni, önként és dalolva -, akit meglátogattam, és hát az még a szánalmasnál is szánalmasabb, ami ott folyik. Pl. az éjszaka közepén bevittek a rendőrök egy megbilincselt pasit, és lefektették pont a rokonom melletti ágyra. De ott már nem volt rajta bilincs és rendőr se maradt ott vele. Másnap úgy döntött a rokonom, hogy inkább hazamegy és szedi tovább a gyógyszereit.
 Nem, én nem voltam zárt osztályon, de egy rokonom igen - gyógyszerelvonóra akart befeküdni, önként és dalolva -, akit meglátogattam, és hát az még a szánalmasnál is szánalmasabb, ami ott folyik. Pl. az éjszaka közepén bevittek a rendőrök egy megbilincselt pasit, és lefektették pont a rokonom melletti ágyra. De ott már nem volt rajta bilincs és rendőr se maradt ott vele. Másnap úgy döntött a rokonom, hogy inkább hazamegy és szedi tovább a gyógyszereit. )
)

A bm szelet kavart én meg nyomtom a krákennek szenttüzet meg kémlelegettem a sólymommal a mögötte jövő előholtas hajót.
  A bm szelet kavart én meg nyomtom a krákennek szenttüzet meg kémlelegettem a sólymommal a mögötte jövő előholtas hajót.  

De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése
 De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése 

Bár nem akkora, mint a filmekben, de ki tudja, mik rejtőznek az óceánok mélyén.
 Bár nem akkora, mint a filmekben, de ki tudja, mik rejtőznek az óceánok mélyén.

Ayana írta:Lorin:
Már tudom melyik rész az!De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó