Moderátor: Admin
Con Larrodan írta:Itt a lehetőség, ne kíméljetek
Thay Lenco írta:
Bár én még csak most regisztráltam, de úgy vélem hogy egy kicsít nehéz kiigazodni az oldalon.
Például mikor ez az üzenet készült már egy óraja keresgettem mégsem találtam meg hogy tudok karaktert készíteni. Lehet, hogy én vagyok a béna!
Thay Lenco írta:Con Larrodan írta:Itt a lehetőség, ne kíméljetek
Bár én még csak most regisztráltam, de úgy vélem hogy egy kicsít nehéz kiigazodni az oldalon.
Például mikor ez az üzenet készült már egy óraja keresgettem mégsem találtam meg hogy tudok karaktert készíteni. Lehet, hogy én vagyok a béna!
Con Larrodan írta:Én is Játékos Karakter szeretnék lenni, mit tegyek?
Mutatkozz be a fórumon, írj magadról pár sort a megfelelõ topicba. Olvass bele a már futó kalandokba, hogy átlásd, hogy is mûködik ez az egész. Ekkor döntened kell, hogy Zárt Kalandra vársz, vagy az ÚT szerint kialakítod 1. szintû karakteredet, melyet szeretnél megszemélyesíteni, megírod elõtörténetét. Ha mindezzel kész vagy a Kalandozók Krónikái / Elõtörténetek címû topikban új altopikot nyitsz, melynek címe a saját felhasználó neved (zárójelben karaktered nevével). Ide a megadott formában szépen bemásolod az elõtörténetet és minden egyéb információt, mivel a karakterek publikusak. Ezek után már csak arra kell várnod, hogy valamelyik Helyszínmoderátor elfogadja a koncepciódat, ha ez megtörtént az Admin megadja a Játékos Karakter-i státuszt és már lehet is játszani.
Vissza: Kérések, hibák és javaslatok
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó