Kellett már egy új ellen a goauldok helyett, mert addigra elcsépelt lett az egyiptomi mitológiai szereplőkkel zsúfolt bagázs.
 Kellett már egy új ellen a goauldok helyett, mert addigra elcsépelt lett az egyiptomi mitológiai szereplőkkel zsúfolt bagázs.Moderátor: Admin
 Kellett már egy új ellen a goauldok helyett, mert addigra elcsépelt lett az egyiptomi mitológiai szereplőkkel zsúfolt bagázs.

Most pl Carter lett aktív szereplője az Atlentisznak.
 Most pl Carter lett aktív szereplője az Atlentisznak.

Gregorius írta:Ayana írta:Lorin:
Már tudom melyik rész az!De mivel egy évadban 22 rész van kb. és 10 évad van, ezért a címekről nem nagyon ugrik be a rész történése
Ez a 8. évad 6. része, a címe Avatar.
Egy idegen virtuális valóságot generáló széket tesztelnek kiképzés céljából. Az a gond, hogy a harci játék csak akkor fejeződik be, ha győznek. Állandóan változnak a feltételek és állandóan meghalnak. Néhány tucat újrakezdés után feladják és elkezdenek szórakozni. Na onnantól jönnek a poénok...

Navaratna írta::D Ma néztem meg a magyar rajongói oldalt, pár képet lementettem róla. Sajna ez nem fogja pótolni az események tényleges megnézését, de amikor az Antlantisból azt az emberekhez csapódott kreol nőt nagy hassal láttam, elgondolkoztam, ki ejthette teherbe...Meg néha mért látom azt az ikszedik szériában, hogy egy lidérc ott melózik velük együtt a gépeken
 és láthatjuk a halott Dr. Weirt is mint replikátort
 és láthatjuk a halott Dr. Weirt is mint replikátort

Miket nem tudtam meg! Ichigo, mivel te nézed a sorozatot, priviben írhatnál nekem többet ezekről a lidércekről. Azt tudom, hogy az emberek nekik a kajabázis, meg láttam anno filmen, meg ma képeken, hogyan is néznek ki, de a fajukról többet nem sikerült megtudnom. Jó pár Wraith női (2-3) szereplőt is mutattak a fotók, akik kilétéről lila gőzöm sincs
 Miket nem tudtam meg! Ichigo, mivel te nézed a sorozatot, priviben írhatnál nekem többet ezekről a lidércekről. Azt tudom, hogy az emberek nekik a kajabázis, meg láttam anno filmen, meg ma képeken, hogyan is néznek ki, de a fajukról többet nem sikerült megtudnom. Jó pár Wraith női (2-3) szereplőt is mutattak a fotók, akik kilétéről lila gőzöm sincs 

megváltozott az Igric jelszó!
 megváltozott az Igric jelszó! minden héten van, ami borzolja  a kedélyeket, előjegyzést felveszek, csak hogy beütemezzem magamnak, kire/mire kell készülnöm
 minden héten van, ami borzolja  a kedélyeket, előjegyzést felveszek, csak hogy beütemezzem magamnak, kire/mire kell készülnöm 
 Gianagból nem lesz semmi, nagyot vállalt az, aki belefogott
 Gianagból nem lesz semmi, nagyot vállalt az, aki belefogott lezárult a határidő, és úgy néz ki, van, aki előtörivel adós maradt!
 lezárult a határidő, és úgy néz ki, van, aki előtörivel adós maradt!

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó