Valamiféle átok csücsülhet rajtam, mert elöször a meló miatt nem volt időm. Tegnap meg... huu na ez szép történet.
Elvileg úgyvolt, hogy parabola antenával kaptunk netet, ami egy barátunk házáról jött hozzánk, na de a barátunkra rászált az APEH, és behajtókat küldtek oda, akik járulék fizetésképp leszerelték többek közt a parabola antennát, így tegnap óta otthon nem is álmodhatok netről. Úgyhogy még ma a suliból tudok reggelni aztán majd csak hétfőn várható a visszatérés.
Valaki nem tudja, hogy lehet beállítani, hogy alapértelmezett képmegjelenítőnek ne az ACDSee-t használja fel a gépem, hanem ammi eddig volt, azaz a M.Office Picture Managert? Egyik napról a másikra fogta magát és a megkérdezésem nélkül a gép átállt az ACD-re amit én nem szeretek, és a régi, megszokott képnézőmet használnám továbbra is. Próbáltam társítással megoldani, a dolgot, nem jött be, csak arra az időre, amíg a kérdéses képet nézetm, lecsukva cseszett megtartani alapértelmezettnek. Mit kéne beállítanom és hol? Hogy tehetném elsőrendővé az egyiket, lefokozva a másikat?