Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Van ám egy érdekes helyztet, emberek. Több főt nyílt játékba nem tudunk fogadni. Se HM kapacitás nincs újak számára, a meglévő helyszínek tele, senkit nem lehet beszorítani, és egy kupac helyszín HM nélkül parlagon hever, hiába jönnének játékosok, nincs lehetőségük játszani. Úgy látom, az OM teherbírása ennyi emberrel bír el, többel nem, hiába álmodunk itt többszáz fős aktív játszós létszámot, nekem az eleve rémálom lenne, nem örömtűzgyújtó ok. Játékos lenne elég, de mesélő, HM, KM nem, és nem azért, mert nincs tehetsége az embereknek, hanem a kitartás, kedv, szabadidő szokott elmúlni/közbeszólni. Pl. szórakozónegyedből is Shirin megint köddé vált, így az a hely nonszensz lett... Elég tré lenne kitenni egy megtelt táblát, már ami a járékosokat illeti, hisz olvasók, fórumozók részére nem telt meg semmi, de akik komolyan játszani akarnak itt, azok röviden, tömören, megszívták, mert nincs lehetőségük. Ma Rayamancor megkeresett priviben, hol tudna játszani, utánanéztem, és SEHOL volt a válasz. Hiába van kész a karija, el is fogadták, itt tartunk most. Az OM telítődött, nincs mit ezen kutyulni, de ideje szembesülni ezzela ténnyel. Én nem vagyok se szomorú, nem is estem pánikba, hanem látom, ez van, nem lehet fejet homokba dugva ígáérgetni levegőbe, és túlvállalni magunkat, mert akkor a már játékban lévőkön csapódik le. Ám ha más úgy gondolja, dehogy nincs lehetőség játék teremtésére lehetőség, álljon elő ötlettel, ami mondjuk egy hetet is megélne, és lássuk!
Az előtöri topicba írtam. Indítanék egy új karit nylítban Quatorral már megbeszéltük. Kérem a bírálókat hogy vessenek rá egy pillantást ha idejük engedi.
Garma
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Elvileg úgyvolt, hogy parabola antenával kaptunk netet, ami egy barátunk házáról jött hozzánk, na de a barátunkra rászált az APEH, és behajtókat küldtek oda, akik járulék fizetésképp leszerelték többek közt a parabola antennát, így ...
Melyik megyében foglalt az APEH parabolaantennát?
Ha foglal, akkor sem viszi el azonnal, van rá 30 napja, h bármit reagáljon.
A szolgáltató viszi el, ha nem fizeti a díjat x ideig.
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!
KARAKTER: Worag, a lelenc, Darton-pap Vjírgas Margalos, (codex)
Ayana: 49%??? Hát nem 50-ről indul? Hogy lehet elérni azt a kivonást? nagyon jókat válaszolhattál!
Sion
Tudod, Sion, vannak ezen az oldalon olyan ártaltlan lelkek, akiknek már a megpillantása elég ahhoz, hogy minden terrorista öngyilkos merényletet kövessen el a terroristák éves közgyűlésén