Na, nagyvégre sikerült megtudni a fontosabb dolgokat a helyszínnel, a HEMO-val kapcsolatosan!
Az eddig is egyértelmű volt, hogy március 22-én tudnak minket fogadni. Azonban a pontos teremdíj nem volt letisztázva.
Tegnap felhívtak, s az előzetes egyeztetéseknek megfelelően, nekünk még tavaji áron fogják kiadani a termet, ami 1000 Ft/ órát jelent.
Más hír is van: Szerencsére sikerült azt is kieszközölni, hogy ne a kisebb, hanem a nagyobb termet kapjuk meg. Ez egy kb. 200-220 nm-es úgynevezett "színháztermet" jelent. Na, itt biztos elfogunk férni, úgy hogy ne ülljenek túl közel egymáshoz a csapatok, nehogy véletlenül egymást "zavarjuk" a modul közben.
Csapatonként 4-4 asztalt kértem, s legalább negyven széket, valamint még plusz 5 asztalt, hátha mégis kevés lenne a 4-4. A HEMO-s azt ígérte, hogy össze lesz készítve minden, de azért úgy beszéltük, hogy én menni fogok reggel 8-ra a verseny napján, és segítek berendezni a termet, hogy 10-kor már kezdeni tudjunk.
Na, hírtelen ennyi az önjelölt hírmondó "jelentése"!
Üdvözlettel: Joe
ui: Aki a közelben lakik, vagy hamarabb beér Szolnokra, s van kedve segíteni berendezni a termet, azt szívélyesen várjuk! Ja, azonban vendégfogadó aperitívvel nem fogok tudni szolgálni, maximum egy baráti kézfogással.
Akkor nem ártana lassan véglegesíteni mi mikor is indulunk. Nekem nem sürgős csak mostanába ritkán látom errefelé Niobe-t és Sess-t is.
Trogar Sztem ne hangoztasd a sörivást merrt leharapjáka fejed! Akkor pedig az a kellemetlen helyzet áll elő hogy nem fogsz tudni se játszani (ha csak nem értessz a jeébeszédhez 5. fok-on) és nem fogod tudni meginni az oly agyakran emlegetett italt.
Tévedés, minden nap fennt vagyok az OM-en, csak a zárt kalandon és a városállamokon kívül nemigen írok sehová. Nincs mihez hozzászólnom.
Mostanában sajnos sokan elfoglaltak, fáradtak vagy egyéb gondjuk-bajuk van és így nem olyan zajos az élet errefelé.
De majd ha elkezdik küldözgetni a hibákat a karaktereknek. Lesz miről olvasni.
Beszélgettem az indulás időpontjáról Thorral, és szerintem kb 2 órát nem ártana szánni az útra. Elég gázos a 4-es, inkább lassabban, de óvatosabban menjünk, nem akarok bajt az úton.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Csatlakozom Niobéhoz. Én szerintem az egyik legtöbbet OM-n lévő vagyok, de tényleg nincs mire írni. Szerintem a reggel 7-es indulás lenne a legjobb, akkor még el is tévedhetünk kicsit...
S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Nos, azt, hogy a versenynapon ki segít majd ott a szervezésben, pakolásban én Joera bíznám, aki ebben neki segíteni akar, osszák meg egymással a telefonszámokatz és hajrá.
Elméletileg az lenne a jó, ha 10.00.-tól a csapatok már el tudnák kezdeni a játékot magát.
Azonban ismerve a vonat-busz és egyéb közlekedési viszonyokat, én úgy számítom, jó ha a társaság teljes létszámban 10.00.-ra összeverődik a HEMO-ban.
Aki esetleg már 8.00.-tól jelen van a szervezők közűl, javaslom mindenképpen jegyezze, hogy kik érkeztek már be. Azaz anniyan legyünk ott, amennyit Joe feltűntetett a "regisztrációs listán".
Javaslom otthon mindenjki szerezzen be egy műanyagkitűzőt és bigyessze rá a Nicknevét, mert így tudnánk ki kicsoda.
Jó páran már találkoztunk egymással, de a kitűzősdi nem hülye ötlet. Csak a teremben kell visleni, ha kimentek azért nem várjuk el senkitől, hogy mit tudom én "Navaratna" címkével a mellén vakítson a HEMO-ban; de benn, a teremben nem lenne rossz tudni, hogy "az a szemüveges gyerek az Árpi mellett ki?"
Ami a kezdést illeti, ha 10.00.-ra mindenki be tud vergődni a játék színhelyére az már jó, mert szétdobni 5 asztalt székekkel nem kunszt. A szervezők mondanak egy 10 másodperces nyitóbeszédet, a csapatok kihúzzák egy kalapból hogy kin lesz a KM.-jük, aztán hajrá lehet játszani.
Természetesen csak akkor kezdünk, ha teljes létszámban ott vagyunk, reményeim szeint ez lehkésőbb 10.30.-ig be fog következni. Szal udvariassági késés lehet, de a fél órát ne lépje már túl.
UI:
Legyen úgy, hogy 9.00-9.30-ig gyülekező az Állomáson azoknak akik vonattal jönnek. meg fogtok ismerni, lesz a kezemben egy ÚTK; mondjuk. Aztán együtt átcsörtetünk a HEMO-ba. Nava, nem tudom gyalog lehetséges lesétálni a távot? Jó lenne nava, ha tudnál minket kalauzolni a Vasútállomás, meg a HEMO között. Kösz.
Úgy látszik, vagy két hullámban megyünk, vagy Quatorral ott állunk addig és várunk Ő már háromnegyed kilencre írta, beérkezik Szolnokra, de 9-9.30ig kitolhatom a toporgást, viszont akkor storno, hogy beugrok előtte a Hemoba Én egész Szolnokot gyalog járom, szóval max 20 perc sétába senki nem hal bele (RT talikor csöppet meleg volt, de kiiizadta mindeki a Corától a Ligetig magát ). Ez nem Bp, itt nem kell 10 kilométeres távokat megtenni ahhoz, hogy eljussunk a Hemohoz. Szóval, fotelbarátok, tessék edzőcipőt húzni, nem buszozunk, mert az megint píz... Késők várostérképet töltsenek le netről és nyomtassák ki, nem kell színesnek lennie, csak utcanév olvasható legyen, mert nekik maguktól kell elbotorkálniuk Ha van autóstérkép, orszégos, és új, akkor várostérképen meg kell lennie Szolnok belvárosskiccének.
Ahogy Nava is mondta én 08:44-kor ott fogok tanácstalankodni a peronon, hogy miért tévedtem megint el. (Kivéve, ha a sztrájktörők nem lesznek elegen, hogy elvontassák a vonatot Szolnokig. ) A várakozás nem probléma, ha azért Nava te vállalod, hogy együtt várjunk. Ne érezzem magam sokáig elveszve.
Séta jöhet, csak ne legyen rohanás, de azért a csigák se előzzenek be minket a járdaszegélyen. (Sok bajom van tudom. )
Érkezés meg a fenti okok miatt Navával egyszerre részemről.
EDIT: Engem majd arról lehet megismerni, hogy Nava mellett állok.