/Ebben az esetben elnézést, máskor figyelmesebben olvasok
 /
 /Megvakarom a hasam, és mivel magam vagyok, jóízűen megtúrom az orrom is
 . Nyújtózkodok fekve, majd ülve, később állva, még mindig nagyon elégedett vagyok. Átöltözöm, felveszek egy almazöld inget, hozzá fekete nadrágot, megigazítom a hajam. A virágszál eddigre kissé behervadhatott. Megérintem, majd kipróbálom, az íjpuskám belefér-e a trezorba. Ha nem, az ágy alá dugom, magamhoz veszem a pénzem, buzogányom, szobakulcsom és szobazárás után lesétálok az ivórészre, hogy valami hideggel leöblítsem a torkom.
 . Nyújtózkodok fekve, majd ülve, később állva, még mindig nagyon elégedett vagyok. Átöltözöm, felveszek egy almazöld inget, hozzá fekete nadrágot, megigazítom a hajam. A virágszál eddigre kissé behervadhatott. Megérintem, majd kipróbálom, az íjpuskám belefér-e a trezorba. Ha nem, az ágy alá dugom, magamhoz veszem a pénzem, buzogányom, szobakulcsom és szobazárás után lesétálok az ivórészre, hogy valami hideggel leöblítsem a torkom.Figyelem, most mennyien vannak lent és mifélék, a pulthoz lépek ráérősen, nem hajt semmi. Ha sorra kerülök, leadom a rendelést:
-Egy kupa facsart gyümölcslevet, alkohol nélkül. Köszönöm.
Ha megkapom, kinézek egy asztalt, ahova leülhetek, nézelődési, lazítási szándékkal.

Elmegyek alig ötvben évre az ügyeimet intézni, mire visszajövök, a tulajdonios is más, az aszalomat is elvitték és a helyet is átépítik és már hitelem sincs, mert az előző tulaj meghalt. Nyomasztó úgy élni a világban hogy nincsenek stabil pontok...mire megszoknak egyet jön egy másik. Így aztán csak rajzolgatok...ez legalább biztos...
 Elmegyek alig ötvben évre az ügyeimet intézni, mire visszajövök, a tulajdonios is más, az aszalomat is elvitték és a helyet is átépítik és már hitelem sincs, mert az előző tulaj meghalt. Nyomasztó úgy élni a világban hogy nincsenek stabil pontok...mire megszoknak egyet jön egy másik. Így aztán csak rajzolgatok...ez legalább biztos...