De pl gyümölcs aszalásra jó

Herold
Moderátor: Admin
Kaspar Otlokir írta:Castor és úgy azok is akik szerint **** elfogadható volt Ralog karija.
Soha ebben az életben nem fogja senki megetetni velem hogy egy bárd csak úgy nesze mert jó fej vagyok ez egy láthatatlanság, de nem baj ne foglalkozz azzal mi is a bárdság csak tessék mert ez jól jön ha épp betörsz valahova, megtanítja akármelyik csóri tolvajnak a bárdmágiát...
Ez nem műxik bömösnél, nem műxik tűzvarinál , sem boszinál, de a bárdnál azért így megy?
Quator írta hogy a Rúnák valamelyikében le van írva hogy a bárdok egymástól lesik el a varázslatokat és nem "tanítják" egymásnak. Kérdem Én, ha lesi a tolvaj amit csinál a bárd, de (mivel **** nem a bárdság a lényeg hanem a mágia) hogy fogja megszólaltatni az Összhangzatot(itt most nem Ralog karijáról beszélek, neki nem volt zenéje). Leül és Ö is frankón zenél aztán hopsza nézd má manapont? Mert anélkül aztán hiába bohóckodik, nem fog varázsolni semmit. Ez meg hatványozottan igaz a kocsmaasztalnál részegen mókoló bárdra.
A tolvaj és a bárd hasonló kaszt.
Mondjon nekem vki/bárki két dolgot azon kívül hogy a mindketten mások kárára gazdagodnak meg ami a két kaszt életvitelében közös. Gondolok itt pl a tolvaj klánban él vagy legalábbis egy jól meghatározható területen mivel a helyismeretéböl gazdálkodik, a bárd meg világcsavargó.
Ha nem lessz rá igény Én nem ragaszkodok az elötörténet bírálatához, csinálja a HM.
Kérhetnék bizalmatlansági indítványt is magam ellen, de azon már túlvagyunk.
Köszönöm a figyelmet.
Kaspar
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó